eşim normal doğum olursa girmek istiyor sezaryana bakamaz bilenedense çok ürküyor.ama hastaneye sormamıştım eşler girebiliyormu diye merak ettim şimdi.kafamçokkarıştı
normal doğumda daha çok korkar eşler bağırma olacak ya...
sezeryanda örtü var sizin başınızın ordan görmez ki kan falan normal doğumda birde kocalara bağırılıyor giiitt senin yüzünden ne acılar çekiyooruum ... kaydirigubbakcemile3
eslerin doguma girmesi tabiki cok güzel bisey ama tabiki kan tutmayan midesi kalkmayan erkekler icin.tam tersi varsa kadindan soguma durumuda olabilir o ani görürse her seferinde ordan bebek ciktigini ve nasil ciktigini nasil görünüm oldugunu gözlerinin önünden gecirebilme ihtimali varmis.bence eslerinize doguma girme teklifini sunmadan önce dogum videolari izletin ve nasil tepki verdiklerini görün ona göre doguma girmesini isteyin derim ben..gerci ben daha hic dogurmadim bilmiyorum esim yanimda olurmu ama kesinlikle önce bir videosunu izletirim cünki daha sonra soguma durumu olursa bu senelerce sürebilirmis bunuda hic birimiz istemeyiz sanirim:)))internette yaziyo goggle den arastirabilirisniz.
bence ne biz doğum videosu izleyelim,ne de eşimize izlettirelim.
Bizimde inş. 22 Şubatta Memorial hastanesinde doğumumuz var.Doğum epidural sezeryan olacak ve eşim doğuma girebilecek.Hatta bugün dr. ile konuştuk bu konuyu , dr. kesilen kısmın perde ile kapalı olacağını bu nedenle eşimin aşağıyı görmeyeceğini söyledi.Bu beni rahatlattı.Eşimin kan tutması gibi bir durumu yok ama beni o halde kesilmiş olarak görmesini istemezdim...
benim esim hepsine grdi girmese öldürürdüm oniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?