- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim de bir sene bu oyunla yattı bu oyunla kalktı.gece gündüz deli gibi oynuyordu.sabaha kadar köyüne saldırmasınlar diye nöbet tuttuğunu biliyorum cidd ciddi.hatta banyoya dahi girerken beni nöbetçi dikiyordu başına oyunun.neyse bir gün baktım bunu oyundan atmışlar.ordakidiğer oyuncularla yazışabiliyosun aynı zamanda.bir oyuncuyla birbirlerini tehdit etmişler vs. o oldu oyun maceramız böylece bitmiş oldu.oyunda kurallar var.ihlal edersen atılıyorsun.aman vallahi oynarken de hiç takmamıştım.bırakınca da umursamadım o kadar.isterse on sene oynasın.
aynen öyle canım oyun ilerledikçe bırakamıorlar cidden..benimki başkandı bi ara:mymeka:
ay eski günler geldi aklıma ya..sonunda bıraktı eşimm şu mereti..ama bende suçç ne diye öğretirsin oyunu..benide başkan yapmışlardı hey eski günler heyy..
hangi serverdeymiş yav..gidip yıkam şunu sırf onun için açarız bir köy .toplarız tankı tüfeği..köyü yıkılmaya başlayınca istiyosa oynasınnn
![]()
opuyorumnanaktan![]()
ay demeyın oyle yaa :)))
benım erkek arkadasım da wow oynar..onun sayesınde bende oynamaya basladım..
4 senedır falan oynuyoruz beraber :))))) bıze kalmaya geldıgınde laptop ı alır gelır yan yana oturur oynarız,cayımızı da yaparız,sabaha kadar wow oynarız..cok ta eglenırız..
ay ne bılıyım ben yaa ben cok eglenıyorum onunla wow oynarken..
ılerde bır odayı bılgısayar odası yapmayı bıle dusunuyoruz...
ahh ahhh bekara kolay geliyo herşey zaten:)))
evllik sürekli yanyana oturup oyun oynamaya benzemiyo prensessŞeniz
evlenince sürekli oturamıyosun bekar hayatı gibi...
valla ben bekar halimle farklı evlerde olmamıza rağmen tahammül edemiyorum. illet ettiğim oyunun adı da wow yani. bunu bi hemcinsimden duymak beni çok yaraladı yemin ediorumya arkadaş gibi o ne öyle bir değil iki değil sürekli. o her raide girdiğinde kavga ediyoruz.
İkimizde bilgisayar oyunlarını seviyoruz, fırsat olunca birlikte oynuyoruz. Yıllarca World of Warcraft oynadık birlikte. Ben oyunları izlemeyi de severim, bazen o oynar, ben izlerim. Bazen de tam tersi. Boş olan bütün zaman oyunlara harcanmıyorsa, birbirine ilgi gösteriliyor arada farklı aktiviteler de yapılıyorsa, oyun sorun değil, hayatın içindeki güzel bir renk oluyor bence.