Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinizi bende çoook seviyorum canlarım ne olur kusura bakmayın her duydugumu uygulamak istiyorum çaresiz kaldım nazım sizlere geçiyo canım arkadaşlarım ama napıyım kaynatıp içirmeye karar verdim hepinizi çooook seviyorum....kusuruma bakmayın ne olur...

canım benim ben de bilmiyorum hatta biz de gidemedik ya bu ay istanbula nasılsa ertelendi biz de mi başlasak acaba diyorum otu yerine hapını kullanmak daha kolay olur ama değil mi? hapını araştıralım bence Bu arada ben birkaç gün olmayabilirim ev taşıyoruz bakalım internet ne zaman bağlanır Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah hepinizi öpüyrum arkadaşlar

Haaaa bu arada vavelya tedaviye başladı mı haberiniz var mı?

evet canım vavelya hayırlısı ile başladı tedaviye.sanada kolay gelsin canım inşallah en kısa zaman da tekrar dönersin aramıza kendine çoook iyi bakŞeniz

sakın kırılma canım bize. sende haklısın bu konularda çok hasas olduğumuz için insan çok duygusal oluyor. ama benim konu ile ilgili bi bilgim olmadığı için yazmadım.seni çok seviyoruz unutma bunu.:1hug:

canım asıl sizler bana darılmayın ne olur senağlama

iyi sabahlar kızlar nasılsınız uzun zmandr girmiyorum uyku tutmadı yrn.dr.a gtcem kanamam oldu biraz anca fırsat bulabıldım baska bir jınekologa üstten baktrdm çok şükrü iii ikizler kızlar ben aslında vavelyayı merak ettm bir haber yok sanrım hala en son ist'a gelecekti dimi kendinize iii bakın...

günaydın canlarrr....
merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım yani eşim azospermi önceleri bu sayfayı sık sık ziyaret ederdim ama bayadır girmiyordum bende 14 yıllık evliyim mikroenjeksion denememiz oldu bir sefer 2006 da başarısızlıkla sonuçlandı fatoş arkadaşımızın yaşadığı şeylerin aynını hatta daha fazlasını yaşadım bende zaten arkadaşımızın yazısını okuyunca aynı güne tekrar gittim ve çok duygulandım allah kimseye yaşatmasın böle şeyler. ama gerçekten bunu anca sizin gibi yaşayanlar bilir bende o yüzden biraz dertleşmek istedim.Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir inş sevgiler...

Amin Canım. Rabbim İnşallah seninde yüzünü güldürür.

canım benim ben de bilmiyorum hatta biz de gidemedik ya bu ay istanbula nasılsa ertelendi biz de mi başlasak acaba diyorum otu yerine hapını kullanmak daha kolay olur ama değil mi? hapını araştıralım bence Bu arada ben birkaç gün olmayabilirim ev taşıyoruz bakalım internet ne zaman bağlanır Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah hepinizi öpüyrum arkadaşlar

Allah kolaylık versin arkadaşım. zor iş ev taşımak. niçin gidemediniz istanbula taşınma işinden dolayımı?
iyi sabahlar kızlar nasılsınız uzun zmandr girmiyorum uyku tutmadı yrn.dr.a gtcem kanamam oldu biraz anca fırsat bulabıldım baska bir jınekologa üstten baktrdm çok şükrü iii ikizler kızlar ben aslında vavelyayı merak ettm bir haber yok sanrım hala en son ist'a gelecekti dimi kendinize iii bakın...

aman iyi bak yeğenlerimize. kendini yorma sakın canım. bizede dua etmeyi unutma.vavelya istanbulda. başladı hayırlısıyla tedaviye. rabbim onunda yardımcısı olsun inşallah.

canım asıl sizler bana darılmayın ne olur senağlama

bizlerin arasında dargınlık olmaz canım.sen üzme kendini.dert ortağıyız bizler.

