• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oğuz ekmekcioglu kayseri üniversitesi
Deniz demirci kayseri üniversitesi
Kaan aydos ankara Tansel kaplancan umut tup bebek bahçeci
Evet arkadaşlar bu doktorların tedavililerini uyguladık esimde çift taraflı varikosel vardı.Deniz hoca varikosel ameliyatı yaptı var olan ölü spermde yok oldu.Oğuz hoca hiç uğraşmayın azospermi sebepsiz paraniza yazik dedi yolladı.kaan hoca antibiyotik tedavisi yok ilaç tedavisi dedi anca özel labaratuvar larda gereksiz birçok test yaptı oda aylarimizi ve paramızı umutlarımızı yedi.daha sonra tansel hoca eşimin 2.tese ameliyatını yaptı.ilki kayseri memorialda oldu sertoil only sperm hucresi dahi yok denildi.umutlar bitti.sonra tansel hoca 1.ameliyattan 9ay sonra 2.ameliyat yaptı ve 9adet sperm buldu.gerçekten iyi bir doktor kesin ve net bulur yada bulamam diyor ve bize azospermi o ligospermi deniliyordu tam bir yeni bile yoktu ama tansel hoca bakti ve ne kadar çok gereksiz ameliyat ve testler yapmışsınız dedi sadece 5ay bu ilaç tedavisi uyguladı ve 9canli sperm buldu.ama ne yazıkki benden 13 yumurta toplanildi 8 iyi k aliteydi ama bölünme 2ye kadar anca oldu suan eşimin 6ayi dondurmasını bekliyor 3.tese için ve tekrar tansel hocada denemek istiyorum tabi bulurum derse.rabbim herkesin gönlündeki muradini versin benimde...kızlar benceiyi düşünün ve ona göre hareket edin ben çok tecrübe kazandım 4yildir sürekli hastane sürekli yazılar okumaktan yakında teseyi kendim yapacam

Mrb cnm benim esiminde ilk tese A meliyatinda sertoil cell denildi yani sperm hucresi dahi yok. Teseden 2ay sonra cellallettin peruyla görüştük benim hiç aklıma yatmadi birkaç fotokopi almış ordan anlatıyor bizim sorunumuzu ichastalik doktoru değil iyi bir androloji ve üroloji doktoru çözer.ben o doktordan çıkınca verdiğim paraya acıdım gerçekten sana tavsiyem tansel kaplancanla görüş benim eşim 2.teseyi önde oldu 9ay içinde 2.ameliyat düşün ve 9adet canlı sperm buldu .tansel hoca bulurum diyorsa gerçekten bulur.tabi embriyo bolunmedi o ayrı ama ben 3.teseyide tansel hocada düşünüyorum gerçekten iyi bi doktor sende bi görüş terim.
Mrb cnm benim esiminde ilk tese A meliyatinda sertoil cell denildi yani sperm hucresi dahi yok. Teseden 2ay sonra cellallettin peruyla görüştük benim hiç aklıma yatmadi birkaç fotokopi almış ordan anlatıyor bizim sorunumuzu ichastalik doktoru değil iyi bir androloji ve üroloji doktoru çözer.ben o doktordan çıkınca verdiğim paraya acıdım gerçekten sana tavsiyem tansel kaplancanla görüş benim eşim 2.teseyi önde oldu 9ay içinde 2.ameliyat düşün ve 9adet canlı sperm buldu .tansel hoca bulurum diyorsa gerçekten bulur.tabi embriyo bolunmedi o ayrı ama ben 3.teseyide tansel hocada düşünüyorum gerçekten iyi bi doktor sende bi görüş terim.
bilemiyorum arkadaşım nerde bir ümit oraya koşuyoruz ben celalettin hocaya güvendim ama bilemiyorum rabbim karşımıza hayırlı merhametli insanları çıkarsın çok yoruldum pskolojik olarak bakalım biraz tedaviye devam edelim ilerleme olmazsa tansel beyede gideriz hakkımızda hayırlısı

Doktorları çok yargılamamak gerek özelliklide bir önceki doktoru hastanın yanında net bir şekilde eleştirenlerden de uzak durmalı derim ben ... Tabiki yanlışlık olabilir ama bunun en son söyleneceği yer daha yeni tanışıp tedavi protokolü belirleme süreci olmalı.
Bizim durumlarımızın net bir tedavisinin olmadığını hepimiz biliyoruz kaldı ki biz dahil çoğumuzda sıfır sperm ... Doktorlar sadece yardım ediyor süreçte belki beklemeyi kolaylaştırıyor Bi hedef oluyor önümüzde muayene tahlil vs .. Ama yoktan var edecek olan Can verecek olan Allah ... Biz vesilemizi arıyoruz .. Bu zor süreçte de doktor kritiğinden uzak dursak çünkü hepsi yıllarını bu işe vermiş çok kişiye de Umut olmuş insanlar bizim gibi 1600 sayfalık forumun içinden öğrenmediler bu işleri . Bunu uzun zamandır yazmak istiyordum ama epey uzak kalmıştım forumdan kimseyi kırmak eleştirmek değil niyetim ama bazı sayfalardaki çok sert yorumlar beni bile rahatsız etti açıkcası .. Saygılar

Slm arkadaşlar.. Mustafa Acet hakkında bilgisi olan ya da tedavi gören var mi ..

