Eşi bilgisayar oyunu bagımlısı olanlar:((

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
48
733
İstanbul
Kızlar selam...aranızda eşi travian oyununa saran var mı:kızgın:eşim eskiden çok bagımlıydı bu oyuna ama şimdi yok öyle bir sorunumuz arada sinir olsamda çok ses çıkarmıyorum onunda hakkı var sonuçta stres atmaya...ama kardeşimin eşi tam bir bagımlı...başından kalkmıyor resmen...aylradır aynı..kardeşim çok üzülüyor aglıyor hep...eski günlerimizi özledim diyor...eskiden bir araya geldigimizde ne muhabbetler ederdik...ama şimdi eşimle ikisi bir yanda oyuna dalıyor biz de yanlız kalıyoruz...bunun bir çaresi olsa keşke:((((

benim öyle bir sorunum yok ama bir arkadaşım şikayet etmişti
çocuğu gibi oldu
sabah kalkar kalkmaz onu kontrol ediyor derdi.
bu tür oyunlar bir süre sonra sıkıcı gelir sanırım
ne kadar devam edebilirler ki
senin eşin bırakmış
kardeşininki de zamanla sıkılacaktır

benim öyle bir sorunum yok ama bir arkadaşım şikayet etmişti
çocuğu gibi oldu
sabah kalkar kalkmaz onu kontrol ediyor derdi.
bu tür oyunlar bir süre sonra sıkıcı gelir sanırım
ne kadar devam edebilirler ki
senin eşin bırakmış
kardeşininki de zamanla sıkılacaktır
valla bizde öyle olmasını bekledik hepzamanla sıkılır dedi kardeşimde ama 1 yıl oldu yani pess:(((
kestirsin interneti veya kardeşin çok takılsın internette pahalı gelsin fatura , paraya kıyamazlar .. denesin ..

yok tatlımm interneti kestirse daha beter olur..dışarıda takılır bu sefer yada annesinde...
kardeşimin de bebişi var msn de bile zor yazışıyoruz ki o yüzden takılamaz keşke öyle olsa..sagol cnmma.s.

benım kardesm de knight diye bir oyun oynuyordu.online oyunlar bagımlılık resmen.esımde allaha sukur boyle bır oyun bagımlılıgı yok.bır aralar justin tv diye bir site vardı mac ızlıyorum deyıp sıtede soyunan kızlara bakıyormus megersem.sonra sonra ben hıc ustune gıtmedım zaten bı ara da sıte kapandı oyle gectı yani.genelde bırseye bakıyorsa benı de cagırır zaten.cagırmasa bıle bakmama sesını cıkarmaz

Aslında 1 yıldan sonra bırakması zor.Ben oynamam ama çevremde oynayan çok.Bildiğim kadarıyla bu oyunda bir köyün var ve büyütüyorsun sen hakimi oluyorsun her yerin.Adam her şeyin hakimi olmuşken bırakır mı hiç :P

Aslında 1 yıldan sonra bırakması zor.Ben oynamam ama çevremde oynayan çok.Bildiğim kadarıyla bu oyunda bir köyün var ve büyütüyorsun sen hakimi oluyorsun her yerin.Adam her şeyin hakimi olmuşken bırakır mı hiç :P
aynen öyle canım oyun ilerledikçe bırakamıorlar cidden..benimki başkandı bi ara:mymeka:

En iyisi konuşmak.Ne o öyle çocuk gibi.Hiç iyi değil bu davranış.Kardeşin çocukla mı evlenmiş.Bence ambargosunu koysun.Evliliği Travian'a göre mi ayarlı ? veya Travian'a göre mi uyuyor , yemek yiyor , eşiyle ilgileniyor.Saçma çok saçma.Bu konu hakkında ciddi konuşsun.

En iyisi konuşmak.Ne o öyle çocuk gibi.Hiç iyi değil bu davranış.Kardeşin çocukla mı evlenmiş.Bence ambargosunu koysun.Evliliği Travian'a göre mi ayarlı ? veya Travian'a göre mi uyuyor , yemek yiyor , eşiyle ilgileniyor.Saçma çok saçma.Bu konu hakkında ciddi konuşsun.

ooo çok konuştu ama yok nafile...bende şuanda burada oturuyorum ama eşim sürekli gelip bakıyor köylerinekafamçokkarıştıeskiden böyle bırakmazdı...inşallah eniştemde biraz uzaklaşır yaaa..

Bak sen şu Travian'a ya :) O zaman kardeşin de bir köy kursun eşinin köyünü yok etsin :D ee başlayacak yürek kalmaz tekrar..

benimde eşim online oyun bağımlısı hemde ne bağımlı 3 yıldır sıkılmadan oynuyor oyunun adı ogame.ama travianda oynadı bir ara ogameye pek fırsat kalmayınca travianı bırakmak zorunda kaldı biliyorum kızlar oyun için yaşar hale geliyorlar.

benım kardesm de knight diye bir oyun oynuyordu.online oyunlar bagımlılık resmen.esımde allaha sukur boyle bır oyun bagımlılıgı yok.bır aralar justin tv diye bir site vardı mac ızlıyorum deyıp sıtede soyunan kızlara bakıyormus megersem.sonra sonra ben hıc ustune gıtmedım zaten bı ara da sıte kapandı oyle gectı yani.genelde bırseye bakıyorsa benı de cagırır zaten.cagırmasa bıle bakmama sesını cıkarmaz
ay valla benimki artık öyle degil fazla...bu konuyu daha çok kardeşim için açtım çok sıkılıyor bu durumdan...şimdi yeni eve taşındılarr birkaç gündür fazla takılmıyormuşş belki ev ugurlu gelmiştirkaydirigubbakcemile3
Bak sen şu Travian'a ya :) O zaman kardeşin de bir köy kursun eşinin köyünü yok etsin :D ee başlayacak yürek kalmaz tekrar..
he yaaaa:))valla vakti olsa yaparda hee kardeşimm delü accık çünkü:)))
benimde eşim online oyun bağımlısı hemde ne bağımlı 3 yıldır sıkılmadan oynuyor oyunun adı ogame.ama travianda oynadı bir ara ogameye pek fırsat kalmayınca travianı bırakmak zorunda kaldı biliyorum kızlar oyun için yaşar hale geliyorlar.

