bence adam işinden dolayı değil, keyfi olarak şu an eve geç geliyor. doğru mu anlamışım konu sahibi ?Mrb kızlar eşimin bazı is problemleri oldu ama şimdi iyi bir işi ve maaşı var ama şimdide eve geç gelmesi sorun sabah kahvaltı yapıyoruz 11 gibi çıkıyor akşam 12 hatta bazen 1 de geliyor.10 aylık bebeğim var izin günü dışında bize zamn ayiramiyor ve bu beni çok sıkıyor.bi aile gibi olamıyoruz malesef
Mrb kızlar eşimin bazı is problemleri oldu ama şimdi iyi bir işi ve maaşı var ama şimdide eve geç gelmesi sorun sabah kahvaltı yapıyoruz 11 gibi çıkıyor akşam 12 hatta bazen 1 de geliyor.10 aylık bebeğim var izin günü dışında bize zamn ayiramiyor ve bu beni çok sıkıyor.bi aile gibi olamıyoruz malesef
Hayır is yeri uzak 1 saatten fazla yolu var gecede servisle geliyo. Balık Restoranında çalışıyor kasiyer olarak aslında mesleği muhasebe ama şehir değiştirdiğimiz için malesef düzen bozuldu. Şimdi bı sertifika alcak kurs parası için mecbur katlanmak zorundayızbence adam işinden dolayı değil, keyfi olarak şu an eve geç geliyor. doğru mu anlamışım konu sahibi ?
Geçici bir süreymiş; siz de şikayet edip adamı darlamayın. Sabah 8 de kalkabiliyorsanız 3 saati beraber güzel değerlendirebilirsiniz.Hayır is yeri uzak 1 saatten fazla yolu var gecede servisle geliyo. Balık Restoranında çalışıyor kasiyer olarak aslında mesleği muhasebe ama şehir değiştirdiğimiz için malesef düzen bozuldu. Şimdi bı sertifika alcak kurs parası için mecbur katlanmak zorundayız
Adam gecelere kadar calisiyor ustune o kadar yol cekiyor. Siz dinlenmenin derdinde misiniz hayret vallahiSabretmeye calisiyoruz ama oğlumun çok yordugu zamanlar iyice bunaliyorum eskiden en azından ben mutfağı toplayan kadar babası oynatiyodu birazda ben dinleniyordum
11 de evden cıkıyor ise 12 -12.30 arası işte oluyordur madem gecici sabır göstermeniz gerek sonuçta sizin için geleceğiniz için çalışıyor.Hayır is yeri uzak 1 saatten fazla yolu var gecede servisle geliyo. Balık Restoranında çalışıyor kasiyer olarak aslında mesleği muhasebe ama şehir değiştirdiğimiz için malesef düzen bozuldu. Şimdi bı sertifika alcak kurs parası için mecbur katlanmak zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?