Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın arkadaşlar arnızda microtse olanlara sorcak çok sorum var öncelikle önce sizmi tedavi oldunuz yoksa eşinizmi microtese oldu lütfen ayrıntılı bilgi verirmisiniz
günaydın canım ne güzel zaman geçirmişsiniz bende istiyorum:çok üzgünüm:ama vavelya adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ,benim içinde dua edin canım gittiğiniz yerlerde sende ona çoook selem söyle dualarımız onunla ve benim yerime Şenizarkadaşımızı canım,sende özgürlüğünün tadını çıkart yarından itibaren....Günaydın arkadaşlar nasılsınız a.s.
Size güzel haberlerim var.Vavelya ile haftasonu görüştük.Tedaviye başlamışlar.Tüp bebek tedavisi için Enver bey ile görüşüyor vavelyanın eşi de Emre bey ile görüşüyor.Vavelyada ufak bir kist olduğu saptanmış ama genel anestesi ile kisti boşaltmışlar.Çok şükür yaptrıdığı testler sonucu temiz çıkmış.ve kısa protokol ile tüp bebek için iğnelere başladı.:dance:
Kızlar üsküdar da çok güzel boğaza sıfır bir yerde vavelya,eşi,vavelyanın annesi,ben ve eşim çay içtik baya güzel de sohbet ettik.Çok güzel zaman geçirdik kız kulesine doğru sahilde yürüyüş yaptık.Vallahi zaman nasıl geçti anlamadım ben.
Benim eşim Mersinde iş arayışı yapıyordu.Vavelyalar bizi kandırmayı başardı.Tüp bebek tedavisini bitirdikten sonra Allah izin verirse Mersine taşınıyoruz.:1rolleyes:
Vavelya ile eyüp sultan ve sultan ahmet'e de gideceğiz hele şu işten bir ayrılayım salı günü itibari ile özgürüm :dance: gidecek o kadar çok yer varki vavelyalar ile gezeceğiz
Bu arada vavelyanın hepinize çok çok selamı var....
Bende böyle bu haftasonu için siz neler yaptınız bakalımm inşallah güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir...
arkadaslar burada sızın yasadıgınız problem ıcın onemlı bır cozum oldugunu dusundugum bır seyı paylastım ama sanırım kımse ılgılenmıyor.!
Eger olumsuz sonuc alırsanız paranızın tamamını gerı alabılecegınız ve sperm ureten hucrelerı yenıleyebılen bır ılac bu lutfen dıkkate alın.
sagol arkadaşım ama yabancı oldugundan pek birşey anlıyamadım
sanad günaydın arkadaşım bizde mikrotese olcaz önce sizmi başladınız derken tam anlamadım ama tüp bebekte tam tedaviye başlangıç olarak sorarsan evet mikroteseden önce iğnelere başlıyoruz yumurta toplama günüde mikrotese oluyo yok farklı bişeyden daha öncesinden bahsediyosan bende bi sorun olmadığından herhangibir tedavi görmedim umarım yardımcı olabilmişimdir sorcan bişey olursa benimde bildiğim yardımcı olurum
selam...
