Eşi Çocuk istemeyenler..

cimcime81

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
3.380
10
318
43
merhaba..5 yıllık evliyim...çok da mutluyum...eşimle aramız çok iyi..:nazar::nazar:birbirimize her konuda güvenimizde tam...fakat eşim şiddetle çocuk sahibi olmak istemiyor...halbuki çocuklara da deli olur...offf..işim içinden çıkamıyorum artık..terapiste bile götürdüm fayda etmedi...benimle aynı durumda olanlar varsa lütfen msj yazsınlar...belki bi orak nokta bulup problemi çözebiliriz...şimdiden herkese teşekkür ederim..a.s.

Merhaba benim eşimde şiddetle çocuk istemiyordu bu isteksizliğinin temelinde bana olan düşkünlüğü vardı bir bebeğimiz olduğunda onunla ilgilenmeyeceğimi benim sevgimi çocuğumuzla dahi paylaşamayacağını söylerdi hep ama ben onu ikna ettim sonunda 2 hafta sonra bir kızımız olacak inşallah :)

merhaba..5 yıllık evliyim...çok da mutluyum...eşimle aramız çok iyi..:nazar::nazar:birbirimize her konuda güvenimizde tam...fakat eşim şiddetle çocuk sahibi olmak istemiyor...halbuki çocuklara da deli olur...offf..işim içinden çıkamıyorum artık..terapiste bile götürdüm fayda etmedi...benimle aynı durumda olanlar varsa lütfen msj yazsınlar...belki bi orak nokta bulup problemi çözebiliriz...şimdiden herkese teşekkür ederim..a.s.

ben varım canım ben yazmışım gibi geldi ilk cumleler ... ben çözüm aramak istemiyorum acıkcası yada ikna ederek olsun istemiyorum bende çok istemiyorum şuan için ama istemiyorum deyip kesilip atılması insanı kırıyor

Merhaba benim eşimde şiddetle çocuk istemiyordu bu isteksizliğinin temelinde bana olan düşkünlüğü vardı bir bebeğimiz olduğunda onunla ilgilenmeyeceğimi benim sevgimi çocuğumuzla dahi paylaşamayacağını söylerdi hep ama ben onu ikna ettim sonunda 2 hafta sonra bir kızımız olacak inşallah :)

Allah bagışlasın canım saglıkla gelsin inş.

ama dediğim gibi ben asla ikna etmek istemem dogrusu gururmudur artık neyse bende bilmiyorum ....

benımkıde paylaşamam diyor:mymeka:

ayyy darısı benim başıma arkadaşım...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar:
ben varım canım ben yazmışım gibi geldi ilk cumleler ... ben çözüm aramak istemiyorum acıkcası yada ikna ederek olsun istemiyorum bende çok istemiyorum şuan için ama istemiyorum deyip kesilip atılması insanı kırıyor

aynen öyle...belki bu kadar inada bindirmese bende bu kadar çok istemicem...bi sebep belirtmeden beni bundan mahrum etmesini hazmedemiyorum..

aynen canım...
bak benım arkadasım bi plan yaptı pis bir plan :))) askerde şimdi dönsün ilk iş yapacam bunu sende dene

şimdi bi buket beyaz gül yaptırıyoruz sonra şu şeker bebek patikleri varya kutuda onlardan alıyoruz içine not düşüyoruz babacıgım seni çok özledim yanına ne zaman geleğim die cocugum olursa su ismi koyarım dediğiniz isimle not düşüyosun evde olmadıgın bi an ayarlayıp paketi çigegi yolluyosun ona işte böle

bunlada duygulanmassa yuh artık diyecem ben başkada bişiycik demem artık

aynen canım...
bak benım arkadasım bi plan yaptı pis bir plan :))) askerde şimdi dönsün ilk iş yapacam bunu sende dene

şimdi bi buket beyaz gül yaptırıyoruz sonra şu şeker bebek patikleri varya kutuda onlardan alıyoruz içine not düşüyoruz babacıgım seni çok özledim yanına ne zaman geleğim die cocugum olursa su ismi koyarım dediğiniz isimle not düşüyosun evde olmadıgın bi an ayarlayıp paketi çigegi yolluyosun ona işte böle

çok güzel fikir ...ama beni terslerse olaylar daha kötü olur..ben kaldıramam..bilmiyorum...eğer hamile kalırsam o zaman haber verirken yaparım:))

çok güzel fikir ...ama beni terslerse olaylar daha kötü olur..ben kaldıramam..bilmiyorum...eğer hamile kalırsam o zaman haber verirken yaparım:))

haklısın aslında istiyorum deseler belki biz istemicez vücütümüz bozulur die ay nebilim :roflol: neyse bakalım düşünecekmiş ben menepoza girmeden kararı verir umarım ne diyim :roflol:

aynen canım...

-tatlicadiarzu- Kadının erkeğin içinde ki babalık duygusunu dışarı çıkarması için bütün bunalara ne gerek değil mi:uhm: Bunu onlarında istemesi lazım.

Eğer çalışmıyorsa okumuyorsa yani bir engeli yoksa bence gecikmemeli diye düşünüyorum.

Bir de birinci çocuğu yapıp ikinciyi düşünmeyen bir erkek topluluğu var benim eşimde onlara dahil -tatlicadiarzu- Kendisi sürekli kardeşiyle beraber olduğu bunun güzelliğini çoğu zaman gördüğü halde, çocuğunu bundan mahrum bırakmayı düşünebiliyo :1closedeyes:

Allah herkese hayırlısını nasib etsin :Saruboceq:

Saygılar cimcimem şakkıdı

Bende ilk evlilik yıllarımda çocuk istemeyenlerdendim. Ama insan bebeğini kucağına alınca tüm duyguları değişiyor. Eşinizi bol bol bebeklerle muhatap edin. Bebek kokusunu alırsa herhalde fikrini değiştirebilir.

canım benim eşimde istemiyo ben seninle çocuk sahibi olmak için evlenmedim daha sana doyamadım doyamamda diyo olmak zorundamı diyo arada bişey olduğunda bak çocuk olsa bu kadar rahat olmazdı falan diye örnekte veriyo daha sonra olmalıymış şimdi değilmiş 3 yıl oluyo evleneli ama artık benide alıştırdı olmamasına çocuğun bu gidişle bende iice rahata alışıp korkarım istemicem ama evliliğim iyi giderken çocuk olurda eşimde ters etki yaparsa diyede korkuyorum bu yüzden saygı duymak lazım annelik gibi babalığıda hazır olmak lazım galiba..o yüzden sorunda etmiyorum artık allah çok isteyipte olmayanlara nasip etsin diyelim ..

artık çare kalmadı..gene doktora gidicez...bu sefer kendisi istedi..bakalım artık..

Back
X