- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Canim sonuc kac gunde cikiyorGecen ay bizde fish testi yaptırdık ama haploid hücre çıkmadı iğneler devam ediyoruz 2 ay sonra tekrar yaptırcaz sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sonuc kac gunde cikiyorGecen ay bizde fish testi yaptırdık ama haploid hücre çıkmadı iğneler devam ediyoruz 2 ay sonra tekrar yaptırcaz sanirim
Hayırlı olsun canım Tedavin.. diğer adetin ne zaman? belki karşılaşırız merkezde Ben de gidip gelmeye devam ediyorum biraz uzak kaldım buradan Annemlere kayınvalideme falan gittik Bayram derken.. Bir de eşim çok fazla girmemi istemiyor sürekli bir şeyler karıştırıyorum karıştırdıkça da kafam karışıyor embriyolarla ilgili transfer ile ilgiliMerhaba canım İnan bende sürekli girip bakıyorum Yen'i haber Yok diye yazmıyorum .. @Ebrarsu arkadaşımızı çok merak ediyorum. Biz gidemedik yine benim adetimi bekliyoruz ama vitaminlere başladım ramazandan sonra
Canim bu dedigin test ile sperm fish ayni testmidirEvet bu lim testini kaan aydos çok önemsiyor teseden önce de yapılıyor bizde se yuzde 90 diploşt var haploid çıkmadı malesef sizin testo ve fsh aralıkları nedir
Canım İçin rahat olsun benim hakkım herkese helal Senin yazdığın mesaja göre öyle söyledim.. buradan birilerinden Öyle duydun sandım yanlış anladım demek ki ya da sen Yanlış ifade ettin..Bencede arkadaşım dogru soylemissin burda sinir olduğu kisi benim ama ben kulaktan duyma bir konuyu paylastim ayrica hak helal diye bisey yok ortada ben masum bir şekilde bise dedim ilettim kalben temiz maneviyatli ve burdaki herkes gibi evlat hasretiyle yanan biriyim.herkesin herkese hakki gecmistir.benim hakkim sonuna kadar helal olsun burdada gercek hayatta da.ben allaha haval ederim gecer giderim. Bu kadar ayrica aramizda sorunu halletttik canım ama hak helalden bahsetmedi.o da dikkatimi cekmedi değil.
Hem fish testi hem demi ayrıca markerlara bakıyorlarCanim bu dedigin test ile sperm fish ayni testmidir
Saol canım inşallah olumlu sonuçlara ulaşırız tüm isteyenlerle birlikte. Eşin haklı bende sürekli girip okuyorum hep 'acaba'larım çoğalıyor.. endişelerim artıyor. Benim birdahaki adetim inşallah 11inde yine 2. Gün gidicez. Tahminen 11-12-13 tarihlerinde merkeze gidebiliriz. Senin embriyo transferin ne zaman olacak? Ne kadar süre rahim dinlendirme olayı oluyor? Gelişimleri nasıl?Hayırlı olsun canım Tedavin.. diğer adetin ne zaman? belki karşılaşırız merkezde Ben de gidip gelmeye devam ediyorum biraz uzak kaldım buradan Annemlere kayınvalideme falan gittik Bayram derken.. Bir de eşim çok fazla girmemi istemiyor sürekli bir şeyler karıştırıyorum karıştırdıkça da kafam karışıyor embriyolarla ilgili transfer ile ilgili
Amin canım inşallah Hep birlikte Ulaşırız olumlu sonuçlara.. canım Rahim dinlendirme yumurta toplandıktan sonra ki diğer adetle kişinin durumuna göre değişiyor 17 ile 21 günleri arasında transfer oluyormuş bugün benim 8. Günüm farklı bir tedavi görüyorsun Bu adetle birlikte bu Ayın yedisinde kontrolüm var ondan sonra kesin belli olur transfer günüm.. ortalama 10 gün kadar var transfer gününe gelişimleri için de gayet iyi dedi biraz az embriyo kaldığı için üzüldüm korktum ama Önemli olan kaliteli olmaları dedi.. 5. 6. Günü gelen embriyo en iyisi dedi ama yine de endişeliyim Tabii ki.. o güne kadar tutma kalitesi düşük olan embriyolar gelişim göstermiyor zaten kalitesiz embriyoyu da biz transfer etmiyoruz dedi..Saol canım inşallah olumlu sonuçlara ulaşırız tüm isteyenlerle birlikte. Eşin haklı bende sürekli girip okuyorum hep 'acaba'larım çoğalıyor.. endişelerim artıyor. Benim birdahaki adetim inşallah 11inde yine 2. Gün gidicez. Tahminen 11-12-13 tarihlerinde merkeze gidebiliriz. Senin embriyo transferin ne zaman olacak? Ne kadar süre rahim dinlendirme olayı oluyor? Gelişimleri nasıl?
