Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
caneylom canım cok tebrık ederım...dıger topıkten de tebrık etmıstım ama olsun..ne guzelkı..

azosperm hastalarına umut kaynagı oldun..rabbım ınsalallah dıger arkadslsrdada bu guzel duyguyu nasıp eder..ıcınde banada tabıkıde..Şeniz:Saruboceq::Saruboceq:

rabbım bebgını ve senı korusun..hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsınn..:nazar::nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ınsalalh sızlerde guzel haberlerı verırısınızzz:Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

tekrar tebrik ederim canım allah herkese nasip eder inşallah çok sevindim ya :D ikiz olsa bide daha çok sevinirizz caneylom bide sizin azo problemi neydi kaç tane sperm bulundu kaç yumurtan oldu kaçı yerleşti benim eşimin mikrotesesi olmadı daha freşh olmasını tercih ettik nasipse bakalım çıkarsa benimde tarnsferim az kaldı :)))

Tedavin hayırlı olsun canım lucrinlemi başladın tedaviye. tutup tutmamasında herşey yolunda olsa bile şansa bağlı. Rabim nasip edecekse doktorların çok şans vermedikleri kalitesiz emriyolar bile tutuyor. İnşallah senin bebişler sana sımsıkı tutunur

Caneylom kardeşim hayırlı haberlerle gel inşallah. inan nasıl heyecanlanıyorum bilemezsin.

canım ben ginera doğum kontrol hapıyla başladım lucrinle devam ediyorum dünde gonal f ye başladım 10 - 12 gün gibi bi süre kaldı yumurta toplama işlemine eğer eşimdede sperm bulunursa (allah nasip ederse) transfer gerçekleşecek allah hepimize nasip etsin bak caneylom bugün çok sevindirdi bizi darısı hepimizin başına :)))

caneylom canım cok tebrık ederım...dıger topıkten de tebrık etmıstım ama olsun..ne guzelkı..

azosperm hastalarına umut kaynagı oldun..rabbım ınsalallah dıger arkadslsrdada bu guzel duyguyu nasıp eder..ıcınde banada tabıkıde..Şeniz:Saruboceq::Saruboceq:

rabbım bebgını ve senı korusun..hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsınn..:nazar::nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ınsalalh sızlerde guzel haberlerı verırısınızzz:Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn o kadar o kadar içten amin diyorimki rabbim şahit biliyo allahım hepimizi kurtarsın bu dertten bebeklerimizi nasip etsin kucaklamayı sanada banada bütün arkadaşlarımada ...............

tekrar tebrik ederim canım allah herkese nasip eder inşallah çok sevindim ya :D ikiz olsa bide daha çok sevinirizz caneylom bide sizin azo problemi neydi kaç tane sperm bulundu kaç yumurtan oldu kaçı yerleşti benim eşimin mikrotesesi olmadı daha freşh olmasını tercih ettik nasipse bakalım çıkarsa benimde tarnsferim az kaldı :)))

canım inşallah hayırlı olsun tedavin tekrar biz pek anlayamadık doğrusu niye azo sperm olduğunu kayınvalidemler fıtık ameliyatı diyolarinmemiş testis sanırsam 6 yaşında olmuş 80 adet sperm dediler yanlış anlamadıysam dondurduk iki denemeye daha yeter dediler inşallah gerek kalmaz dediler 27 yumurtadan 17si oluştu ikisi transfer edildi dondurulan olmad malesef kalitesi yetmemiş işte böyle oldu rabbim yüzümüzü güldürdü allaha şükür inşallah sizlerinde hepimizinde yüzünü güldürsün
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

caneylom canım benim inan çok sevindim allah tamamına ardirsin darısı tüm arkadaşlarımızın ve benim başıma

canım ben ginera doğum kontrol hapıyla başladım lucrinle devam ediyorum dünde gonal f ye başladım 10 - 12 gün gibi bi süre kaldı yumurta toplama işlemine eğer eşimdede sperm bulunursa (allah nasip ederse) transfer gerçekleşecek allah hepimize nasip etsin bak caneylom bugün çok sevindirdi bizi darısı hepimizin başına :)))

amin canım inşallah bizde seviniriz caneylomdan sonra bi güzel haberde senden alırız. gonal-f ten başka iğnen varmı kullancağın. bu sefer benimkide uzun protokol olacak o yüzden merak ediyorum. lucrini de ilk defa kullanacağım. gonal-f kullanmıştım daha önce. çatlatma iğnen hangisi?