teşekkürler canım yani ben eşin önce microtese olup çıkanlar dondurulup sonramı siz ilaç kullandınız veya önce sizin ilaç tedavisi sonramı microtese diye sordum yumurta toplama günü hani microtesede sonuç alınmazsa hani senin tedavin boşa gider diye sordum şimdi bizde kararsızız hani bulunursa dondurupmu yapsak diye düşünüyoz bide siz hangi merkeze yaptırıyosunuz ücret ne canım
kızlar öncelikle herkese merhaba,ben daha öncede yazmıştım foruma ama şimdi çok başka şartlarda yazıyorum sizlere umut ışığı olması için.Ben 29 eşim 30 yaşındayız.3 yıllık evliyiz daha önce bebek düşünmüyorduk ama 6 ay önce bir gidip doktora görünelim dedik.dedik ve malesef eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Toplamda 3 defa sperm tahlili yaptırdık 2 sinde 1-2 adet canlı hücre görüldü diğerinde ise sonuç koca bir sıfır.Tabikiçok üzüldük çok düşündük umutsuzluğa kapıldığım günler oldu hiç bebek sahibi olamayacağım diye ama boşta durmamal lazımdı tabi.hemen araştırmalara başladım şehirdeki aktarları dolaştım birine bir bitkisel karışım yaptırdım ve eşim onu kullandı 2 aya yakın.Ara ara nohut kürü ,keçiboynuzu kürü uygulamaya çalışsamda tatlatını pek beğenmediği içinm pek kullanamadı eşim.bende keçi boynuzu pekmezi yedirdim sürekli.Bu arada bir sitede sepe naturalin tribulus testeristi galiba adı bir hapınının bir arkadaşın eşinde işe yaradığını okuyup ondan sipariş ettim eşim sabah akşam onuda içti ve tabi işin en önemli ayağı dua...her an dua edip rabbimden hayırlı evlat istedik,herkestende bu konuda dua istedik....Bu arada tüp bebek tedavisine başlamıştık ama doktor sperm sonuçlarına bakıp tese gerekeceğini söyledi.Benden yumurtaların toıplandığı gün eşimdende sperm örneği aldılar ve dikkaaatttt...tama tamına 800 bin sperm bulundu eşimde..hepimiz çok mutlu olduk tabi adamcağızında kendine güveni geldi şükürler olsun rabbime...Ve dün kan testi yaptıdım ve Rabbimin inayetiyle hamileyim çok şükür.Biraz uzun oldu ama benim o yaşadığım zor günleri yaşayan arkadaşların umudunu yitirmemeleri için paylaşmak istedim.İşin özeti rabbimin bu konuda işaret ettiği sebeplere yapışmak ve tabi ki ona can-ı gönülden bağlanıp,"ol"demesi için sabır ve tevekkülle dua etmek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve kucaklarımızı bebişlerle doldursun inş.
canim biz gecen ay olduk ve bendeki yapilan tedavi bosuna cikti..eger esinde biraz var ama hareketsiz ise bence sende baslamasina izin ver hem daha iyi olur dondurmadan koyarlar..hemde beklememis ve dondurma ucreti ödememis olursun..ama eger hic cikmiyorsa ve baska sorunlar varsa bosa gecirdigin agrilar ve emek olur cunki yumurtalar toplanmazsa cok aci cekebilirsin....yani iyi dusunmen lazimherkese günaydın arkadaşlar arnızda microtse olanlara sorcak çok sorum var öncelikle önce sizmi tedavi oldunuz yoksa eşinizmi microtese oldu lütfen ayrıntılı bilgi verirmisiniz
kiz vavelya hoteldemi kaliyor istanbulda???banban bende istiyorummmmmm valla ben gelince bende isterim ona göreGünaydın arkadaşlar nasılsınız a.s.
Size güzel haberlerim var.Vavelya ile haftasonu görüştük.Tedaviye başlamışlar.Tüp bebek tedavisi için Enver bey ile görüşüyor vavelyanın eşi de Emre bey ile görüşüyor.Vavelyada ufak bir kist olduğu saptanmış ama genel anestesi ile kisti boşaltmışlar.Çok şükür yaptrıdığı testler sonucu temiz çıkmış.ve kısa protokol ile tüp bebek için iğnelere başladı.:dance:
Kızlar üsküdar da çok güzel boğaza sıfır bir yerde vavelya,eşi,vavelyanın annesi,ben ve eşim çay içtik baya güzel de sohbet ettik.Çok güzel zaman geçirdik kız kulesine doğru sahilde yürüyüş yaptık.Vallahi zaman nasıl geçti anlamadım ben.
Benim eşim Mersinde iş arayışı yapıyordu.Vavelyalar bizi kandırmayı başardı.Tüp bebek tedavisini bitirdikten sonra Allah izin verirse Mersine taşınıyoruz.:1rolleyes:
Vavelya ile eyüp sultan ve sultan ahmet'e de gideceğiz hele şu işten bir ayrılayım salı günü itibari ile özgürüm :dance: gidecek o kadar çok yer varki vavelyalar ile gezeceğiz
Bu arada vavelyanın hepinize çok çok selamı var....