İnşallah mutlu sona az kaldı canım. Kalbini ferah tut. bizde önümüzde ki hafta görüşmeye gidicez ankara ya hakkımız da hayırlısı. Yeni bir yolculuk daha başlıyor. İnsallah sonun da mutluluk vardır. Hepimiz için dua ediyorum.Amin canım inşallah Hep birlikte Ulaşırız olumlu sonuçlara.. canım Rahim dinlendirme yumurta toplandıktan sonra ki diğer adetle kişinin durumuna göre değişiyor 17 ile 21 günleri arasında transfer oluyormuş bugün benim 8. Günüm farklı bir tedavi görüyorsun Bu adetle birlikte bu Ayın yedisinde kontrolüm var ondan sonra kesin belli olur transfer günüm.. ortalama 10 gün kadar var transfer gününe gelişimleri için de gayet iyi dedi biraz az embriyo kaldığı için üzüldüm korktum ama Önemli olan kaliteli olmaları dedi.. 5. 6. Günü gelen embriyo en iyisi dedi ama yine de endişeliyim Tabii ki.. o güne kadar tutma kalitesi düşük olan embriyolar gelişim göstermiyor zaten kalitesiz embriyoyu da biz transfer etmiyoruz dedi..
İnşallah canım ağzından bal damlıyor hep birlikte ulaşalım mutlu sonlara..bu tedavide sizin için en hayırlı olandır sizi Mutlu sona getirecek olan tedavidir Ben de çok dua ediyorum herkese Bizi bizden başka anlayan olmaz.. canım yazdın mı bilmiyorum ama Tansel Bey size ne dedi Patoloji sonucunda sanırım hücre vardı tedavi ile bir kez daha deneyebiliriz diye bir şey demedi mi?İnşallah mutlu sona az kaldı canım. Kalbini ferah tut. bizde önümüzde ki hafta görüşmeye gidicez ankara ya hakkımız da hayırlısı. Yeni bir yolculuk daha başlıyor. İnsallah sonun da mutluluk vardır. Hepimiz için dua ediyorum.
Yok canım tedaviye devam edelim demedi. Biz potoloji sonucunu gösterdik bize kök hücreden başka care yok dedi öylede kaldı başka bişey demedi onu da whatsapp dan yazdı. ben kötülemiyorum kesinlikle bize iyi gelmesen başkasına gelir başkasına iyi gelmeyen bize gelir. Ben doktorların sadece aracı olduğuna inanıyorum. Veren Allah... Ol der Olur. Vermiyorsa da vardır onda da bi hayır. Yani biz tedbirimizi alalım taktir Allah'ınİnşallah canım ağzından bal damlıyor hep birlikte ulaşalım mutlu sonlara..bu tedavide sizin için en hayırlı olandır sizi Mutlu sona getirecek olan tedavidir Ben de çok dua ediyorum herkese Bizi bizden başka anlayan olmaz.. canım yazdın mı bilmiyorum ama Tansel Bey size ne dedi Patoloji sonucunda sanırım hücre vardı tedavi ile bir kez daha deneyebiliriz diye bir şey demedi mi?