sorma kardeş sorma:)kızz benimkide bazen abartıyor arada da olsa asabım bozuluyor...ayy bu oyunu iptal edebilecegim bir hacker arıyorummmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

eşim de dadanmıştı bir ara başkan oldu takmadım ben arkadaşımın eşi de bize gelince dalarlardı muhabette sonra sıkıldı bıraktı bana da öğret ben de oynayayım dedim anlattı anlamadım bıraktı beni sonra oda sıkıldı

bende ona benzer bi oyun oynuyorum sanırım 2 yıl kadar oldu, zaman geçtikçe yükseldiğin için bırakması zorlaşıyor. ama şöyle yardımcı olabilirim tanıdığım bi iki ufaklık var o oyunu oynayan. oynadığı dünyayı ve oyuncu adını ilet bana o dünyada oynayan varsa saldırsınlar sürekli kaydirigubbakcemile kaybettikçe oynamak sıkıcılaşıyor :lepi:

bende ona benzer bi oyun oynuyorum sanırım 2 yıl kadar oldu, zaman geçtikçe yükseldiğin için bırakması zorlaşıyor. ama şöyle yardımcı olabilirim tanıdığım bi iki ufaklık var o oyunu oynayan. oynadığı dünyayı ve oyuncu adını ilet bana o dünyada oynayan varsa saldırsınlar sürekli kaydirigubbakcemile kaybettikçe oynamak sıkıcılaşıyor :lepi:

süpermişşşş:lepi:tamam düşüneyim valla..köylerin adını ögreneyim de iyice:)))sagol canım.vereliniortak

Sevqilimm aşırı bağımlıydıı bu oyuna ....Beni qece 12 giibi uyutur sabaha kadar bu oyunu oynardı...Çok kavqalar ettik ayrılıcam oynarsan dedim ...gizli gizli oynadı qene oynadı =) Bu oyun bağımlılık yapıyo eşine kızma öyle kolay kolay bırakılcak birşey değil =)

Benimki şimdi askerde ister istemez oynayamıyoo =) Zaten gitmeden öncedee yavaş yavaş bırakmıştı =)
Ama ben ıstıyorum diye değill..Şuanda tam hatırlamıyorum qene kendi kafasında bıraktı oyunu =)

benim eşim de bir sene bu oyunla yattı bu oyunla kalktı.gece gündüz deli gibi oynuyordu.sabaha kadar köyüne saldırmasınlar diye nöbet tuttuğunu biliyorum cidd ciddi.hatta banyoya dahi girerken beni nöbetçi dikiyordu başına oyunun.neyse bir gün baktım bunu oyundan atmışlar.ordakidiğer oyuncularla yazışabiliyosun aynı zamanda.bir oyuncuyla birbirlerini tehdit etmişler vs. o oldu oyun maceramız böylece bitmiş oldu.oyunda kurallar var.ihlal edersen atılıyorsun.aman vallahi oynarken de hiç takmamıştım.bırakınca da umursamadım o kadar.isterse on sene oynasın.

benimde oğlum çok oynuyordu ama şimdi metin2 oynuyor
aman o metin 2 de illet bişeymiş diyolar..ama seninki çocuk be canımm bizimkiler afedersin eşşek kadar adamlar:mymeka:
Sevqilimm aşırı bağımlıydıı bu oyuna ....Beni qece 12 giibi uyutur sabaha kadar bu oyunu oynardı...Çok kavqalar ettik ayrılıcam oynarsan dedim ...gizli gizli oynadı qene oynadı =) Bu oyun bağımlılık yapıyo eşine kızma öyle kolay kolay bırakılcak birşey değil =)

Benimki şimdi askerde ister istemez oynayamıyoo =) Zaten gitmeden öncedee yavaş yavaş bırakmıştı =)
Ama ben ıstıyorum diye değill..Şuanda tam hatırlamıyorum qene kendi kafasında bıraktı oyunu =)
canım valla ne kadar zaman oldu vazgeçmiyolar işte malesef..:çok üzgünüm:
benim eşim de bir sene bu oyunla yattı bu oyunla kalktı.gece gündüz deli gibi oynuyordu.sabaha kadar köyüne saldırmasınlar diye nöbet tuttuğunu biliyorum cidd ciddi.hatta banyoya dahi girerken beni nöbetçi dikiyordu başına oyunun.neyse bir gün baktım bunu oyundan atmışlar.ordakidiğer oyuncularla yazışabiliyosun aynı zamanda.bir oyuncuyla birbirlerini tehdit etmişler vs. o oldu oyun maceramız böylece bitmiş oldu.oyunda kurallar var.ihlal edersen atılıyorsun.aman vallahi oynarken de hiç takmamıştım.bırakınca da umursamadım o kadar.isterse on sene oynasın.

canım atılsalar keşke güzel olur tabii:lepi:ama biz senin gibi rahat olamıyoruz işte..keşke olabilsek:bbo:

seslenmeyim diyorum üstüne gitmeyim diyorum ancak çokta uyus oluyorum bu oyuna dahada bişey demiyorum

Back
X