Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamlar canlar ...canım nette değil galiba sitede problem vardı bende dünden beri deniyorum siteye girmiyordum sabahtan beride kontrol edip duruyordum şimdi yine bir deneyeyim dedim çok şükür açıldı topik ne bu ya baya sıkıcı geçiyor zaman siteye giremeyince çatladım resmen yahu

s.a hatunlar 19 tane yumurtam toplandı ve 12 si döllendi şimdi kaliteli embriyo oluşmasnı bekliyoruz o da 1-2 gü içi inş. belli olacak hakkımızda hayırlısı inş. RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin inş.
:Saruboceq:

s.a hatunlar 19 tane yumurtam toplandı ve 12 si döllendi şimdi kaliteli embriyo oluşmasnı bekliyoruz o da 1-2 gü içi inş. belli olacak hakkımızda hayırlısı inş. RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin inş.
:Saruboceq:

canım hayırlı olsun
inşaallah hyırlısıyla yumişlerin hepsi büyür.......:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar ne olur bana dua edin eşim bugün tekrar tahlil verdi yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım...

kızlar ne olur bana dua edin eşim bugün tekrar tahlil verdi yarın alıcaz sonuçları dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım...

canim allah yardimciniz olsun insallah olumlu haberler alirsiniz, bu arada bu sitedeki sorun ne kac gundur giremiyorum sinir etti beni aliskanlik haline gelmis girmeyincede olmuyo

selam kızlarrrrrrrrrrrr...hele şükür kavuşturana en sonunda girebildim siteye sizinde dediğiniz gibi çok zormuş ya siteye girememek...saldırı varmış siteye dün gece siteye tekrar girmek istediğimde gördüm yazıyı bir ilaç firması yapıyormuş sanırım yönetici pazartesi olsun görüşeceğiz sizle saldırıların önünü keseceğiz diyordu inşallah hallederler sorunu.....eğer o ilaç firması devam ederse herhalde sitedeki her üye çıldırır bu sefer biz saldırırız onlara..........neyse baya kızgınım yahu ......larem1982 inşallah hayırlısıyla döllenir yumoşlar transferin gerçekleşir hamileliğin kesinleşir canım....sultan49 inşallah olumlu sonuç alırsınız rabbim sizide muradınıza kavuşturur

merhaba canlarım üç gündür girmiyordum koçiş evdeydi bugün işe gittide girebildim sizler neler yaptınız bakim larem dualarım seninle arkadaşım inşallah herşey yolunda gider.

canım benim bolbol dua ediyorum sana allah yardımcın olsun iyi haberlerle dön inşallah...:Saruboceq:

tosbik canım nasılsın sadece sen ve ben varız galiba kimse yok bugün neler yapıyosun arkadaşım...

selam bacılar brn geldim ya çok sinir oldum geldim ama topige giremedim malum saldırı yüzünden ay çatlıyordum kızlar iyiki varsınız hepinizi çok merak ettim yeni gelen bacılar hoşgeldiniza.s. tedeviye başlıyan ve sonune gelen bacılar hayırlı olsun oooooooh teyze oluyoruz inşallah artık bizimde :CüvCüv: olcak inşallah bizlerde yaşarız
bacılar bereat kandili umresine başvurduk inşallah nasip olsa gidicez şimdiden çok heyecanlandım inşallah dualarımız kabul olur giderken isteyen bacıların ismini alıp orda ismen dua edicem birde hatimimi birip hatim duası yapmak istiyorum orda onada ismen dua edicem inşallah bebişlerimiz olursun diye tabiki hayırlısıyla
biz hala kaan beyin verdiği ilaçlara devam ediyoruz bakalım bu ayın 20si gibi tahlil yaptırmamamız lazım sonuçlar nasıl çıkacak

zamancım hoşgeldin güzelim,sefalar getirdin
gerçekten inşaallah bu kez teyze olucaz.ben çok inanıyorum

sultancım inşaallah dualarımız seninle kardeşim.rabbim hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün.

zamancığım şimdiden allah kabul etsin ibadetini benim içinde dua edermisin canım bizde hala kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyoz bakalım benim yumurta toplama günü test yapılcak inşallah hepimizn testindede ir sürü spermcikler çıkar

sa. hatunlar evet 19 yumurtadan 12 tanesi döllendi ve şimdi kaliteli olanları seçilecek inş. yarın
hepinize çok dua ediyorum in. hayırlısı ile bebişlere kavuşmanız için RABBıM nş herekesi bu mutluluğa ulaştırır... :teytey: KAAN by güvenin inş. ama hemen beklemeyi çünkü spermlerin oluşması zaten 72 gün sürer inş sabır ile ...sonuca hepiniz ulaşacaksınızz

günaydın bacılar eşim bugün kan tstlerini yaptırıcak erken aslında kaan bey 1.5 ay sonra yaptırın demişti ama biz dayanamadık bakalım dedik 20 gün sonra tekrar yaptırcaz onları göndericez kaan beye merak ediyorum sonuçları acaba degişiklik olcakmı bakalım belki sonuçları bugün alırız
kavak - 03 bacı hoşgeldin canım azolu olupta sonuç alanlar var mtesede sperm bulunursa gebelik oluşuyor gerci Allah ol deikten sonra mtesede sperm bulunamayıpta sonradan normal yolla hamle kalanlar bile var yani nasip işi

günaydın bacılar eşim bugün kan tstlerini yaptırıcak erken aslında kaan bey 1.5 ay sonra yaptırın demişti ama biz dayanamadık bakalım dedik 20 gün sonra tekrar yaptırcaz onları göndericez kaan beye merak ediyorum sonuçları acaba degişiklik olcakmı bakalım belki sonuçları bugün alırız
kavak - 03 bacı hoşgeldin canım azolu olupta sonuç alanlar var mtesede sperm bulunursa gebelik oluşuyor gerci Allah ol deikten sonra mtesede sperm bulunamayıpta sonradan normal yolla hamle kalanlar bile var yani nasip işi
zamancıgım merakla bekliyorum sonuçları hadi hayırlısı canım...

Back
X