belgincim gelinciğim sevgidolu ve bi önceki sayfada msj atan bütün arkadaşlarım allah razı olsun rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah biliyorum ne kadar sevindiğinizi çünkü bizim derdimiz başka dert hamile kalan her azospermli bizim için bu bir umut kapısı bende olsam başkasıda olsa bize çok büyük umut aşılıyo böyle durumlar burdaki bütün arkadaşlarımdan güzel haberler alırız inşallah şu bilim adamları bir an önce bulsunlar bunun çaresini rabbim yol göstersin onlara yardım etsinler bizlerde evlatlarımıza kavuşalım allahhın izniyle

ayyy belginim canım bende merak ediyorum inan ikiz mi tekmi diye rabbim hayırlısını versin ne zaman öğrencem bende bilmiyom allahım hangisi hayırlıysa onu versin gönlümüzden geçeni biliyo güzel rabbim allah tez zamanda banada bol boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll yeğenler nasip etsin inşallahhhh.....
:nazar:amin canım arkadaşım allahım saglıklısını versin bitane olsun yetrki allhım ayırmasın sizi:Saruboceq:canım ya kafam durdu herşeyi unuttum eşinde teseylemi bulunduydu nasıl olduydu canım zamansız bir soru ama canım seninle ilgili herşeyi bilmek istiyorum...

canım sen bize bol bol dua et allahım hamilelerin dualarını kabul eder derleralkisalkisalkisalkisalkisalkis

caneylom tebrik ederim canim cok sevindim allah tamamina erdirsin darisida insallah bizlere olursun.bizleride dualarinda unutma canim....

cenoylom inan sevıncten ağladım eve gelir gelmez actım pc yı guzel haberlerle doneegını bılıyordum canım allah saglıklı bebekler almayı nasıp etsın kucagına ...
siteye uye olduktan berı 3. hamile haberını alıyorum bıze umut oldunuz ama bizi burda unutma tamam mı haberdar et....

amanında amanın yetze olduk çok şükür :teytey::teytey: bacım çok şükür ya çok şükür nasıl sevindim Allah nazarlardan korusun maşallah oh be acar açmaz dedim kesin hamile hadi hayırlı haberi okuyayım şimdi bacım nasıl olsa hamile kaldım diye kendini salma 9 ay bol bol dinlen ayakta çok durma ilk 3 ay çok önemli kendine dikkat et artık 3 can taşıyorsun inşallah 2iz olcakŞeniz
anniş oldun artık çetin harmankayadan eşim randevu aldı aslında salı günü gidicekti ama ankaradaki işi iptal oldu gidemedi kısmetse haftaya gidicek ama ben gitmicem malum git gel maddi olarak bizi sarsıyor ama o gelince anlatır bende size anlatırım zaten şuan kaan aydosun verdiği ilaçlardan dolayı sperm çıksa nikahta takılan bileziklerimi bozdurcaz öyle yapıcaz tüpbebegi Allah kolaylık verir inşallah

amin canım inşallah bizde seviniriz caneylomdan sonra bi güzel haberde senden alırız. gonal-f ten başka iğnen varmı kullancağın. bu sefer benimkide uzun protokol olacak o yüzden merak ediyorum. lucrini de ilk defa kullanacağım. gonal-f kullanmıştım daha önce. çatlatma iğnen hangisi?

canım lucrinle beraber kullanıyorum ganol f yi çatlatma iğnem mi bilmiyorum benim ilk tedavim bu o yüzzden çok bilgim yok öğrendikçe haber veririm ben sana

caneylom canım çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı tüm arkadaşlarımın ve benim başıma bende bugün lucrin 2. iğnemi olcam

ıyı akŞamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................allaha bınlerce kez ŞÜkÜrler olsun caneylom yÜce mevlam tamamına erdırsın ınŞallah hayırlısıylada kucaĞına alacaĞın gÜnlerıde gÖstersın rabbımmmmmmmmmmmmmm

kızlar allahıma binlerce şükürler olsun
hamileyiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür allaha çok şükür rabbime

canııııım hayırlı olsun inan çok sevindim :teytey::teytey::teytey: hayırlısıyla alacaksın bebişlerini kucağına sonrada çektiğin sıkıntıları gülümseyerek hatırlayacaksın caneylom inşallah açılışı sen yaptın arkandan bizler geliriz

hy cancanlar neye yazmıyonuz gene bu arad ben bugün ikinci iğnremi oldum görmelisiniz iğneyi eşim vuruyo ama ben kaçıyom o geliyo çocuk yazık o 8 aydır iğne oluyo ben çok bencilim galiba ama kızlar gözüm göre görede göbülüme iğne yaptırmak içim cız ediyo eşime kızıyom sen beni sevsen bu iğneyi yapmazsın diyom çocuk iğneyi yapana kadar ter içinde kalıyo elini kolunu tutuyom valla bizim tüp bebek maceramız komik başladı inşallah gülerekte sonlandırırız güzel bir sonuçla

neyse şekerlerimhepinizi öpüyorum canlarım hiç biriniz karamsar olmayın bu derdin çaresi vardır elbet allah bixe bu derdi verdiyse vardır br bildiği biz sadece sabredelim hadi hepinizi öptüm şekerler

:nazar:amin canım arkadaşım allahım saglıklısını versin bitane olsun yetrki allhım ayırmasın sizi:Saruboceq:canım ya kafam durdu herşeyi unuttum eşinde teseylemi bulunduydu nasıl olduydu canım zamansız bir soru ama canım seninle ilgili herşeyi bilmek istiyorum...

