Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm şekerler ben bugün adet oldum lucrin 6. günü çarşamba doktoruma gitcem eşimde kaan hocaya gitcek bakalım ilaçların faydası olmuşmu kızlar dua edin nolursunuz içimde bir sevinç var açıkcası adet olmayı bukadar erken beklemiyodum bundada vardır bir hayır namaz kılanlar da lütfen namazda banada yer verin dualarınızda olayım çok ihtiyacım var benim için dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun yarın gece kısmetse yola çıkıyoruz
slm şekerler ben bugün adet oldum lucrin 6. günü çarşamba doktoruma gitcem eşimde kaan hocaya gitcek bakalım ilaçların faydası olmuşmu kızlar dua edin nolursunuz içimde bir sevinç var açıkcası adet olmayı bukadar erken beklemiyodum bundada vardır bir hayır namaz kılanlar da lütfen namazda banada yer verin dualarınızda olayım çok ihtiyacım var benim için dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun yarın gece kısmetse yola çıkıyoruz
slm kızlar............ben bu aralar baya yorgun hissediyorum kendimi pc açıyorum topiğe bakıyorum ne var ne yok diye ama birşey yazmadan çıkıyorum yazı yazmaya bile eriniyorum....3 günden beri evin işlerini bile yarım yapıyorum gerçi kirleten dağıtan yok ama sadece kabataslak ayrıntıya girmeden süpür sil toz al onları bile yapasım yok ama mecburiyetten niye bu kadar soldum anlamıyorum devamlı uyku modundayım çok yatıncada baş boyun ağrısı başlıyor sonrada akşama doğru devamlı baş dönmeleri ...eşim gece vardiyasında şuan sabahları gelip yatıyor akşam gidiyor işe ...eğer hafta sonu evde olursa dr.gideceğim yine hormanlarmı alt üst oldu yoksa guatırmı oluştu onu öğreneyim 2yıl önce dr. gittiğimde guatır başlangıcı var ama çok normal demişti ilaç falan bile vermedi ....inşallah başka şeyler çıkmaz adette düzensiz tedaviden beri minik kistler oluşmuştu onlarmı büyüdü etki yapıyor diye düşünüyorum ama dr gitmeden anlayamıyacağım hadi hayırlısı