Amin canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.. Tabii ki canım Niye kötüleyesin anladım seni belki şifanız başka doktordadır inşallah.dediğin gibi doktorlar bir vesile Rabbim verirse olur vermezse de vardır bir hayır diyeceğiz .. Rabbim imtihanımızı kolay eylesin.. içimize ferahlık versin..Yok canım tedaviye devam edelim demedi. Biz potoloji sonucunu gösterdik bize kök hücreden başka care yok dedi öylede kaldı başka bişey demedi onu da whatsapp dan yazdı. ben kötülemiyorum kesinlikle bize iyi gelmesen başkasına gelir başkasına iyi gelmeyen bize gelir. Ben doktorların sadece aracı olduğuna inanıyorum. Veren Allah... Ol der Olur. Vermiyorsa da vardır onda da bi hayır. Yani biz tedbirimizi alalım taktir Allah'ın
Ayy canım yaa inşallah tıp gelişiyor Rabbim vesile eder en tez vakitte bizde yavrularımıza kavuşuruz.. inşallah yüce mevlam embriyoları ikisini de kaliteli devam ettirsin.Amin canım inşallah Hep birlikte Ulaşırız olumlu sonuçlara.. canım Rahim dinlendirme yumurta toplandıktan sonra ki diğer adetle kişinin durumuna göre değişiyor 17 ile 21 günleri arasında transfer oluyormuş bugün benim 8. Günüm farklı bir tedavi görüyorsun Bu adetle birlikte bu Ayın yedisinde kontrolüm var ondan sonra kesin belli olur transfer günüm.. ortalama 10 gün kadar var transfer gününe gelişimleri için de gayet iyi dedi biraz az embriyo kaldığı için üzüldüm korktum ama Önemli olan kaliteli olmaları dedi.. 5. 6. Günü gelen embriyo en iyisi dedi ama yine de endişeliyim Tabii ki.. o güne kadar tutma kalitesi düşük olan embriyolar gelişim göstermiyor zaten kalitesiz embriyoyu da biz transfer etmiyoruz dedi..
Canim biz sadece fish verdik digerlerini yaptirmadik oda aynisimi oluyo baska bi sonuc mu cikiyorHem fish testi hem demi ayrıca markerlara bakıyorlar
Tedaviye cevap veriyor mu umut veriyor mu diye?mikrogende yapılıyor spermin testindeki hücrelerden yapılıyor kaan hoca bu teste göre tedaviyi ya devam ettiriyor ya da sonlandırıyor
Slm ebrar nasılsın sende yumurta toplama transfer edildimi sonuç bellimi ya da ne zman belli olacakAmin canım inşallah Hep birlikte Ulaşırız olumlu sonuçlara.. canım Rahim dinlendirme yumurta toplandıktan sonra ki diğer adetle kişinin durumuna göre değişiyor 17 ile 21 günleri arasında transfer oluyormuş bugün benim 8. Günüm farklı bir tedavi görüyorsun Bu adetle birlikte bu Ayın yedisinde kontrolüm var ondan sonra kesin belli olur transfer günüm.. ortalama 10 gün kadar var transfer gününe gelişimleri için de gayet iyi dedi biraz az embriyo kaldığı için üzüldüm korktum ama Önemli olan kaliteli olmaları dedi.. 5. 6. Günü gelen embriyo en iyisi dedi ama yine de endişeliyim Tabii ki.. o güne kadar tutma kalitesi düşük olan embriyolar gelişim göstermiyor zaten kalitesiz embriyoyu da biz transfer etmiyoruz dedi..
İyiyim canım sen nasılsın yumurta toplama olmuştu zaten sonrasında adet oldum, adet olduktan sonra ilaca başladım Ayın yedisinde kontrolüm var O zaman belli olacak ne zaman transfer olacağımSlm ebrar nasılsın sende yumurta toplama transfer edildimi sonuç bellimi ya da ne zman belli olacak
biz varız canım genetik iyi çıkmıştı bizim de ilk önce kalçadan kullandı eşim iğne daha sonra göbekten oldu ameliyata alındı ama sonuç 0. inşallah sizde çıkar. çok dua et emikızlar merhaba eşim şu an iğne kullanıyo göbekten kullanan varmı aranızda gerçi bunu 2 hafta sonra doktorada sorucaz ama ondan sonra sanırım sperm bulmak için ameliyat olucak içinizde bu süreci yaşayan varmı eşim sperm testleri sıfır genetik testler iyi çıktı ama genede sperm bulunmama ihtimali var değilmi biz memorialde tedaviye başladık
amin canım inşallah çok dua ediyorum hepimiz içinAyy canım yaa inşallah tıp gelişiyor Rabbim vesile eder en tez vakitte bizde yavrularımıza kavuşuruz.. inşallah yüce mevlam embriyoları ikisini de kaliteli devam ettirsin.izmir3534 arkadaşım inşallah siZinde Kaan hocayla başlayacağınız yolculuk hep güzel kapılardan geçerek devam etsin inşallah Rabbim sizin vesilenizi de orayı nasip etsin..