Merhaba umudumnerde seni özledik vallahi arada gel.Sana kolay gelsin arkadaşım ev taşımak zor bişey bizde haziranda oturduğumuz yerden taşınacağız bakalım nasıl olacak?
Vavelya tedaviye başladı en son görüştüğümde dün için hastanye gideceklerdi.Belki yarın yüzyüze görüşebiliriz.

kızlar ben yokken bakıyorumda baya döktürmüşsünüz ben geldim kimse yok 2gündür baya yogunum misafirden anca girebildim şimdi belgin bacım sorunu okuyamadım misafirlerden dolayı alıntılrdan okudum bilgidiğim kadarıyla bizim tirebulus hapının ot yani işlenmemiş hali demir dikeni çünkü ben mısır çarşısına gittim tirebulus hapı bulmaya hangi aktara girsem tirebulus terrerstrist desem hhhhaaaaaa demir dikeni o latince ismi dediler ot vermeye kalktılar almadım sonra netten sipariş verdik hapı geldi şişenin üstündede zaten yazıyor demir dikeni diye yani bizim tirebulus olmuş demir dikeni
Yokluğun belliydi bacım misafirler gittiğine göre gelirsin artıık

hepinizi bende çoook seviyorum canlarım ne olur kusura bakmayın her duydugumu uygulamak istiyorum çaresiz kaldım nazım sizlere geçiyo canım arkadaşlarım ama napıyım kaynatıp içirmeye karar verdim hepinizi çooook seviyorum....kusuruma bakmayın ne olur...
Yok canım bence kimse kusura bakmaz senin için rahat olsun hepimiz ne yapacağımızı şaşırmış olduğumuzdan birbirimizden doğal olarak fikir almak istiyoruz bence kimse kırılmamıştır için rahat olsun

Tülaycım ikizlere dikkat et tabi kendine de dikkat et inşallah Allah yavrularını sana bağışlar iyi haberlerini bekliyoruz

Merhabalar.
Konusmus oldugunuz bu soruna amerikada bir cozum var aslinda..
Aslinda sperm ureten hucreler tamamen olmuyor vede bazi bitkisel ilaclar bu hucrelerin sayisini tekrar arttirabiliyor. Ben daha once bir cok insanin sifir spermle baslayip tedavi oldugunu gordum. tavsiye edecegim adreste uc ilacin analizi var birini secebilirsiniz.

Azospermia Treatments in Alternative Medicine

urun sanirim kargo ile turkiyeyede gonderilir urun amerikada satiliyor ama asil uretim yeri italya sanirim.

Allah sifalar versin.

Lutfen bu haberi olabildigince cok kisi ile paylasin.

Canım çok sağol paylaşımın için ilgilenen arkadaşlar olabilir.Ya aslında benim fikrim bu derdin bir ilacı bir şifalı bitkisi olsaydı doktorlar bunun peşine düşerdi ama gördüğüm kadarı ve doktorlarla konuşmalarımızda böyle bir ilaç tedavi yolu yok.
Bende çok meraklıyım bu bitkilere ama bazı bitkiler hormon değerlerini daha da yükseltiyormuş.Bizim fah zaten çok yüksek.

gene bir klasik yaşanıyor geldim yoksunuz kızlar nerelerdesiniz olmuyor böyle
biliyormusunuz galiba artık umursamaz oluyorum hani bebek diyene tuhaf tuhat komik cevaplar vermeye başladım ve artık kendimde gülüp geçiyorum
neyse bendeki başka bir degişiklik artık evde oturamıyorum oysaki bundan 2 hafta önce dışarı çok zorunlu olmadıkca cıkmıyordum şimdi ise evde duramıyorum
birde şu kullanmaya başladıgım iran iksiri gercekten iştahımı actı kızlar kilo aldım:lepi: artık cocuksuz ama kilo alan biriyim:sm_cool: birazdan dşarı çıkıcam alışverişe gidiyorum gene