Oğuz ekmekcioglu kayseri üniversitesi
Deniz demirci kayseri üniversitesi
Kaan aydos ankara Tansel kaplancan umut tup bebek bahçeci
Evet arkadaşlar bu doktorların tedavililerini uyguladık esimde çift taraflı varikosel vardı.Deniz hoca varikosel ameliyatı yaptı var olan ölü spermde yok oldu.Oğuz hoca hiç uğraşmayın azospermi sebepsiz paraniza yazik dedi yolladı.kaan hoca antibiyotik tedavisi yok ilaç tedavisi dedi anca özel labaratuvar larda gereksiz birçok test yaptı oda aylarimizi ve paramızı umutlarımızı yedi.daha sonra tansel hoca eşimin 2.tese ameliyatını yaptı.ilki kayseri memorialda oldu sertoil only sperm hucresi dahi yok denildi.umutlar bitti.sonra tansel hoca 1.ameliyattan 9ay sonra 2.ameliyat yaptı ve 9adet sperm buldu.gerçekten iyi bir doktor kesin ve net bulur yada bulamam diyor ve bize azospermi o ligospermi deniliyordu tam bir yeni bile yoktu ama tansel hoca bakti ve ne kadar çok gereksiz ameliyat ve testler yapmışsınız dedi sadece 5ay bu ilaç tedavisi uyguladı ve 9canli sperm buldu.ama ne yazıkki benden 13 yumurta toplanildi 8 iyi k aliteydi ama bölünme 2ye kadar anca oldu suan eşimin 6ayi dondurmasını bekliyor 3.tese için ve tekrar tansel hocada denemek istiyorum tabi bulurum derse.rabbim herkesin gönlündeki muradini versin benimde...kızlar benceiyi düşünün ve ona göre hareket edin ben çok tecrübe kazandım 4yildir sürekli hastane sürekli yazılar okumaktan yakında teseyi kendim yapacam

canım senin yasadıkalrını okurken resmen kendımı buldum aynı seylerı yasamısız bende kaan beyın hastasıyım bizde tek tuk sperm bulundu tesede ama sonuc negatif suan tansel beyde tedavi görmeyi dusunuyoruz ama tese olalı daha 4 ay oldu

Benimde esim c.peru da 6 aydir tedavide yarin detayli sperm testi yaptiracak insallah ilerleme olmustur dualarinizi esirgemeyin allah bu yolda ugrasan herkesin yardimcisi olsun
BAHARCIM İNŞALAH OLUMLU SONUÇLARI ALIRSINIZ BELLİ OLDU MU SONUÇLAR PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM.BİZ DE C.PERUDAYIZ YA MERAK ETTİM ÇOK RABBİM OL DESİN OLUVERSİN İNŞALLAH MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE

Oldu canim yine husran malesef yine yok
YUVARLAK HÜCRE VAR MI PEKİ ...HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ TESTTE NASİP OLUR.ALLAHIN SEVGİLİ KULUYUZ Kİ BU KADAR AĞIR Bİ YÜKÜ BİZE YÜKLEMİŞ MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER BİZİM Kİ DE 1 HAZİRANDA OLACAK BİZİM DE 4 AY OLACAK O ZAMAN BAKALIM GÖRELİM HAYIRLISIYLA UMUT HEP VAR.RABBİM UMUDUMUZU SÖNDÜRMESİN

YUVARLAK HÜCRE VAR MI PEKİ ...HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ TESTTE NASİP OLUR.ALLAHIN SEVGİLİ KULUYUZ Kİ BU KADAR AĞIR Bİ YÜKÜ BİZE YÜKLEMİŞ MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER BİZİM Kİ DE 1 HAZİRANDA OLACAK BİZİM DE 4 AY OLACAK O ZAMAN BAKALIM GÖRELİM HAYIRLISIYLA UMUT HEP VAR.RABBİM UMUDUMUZU SÖNDÜRMESİN
Canim germ hucre 108.000 lokosit 1092.000 spermatit %13 spermatosit %87 elonge spermatit 8-9 tane