amin canım amin rabbim inşallah ayırmasın rabbim ........ evet canım üçüncü tesemiz bu
allah şükür üçündede az çok bulundu inmemiş testis 5 yaş amelyatbaşka merak ettiğin şeyler varsa sor tamammı canım allah hepimizin yüzümüzü güldürsün

s.a caneylom ALLAH hayırlısı ile tamamına erdirir inş. çok sevindim.RABBİM hepimize hayırlısı ile nasip eder

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım inşallah allah herkese nasip etsin inşallah.........

canım sen bize bol bol dua et allahım hamilelerin dualarını kabul eder derleralkisalkisalkisalkisalkisalkis

caneylom tebrik ederim canim cok sevindim allah tamamina erdirsin darisida insallah bizlere olursun.bizleride dualarinda unutma canim....

dualarımdasınız her zaman canım allahım olmayan herkese tattırsın hepimize bebekler nasip etsin çifter çifter.....

cenoylom inan sevıncten ağladım eve gelir gelmez actım pc yı guzel haberlerle doneegını bılıyordum canım allah saglıklı bebekler almayı nasıp etsın kucagına ...
siteye uye olduktan berı 3. hamile haberını alıyorum bıze umut oldunuz ama bizi burda unutma tamam mı haberdar et....
unutmam canım istesemde unutamam aklım hep sizlerde aynı sizinde olduğu gibi buralardan ayrılamıyo insan yeni bi gelişme varmı yeni bi hamiş varmı diye allahın bereket versin hamişlerle dolup taşsın sayfamız inşallah....

amanında amanın yetze olduk çok şükür :teytey::teytey: bacım çok şükür ya çok şükür nasıl sevindim Allah nazarlardan korusun maşallah oh be acar açmaz dedim kesin hamile hadi hayırlı haberi okuyayım şimdi bacım nasıl olsa hamile kaldım diye kendini salma 9 ay bol bol dinlen ayakta çok durma ilk 3 ay çok önemli kendine dikkat et artık 3 can taşıyorsun inşallah 2iz olcakŞeniz
anniş oldun artık çetin harmankayadan eşim randevu aldı aslında salı günü gidicekti ama ankaradaki işi iptal oldu gidemedi kısmetse haftaya gidicek ama ben gitmicem malum git gel maddi olarak bizi sarsıyor ama o gelince anlatır bende size anlatırım zaten şuan kaan aydosun verdiği ilaçlardan dolayı sperm çıksa nikahta takılan bileziklerimi bozdurcaz öyle yapıcaz tüpbebegi Allah kolaylık verir inşallah

ay canım benim inşallah allah yardımcın olsun maddi manevi allah her zaman yanında olsun ve zamanınız gelince evlatlarına kavuş inşallah öyle teyze oldum diye kuru kuru sevinmek yok bende en yakın zamanda rabbimden bir sürü yeğenler bekliyorum inşallah her ay birinin halayını çekelim buradan.....

caneylom canım çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı tüm arkadaşlarımın ve benim başıma bende bugün lucrin 2. iğnemi olcam

canım hayırlı olsun tedavin allah bu tedavinin sonunda nurtopu gibi ikziler getirsin...

İyİ akŞamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................allaha bİnlerce kez ŞÜkÜrler olsun caneylom yÜce mevlam tamamına erdİrsİn İnŞallah hayırlısıylada kucaĞına alacaĞın gÜnlerİde gÖstersİn rabbİmmmmmmmmmmmmmm

amin canım benim inşallah.....
bugün nerelerdeldin sen harzemcim kaynanatöremi takıldın sen gene.....

canııııım hayırlı olsun inan çok sevindim :teytey::teytey::teytey: hayırlısıyla alacaksın bebişlerini kucağına sonrada çektiğin sıkıntıları gülümseyerek hatırlayacaksın caneylom inşallah açılışı sen yaptın arkandan bizler geliriz

amin canım inşallah rabbim hepimizi bunca sıkıntıdan sonra gülümsetsin inşallah........

hy cancanlar neye yazmıyonuz gene bu arad ben bugün ikinci iğnremi oldum görmelisiniz iğneyi eşim vuruyo ama ben kaçıyom o geliyo çocuk yazık o 8 aydır iğne oluyo ben çok bencilim galiba ama kızlar gözüm göre görede göbülüme iğne yaptırmak içim cız ediyo eşime kızıyom sen beni sevsen bu iğneyi yapmazsın diyom çocuk iğneyi yapana kadar ter içinde kalıyo elini kolunu tutuyom valla bizim tüp bebek maceramız komik başladı inşallah gülerekte sonlandırırız güzel bir sonuçla

canlarım benim allah hepinizden razı olsun allah hepimize bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin belgincim canım evet teseyle bulundu bu üçüncü denemem ilk pozitifim ......
ne sorarsan cevaplarım canım aklında bişey kalmasın ......

kızlar allahıma binlerce şükürler olsun
hamileyiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür allaha çok şükür rabbime

oley işte haber bu yaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
sevinçten uçurdun bizi kız.............gerçi ben biraz geç kalmışım ama................
Allah hayırlısıyla eline ayagına kavuştursun canım kardeşim.............lütfen artık bizlere 2 katı dua et olur mu???????????????

Back
X