Bende böyle bu haftasonu için siz neler yaptınız bakalımm inşallah güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir...
aaaaaaaaaaaaaaminnnnnnnnnnnnnnnnncanım evet eşim benim yumurta toplanacağı gün eşim mikrotese olcak öncesinde ameliyat olmayı düşünmüyoz yani dondurmayı çünkü zaten sorunlu olduğundan yani mikrotese veya teseyle alınan spermlerin çözülürken bozulma ihtimali daha yüksekmiş zaten bizim tedaviye başladığımız hastanede böyle bişey söylemedi önermedi bahçeci kliniğinde yaptırcaz emre bey yapacak mikroteseyi inşallah hakkımızda hayırlısı olur sanada geçmiş olsun arkadaşım bu yol uzun ve zor bi yol inşallah rabbim bu yolda hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın....
canim biz gecen ay olduk ve bendeki yapilan tedavi bosuna cikti..eger esinde biraz var ama hareketsiz ise bence sende baslamasina izin ver hem daha iyi olur dondurmadan koyarlar..hemde beklememis ve dondurma ucreti ödememis olursun..ama eger hic cikmiyorsa ve baska sorunlar varsa bosa gecirdigin agrilar ve emek olur cunki yumurtalar toplanmazsa cok aci cekebilirsin....yani iyi dusunmen lazim
kiz vavelya hoteldemi kaliyor istanbulda???banban bende istiyorummmmmm valla ben gelince bende isterim ona göre))neguzel gezdiriyorsun arkadasimizi kiskandim valla hehehe
aaaaaaaaaaaaaaminnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim ne güzel bi haber bu allahım saglıkla al bebegini kucagına darısı hepimizin başına inşallah saglıkla sıhatle Şenizseni canım kendine çoook dikkat et ve bugüzel günlerin tadını çıkart....kızlar öncelikle herkese merhaba,ben daha öncede yazmıştım foruma ama şimdi çok başka şartlarda yazıyorum sizlere umut ışığı olması için.Ben 29 eşim 30 yaşındayız.3 yıllık evliyiz daha önce bebek düşünmüyorduk ama 6 ay önce bir gidip doktora görünelim dedik.dedik ve malesef eşimin azosperm olduğunu öğrendik.Toplamda 3 defa sperm tahlili yaptırdık 2 sinde 1-2 adet canlı hücre görüldü diğerinde ise sonuç koca bir sıfır.Tabikiçok üzüldük çok düşündük umutsuzluğa kapıldığım günler oldu hiç bebek sahibi olamayacağım diye ama boşta durmamal lazımdı tabi.hemen araştırmalara başladım şehirdeki aktarları dolaştım birine bir bitkisel karışım yaptırdım ve eşim onu kullandı 2 aya yakın.Ara ara nohut kürü ,keçiboynuzu kürü uygulamaya çalışsamda tatlatını pek beğenmediği içinm pek kullanamadı eşim.bende keçi boynuzu pekmezi yedirdim sürekli.Bu arada bir sitede sepe naturalin tribulus testeristi galiba adı bir hapınının bir arkadaşın eşinde işe yaradığını okuyup ondan sipariş ettim eşim sabah akşam onuda içti ve tabi işin en önemli ayağı dua...her an dua edip rabbimden hayırlı evlat istedik,herkestende bu konuda dua istedik....Bu arada tüp bebek tedavisine başlamıştık ama doktor sperm sonuçlarına bakıp tese gerekeceğini söyledi.Benden yumurtaların toıplandığı gün eşimdende sperm örneği aldılar ve dikkaaatttt...tama tamına 800 bin sperm bulundu eşimde..hepimiz çok mutlu olduk tabi adamcağızında kendine güveni geldi şükürler olsun rabbime...Ve dün kan testi yaptıdım ve Rabbimin inayetiyle hamileyim çok şükür.Biraz uzun oldu ama benim o yaşadığım zor günleri yaşayan arkadaşların umudunu yitirmemeleri için paylaşmak istedim.İşin özeti rabbimin bu konuda işaret ettiği sebeplere yapışmak ve tabi ki ona can-ı gönülden bağlanıp,"ol"demesi için sabır ve tevekkülle dua etmek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve kucaklarımızı bebişlerle doldursun inş.