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben dün geçen sene beni bırakan ikizlerim için ömür boyu taşıyacağım bi iz bırakmak istedim kendimde.sizin de yorumlarınızı duymak hoşuma gider.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.cümlenin türkçesi de "meleklerim cennette"

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 297
Kızlar merhaba nasılsınız? Ben dün geçen sene beni bırakan ikizlerim için ömür boyu taşıyacağım bi iz bırakmak istedim kendimde.sizin de yorumlarınızı duymak hoşuma gider.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.cümlenin türkçesi de "meleklerim cennette"

merhaba ben siteye yeni uye oldum eşim azospermi hastası ve biz kaan aydostan randevu aldık hani doktora gitmemızı önerirsiniz

merhaba ben siteye yeni uye oldum eşim azospermi hastası ve biz kaan aydostan randevu aldık hani doktora gitmemızı önerirsiniz

Ben kaan aydostan randevu aldim certoly cell senduromu var esimde bu durumla mucadele edip cocuk sahibi olanlar var mi biliyor musunuz

Canlarmmm. Mrhba naslsnz bayadr grmydum siteye...fsh si yuksek olana ne onerirsnz esim hem azosprm hemde fshsi cok yuksek bilgilerinze ihtiyacm varrrrr

Caniiiimm bende oğullarımın adını yazdıracaktım eşim istemedi. Bende kolyemde taşıyorum isimlerini ama bigun ikna etmeyi cok istiyorum. Ama guzel olmus sanirim sende benim gibi onlarla yaşıyorsun. Ben hergun konuşuyorum onlarla Opuyorum minik ellerinden Kocaman sarılıyorum Melek'lerime. Umarım onları sevdiğimiz gibi coookk severler bizi. Rabbim en kısa zamanda kavuştursun beni onlara cok özledim cok cok özledim oğullarımız. Rabbim hepimize saglikli uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin....

Caniiiimm bende oğullarımın adını yazdıracaktım eşim istemedi. Bende kolyemde taşıyorum isimlerini ama bigun ikna etmeyi cok istiyorum. Ama guzel olmus sanirim sende benim gibi onlarla yaşıyorsun. Ben hergun konuşuyorum onlarla Opuyorum minik ellerinden Kocaman sarılıyorum Melek'lerime. Umarım onları sevdiğimiz gibi coookk severler bizi. Rabbim en kısa zamanda kavuştursun beni onlara cok özledim cok cok özledim oğullarımız. Rabbim hepimize saglikli uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin....
Aminn canım inşallah beğenmene benimle aynı düşüncelere sahip olmana çok sevindim onlar benim parçamdı nasıl yoksayabilirim ki

Aminn canım inşallah beğenmene benimle aynı düşüncelere sahip olmana çok sevindim onlar benim parçamdı nasıl yoksayabilirim ki
Kesinlikle ve bu konuda o kadar sert Bi çizgim var ki galiba psikolojimin bozukluğundan da kaynaklanıyor cok keskinim. Düdüğün ayağı içerde olur sıcağıyla tekrar hamile kalırsın diyenleri bogazlamak istiyorum hepsini cok sert şekilde tepki veriyorum benim bebeklerim düşmedi ben onları canlı canlı doğurdum. Onları gördüm basında bekledim dokundum ben milletin hic olmamışlar gibi konuşmaları beni delirtiyo. Oğullarıma yokmuş gibi davranan herkesi sildim onlara saygı duymayanlara zerre saygı yok. Benim oğullarım var resimleri videoları duruyo onlar benim mucizem on tane de çocuğum olsa onları asla unutmicam onları sevmekten hayal etmekten asla vazgecmicem. Ha ins rabbim Melek'lerimize saglikli uzun ömürlü kardeşler nasip etsin ama onlar ilkim benim onlar hep farklı olacak. İns eabbim acımızı Bi Melek'le hafifletir Hakkı'mızda hayirlisini verir

Bence tam tersi arif beyin elongo spermatit var dedigi bi kac kisi de tese de birakin spermatiti oncu hucre bile cikmadi. Bu arif beyin yaptitigi testlerin guvenirligini dusuruyo. Konyada gelismis bir tup bebek merkezinin embriyolagi ile sohbet etme firsati bulduk. Gelismis makinelerle bile spermatiti goremiyoruz dedi.
"...Buna göre eğer azoospermik erkelerde sperm testi yapılıp hücreler özel tekniklerle incelendiğinde yuvarlak spermatid hücreleri bulunursa ya da bunlar olmadığında bile haploid dediğimiz genetik olgunluğa erişmiş diğer hücreler varsa, TESE ile olgun sperm çıkma olasılığı artmakta." Kaan hocanın makalesinden bir paragraf

Back
X