Doğuma Hazırlık Eşi doguma giren varmı? Veya girecek olan? Hangi hastanelerde?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eşim normal doğum olursa girmek istiyor sezaryana bakamaz bilenedense çok ürküyor.ama hastaneye sormamıştım eşler girebiliyormu diye merak ettim şimdi.kafamçokkarıştı

normal doğumda daha çok korkar eşler bağırma olacak ya...
sezeryanda örtü var sizin başınızın ordan görmez ki kan falan normal doğumda birde kocalara bağırılıyor giiitt senin yüzünden ne acılar çekiyooruum ... kaydirigubbakcemile3

cnm kendi düşüncesi korkmam elini tutarım diyor.zaten izletmicem ben ona sadece bana doğru baksın başımda dursun.sezeryanı hiç sevmiyor nedense çok korkuyor kat kat kesiliyor diye.görmesede girmez.

yazık bize kızlar yaa biz girip orada bi tarafımızı yırtcaz kelimenin tam anlamıyla... onlar yok utanırım girmem diyorlar... gerçi benimki girer muhtemelen.. gerçi o doğum sancısının çok acı vermediğini düşünüyor (henüz) tam doğumhanenin kapısında vazgeçerse şaşırmam...

benim eşim girecek çok istiyo kan falan da tutmaz veteriner kendisi bursa özel doruk hastaneinde olcak benim inş. özeller alır devlet almaz bence

bende çok istiyorum doğumda eşimin yanımda olmasını; o da girip bebeğimizin ilk anını görmek istiyorboshayallersmile
hastane alıyor mu bilmiyorum ama bu ayki randevumda sorucam mutlaka..

bende eşimin doğuma girmesini istiyorum doktoruma sormadım ama sakıncası yoktur bence..

eslerin doguma girmesi tabiki cok güzel bisey ama tabiki kan tutmayan midesi kalkmayan erkekler icin.tam tersi varsa kadindan soguma durumuda olabilir o ani görürse her seferinde ordan bebek ciktigini ve nasil ciktigini nasil görünüm oldugunu gözlerinin önünden gecirebilme ihtimali varmis.bence eslerinize doguma girme teklifini sunmadan önce dogum videolari izletin ve nasil tepki verdiklerini görün ona göre doguma girmesini isteyin derim ben..gerci ben daha hic dogurmadim bilmiyorum esim yanimda olurmu ama kesinlikle önce bir videosunu izletirim cünki daha sonra soguma durumu olursa bu senelerce sürebilirmis bunuda hic birimiz istemeyiz sanirim:)))internette yaziyo goggle den arastirabilirisniz.

soguma olması sanmıyorum.. sonuçta adet oldugumuz da farklı oluyoruz.. koku vs. itibari ile...
ve eşler her ne kadar belli etmeslerde bence dayamalari çok zor.. hem sevdiği acı çekiyor, hemde buyuk bir özlem bitmek üzere...
erkekler duygularını belli edemezler...

ben çok istiyorum.. hayır olmaz diyor.. bir sürü neden sayıyor.. tek kelıme söylese yter aslında sana kıyamam diye...

ben sezeryan olucam ins. onun neyinden soğusunki :)) bilinmez tabi kan man tuttarsa o ayrı

Bende eşimin doğum girmesin cok istiyorum ama o istemiyor.Bir sefer sordum hayır girmeyeceğim dedi bende ısrar etmedim kendi tercihi sonucta.Son doktor kontrölüne gittiğimizde kendisi sordu doktora doğuma girebilirmiyim diye çok şaşırdım bunu beklemiyordum doktorda normal olursa girersin dedi nasıl mutlu oldugumu anlatamam eşimden bunu beklemiyordum.Kendisi hastanelerden nefret eder ama abkalım son olarak fiki değiştirmese girecek oğlumuzun doğumuna.

Bizimde inş. 22 Şubatta Memorial hastanesinde doğumumuz var.Doğum epidural sezeryan olacak ve eşim doğuma girebilecek.Hatta bugün dr. ile konuştuk bu konuyu , dr. kesilen kısmın perde ile kapalı olacağını bu nedenle eşimin aşağıyı görmeyeceğini söyledi.Bu beni rahatlattı.Eşimin kan tutması gibi bir durumu yok ama beni o halde kesilmiş olarak görmesini istemezdim...

allah hayırlısı ile almayı nasıp etsın kucagınıza...

buyuk dogum(zekaı tahır)da da ozel oda tutarsanız doguma bır kısı gırebılıyor .Eşiniz ya da başka bırı:)

çamlıca medicana hastanesinde doğum yapacağım we yamuk yapmazsa eşimde girecek..

hamileler kesinlikle dogum videosu izlemesin psikoljinizi etkiler esim bana video indirmisti netten ben bakmak istememistim doktorumda kesinlikle izleme etkilenme dedi...hatta esimede bna onu izletmek istedigi icin kizdi kaydirigubbakcemile3

doguma girme konusuysa kesinlikle esiniz yaninizda olsun..
3 ay önce dogum yaptim normal dogum hemde esim yanimdaydi her saniyesinde onun sadece yanimda olmasi bile beni okadar rahatlatti ki sanci cekerken elini isirdim, bana masaj yapti ,beni sakinlestirdi, su icirdi devamli konustuk kizimin ilk dogdugu ani bana o anlatti herkese tavsiye ederim eslerinizi yaniniza alin
doktorunuzun karsi gelmesine izin vermeyin en özel aninizi esinizle paylasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…