Tüp Bebek Merkezleri eşi azospermi olupta hamile olan arkadaşlar

benim eşimde azospermdi.ve ben tüp bebk yöntemiyle şuan 11+3günlük hamileyim.allahım seninde yüzünü güldürür inşallah.

benim eşimde azospermdi.ve ben tüp bebk yöntemiyle şuan 11+3günlük hamileyim.allahım seninde yüzünü güldürür inşallah.

slm, teşekkür ediyorum. çok sevindim.. allah tamamına erdirsin inşallah. 4. deneme için merkez bakıyorum. bilmiyorum umudum kırıldı herhalde. hiç bir merkez ikna etmiyor, çekmiyor beni..nereye gidersem gideyim hamile olamayacakmışım gibi geliyor. ne yapacağımı şaşırdım anlayacağınız.... sizinki hangi merkezde yapıldı acaba.. ???

ben kadıköyde bahçeci umuttüp bebek merkezinde yaptırdım cnm.eşim tese ameliyatı oldu.dr um doç.dr ulun ulugdu.çok memnun kaldık.ilk denememde allaha şükür tuttu.umudunu hiç bir zamn yitirme.allah ne takdir ederse o olur.demek zamanı varmış.bizde çok zor yollardan geçtik çok ugraştık ama sonunda degdi.allahım seninde yüzünü tez zamnda güldürsün.sen diger denemelerini nerde yaptırdın.

iki denemeyi Ankara Tıpta birini de mayada yaptırdık. ilk denemede BHCG 57 olmuştu ama olmadı, diğerleri hiç tutmadı. dediğin gibi takdiri İlahi. insanın elinden hiç bir şey gelmiyor. en sağlıklı denemede bile şans %50 demişti ankara tıptaki doktorum. buna rağmen insanın aklında soru işaretleri kalıyor. acaba bir yerlerde hatamı yapılıyor, başka bir sorun mu var? diye düşünmeden edemiyorum. forumlardan takip ettiğim kadarıyla bahçeci umut iyi bir merkez gibi. olumsuz bir yorum okumadım henüz. nasip. rabbim olmayan, özlemini çeken herkeze tattırsın bu duyguyu inşallah.. sanada kucağına alıp doya doya koklamayı nasip etsin. teşekkür ediyorum...

Back
X