biizde seni seviyorum canim ortada bir kusur yok hepimiz derdimize care ariyoruz
gene bir klasik yaşanıyor geldim yoksunuz kızlar nerelerdesiniz olmuyor böyle
biliyormusunuz galiba artık umursamaz oluyorum hani bebek diyene tuhaf tuhat komik cevaplar vermeye başladım ve artık kendimde gülüp geçiyorum
neyse bendeki başka bir degişiklik artık evde oturamıyorum oysaki bundan 2 hafta önce dışarı çok zorunlu olmadıkca cıkmıyordum şimdi ise evde duramıyorum
birde şu kullanmaya başladıgım iran iksiri gercekten iştahımı actı kızlar kilo aldım:lepi: artık cocuksuz ama kilo alan biriyim:sm_cool: birazdan dşarı çıkıcam alışverişe gidiyorum gene
evet ben geldim gine kimse yok ama olsun aksama sansimi denerim...burda kimse olmasa bile diger sayfalara hic giresim gelmiyor..kiz sonaa 100 kg asarsin:-)eniste seni begenmez...cok kg alma...
disardan bana sakiz getirirmisin canim

biizde seni seviyorum canim ortada bir kusur yok hepimiz derdimize care ariyoruz

evet ben geldim gine kimse yok ama olsun aksama sansimi denerim...burda kimse olmasa bile diger sayfalara hic giresim gelmiyor..kiz sonaa 100 kg asarsin:-)eniste seni begenmez...cok kg alma...
disardan bana sakiz getirirmisin canim

kız yok daha anca 2 kg almışımdır yani tartılmadım ama tahmini 51 falan olmuşumdur canım sakız istemişsin getiririm tabi
buarada kızlar nerdesiniz

kız yok daha anca 2 kg almışımdır yani tartılmadım ama tahmini 51 falan olmuşumdur canım sakız istemişsin getiririm tabi
buarada kızlar nerdesiniz

kiz ne 51 sen benle dalgami geciyorsun..dur birkere daha gulum hahahahayyy....kiz yazik kocana :-)))iskelet seni...bende 58 kiloyum ama sen coook zaayifsin..senin boyun kac???
sakiz icin tsklrnaniknanik

ben geldim ama sonra gideceğim kaç günden beri kociş evdeydi gezdik.bugünde işe gitti 3 gün yok bende annemlere gidiyorum....ama belli olmaz yarın gelirim....neyse kendinize iyi bakın ....görüşmek üzere

valla herkes farklı saatte gelince kimse karşılaşamıyo harzem bacı naber kaç gandür görükmüyosun

kiz ne 51 sen benle dalgami geciyorsun..dur birkere daha gulum hahahahayyy....kiz yazik kocana :-)))iskelet seni...bende 58 kiloyum ama sen coook zaayifsin..senin boyun kac???
sakiz icin tsklrnaniknanik

kız aşk olsun harzem boyum 1.69 civarı neyse sende iskelet dedin ya olsun napalım

kız aşk olsun harzem boyum 1.69 civarı neyse sende iskelet dedin ya olsun napalım
ben harzem degilim canim karistirdin:-)...harzem annesinde bizi birakip gitti...

slmmm ben kimse yk heralde
benimde sansimdan kimse olmuyo ,
zaten normalde fazla giremiyorum
evet yaa kimse yok...
bugun iyi bir gun degil kendimi cok kötü hissediyorum aslinda bir dosta ihtiyacim var ama nedense burda tanistiklarim yok oldular...nilay nerde kizlar haberiniz varmi??umutolsun nerde??
offfffffff offfffff bugun birisi bana ögle bir laf soktuki kendimden gectim:...-((
misafirim gelicekti ablamin arkadasi aradim enistem cikti,dedimki gelicekleri zaman ablam cikiyoruz diye arasin evimi daha hizli toparlamaya baslarimmm...bana nededi biliyormusunuzz...senin cocugunmu varda evi toparlican kim dagiticak evini dedii...teli kapattik tabiki beni bir aglama bir aglama arkadaslar cok koydu...iki dakika sonra tel caldi gine enistem
fatma cok özur dilerim ögle demek istedim yanlis bir cumle kullandim dedi...bende mecburen caktirmamak icin benim aklima bile gelmedi sen söyleyene kadar dedim ama nasil koydu:..-(kizlar nasil dayanicaz..bazen iyi oluyorum bazende kendimden geciyorum..keske kkeske deyip duruyorummm ahhh ahhh okadar yanliz hissediyorumki kendimi..cok yakin bir arkadasim var bazen onunla konusmak istiyorum sonra geri vaz geciyorum o zaten beni anlamazki onun iki yasinda bir oglu var

Back
X