Eşi eve geç gelenler

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Mrb kızlar eşimin bazı is problemleri oldu ama şimdi iyi bir işi ve maaşı var ama şimdide eve geç gelmesi sorun sabah kahvaltı yapıyoruz 11 gibi çıkıyor akşam 12 hatta bazen 1 de geliyor.10 aylık bebeğim var izin günü dışında bize zamn ayiramiyor ve bu beni çok sıkıyor.bi aile gibi olamıyoruz malesef

eğer gerçekten çalışıyorsa
biraz dişinizi sıkın işleri yoluna girince eskiye dönecektir

• Beğen
Reactions: KV_
Yapacak bir şey yok.. Para kazanmak kolay değil malesef bir süre en azından idare edin sonra başka iş bakar belki

artık ekmek aslanın ağzında değil midesinde..mecbur çalışılcak..aslında sabah 11 de gitmesi bile avantaj..sabah gidip gece gelenler var..vardiyalı çalışanlar var..

valla senin hiç değilse bebeğin varmış onla ilgilenir zaman geçirirsin benim bebek de yok, kocamın yüzünü unutcam pek yakında... bir saat sonrasına dahi plan yapamıyoruz...
ama şikayetim yok şimdi, iş ekmek parasından da çıktı, devlet meselesi oldu, gitsin , görmeyeyim ben razıyım , yeter ki devletin başından bu bela en kısa zamanda atılsın...:KK51:

Zaten evden çıkış saati de normal değil ki.
Esnaf da olsa memur da olsa işçi de olsa sabah çıkılır,akşam dönülür. Vardiyalı düzende değilse tabii...
Geçici bir durum ise sabırlı olmaya çalışın.

Mrb kızlar eşimin bazı is problemleri oldu ama şimdi iyi bir işi ve maaşı var ama şimdide eve geç gelmesi sorun sabah kahvaltı yapıyoruz 11 gibi çıkıyor akşam 12 hatta bazen 1 de geliyor.10 aylık bebeğim var izin günü dışında bize zamn ayiramiyor ve bu beni çok sıkıyor.bi aile gibi olamıyoruz malesef
bence adam işinden dolayı değil, keyfi olarak şu an eve geç geliyor. doğru mu anlamışım konu sahibi ?

Zaman o kadar kötü ki iş açısından böyle sorunları dert bile edemiyorsunuz tek diyorsun ki çalışsın geçinelim hayat şartları ağırlaştıkça çalışma koşulları da ağırlaşıyor ne yazık ki.

iş dolayısı ile mi geç geliyor keyfiyetten mi geç geliyor?

bence adam işinden dolayı değil, keyfi olarak şu an eve geç geliyor. doğru mu anlamışım konu sahibi ?
Hayır is yeri uzak 1 saatten fazla yolu var gecede servisle geliyo. Balık Restoranında çalışıyor kasiyer olarak aslında mesleği muhasebe ama şehir değiştirdiğimiz için malesef düzen bozuldu. Şimdi bı sertifika alcak kurs parası için mecbur katlanmak zorundayız

Hayır is yeri uzak 1 saatten fazla yolu var gecede servisle geliyo. Balık Restoranında çalışıyor kasiyer olarak aslında mesleği muhasebe ama şehir değiştirdiğimiz için malesef düzen bozuldu. Şimdi bı sertifika alcak kurs parası için mecbur katlanmak zorundayız
Geçici bir süreymiş; siz de şikayet edip adamı darlamayın. Sabah 8 de kalkabiliyorsanız 3 saati beraber güzel değerlendirebilirsiniz.

Sabretmeye calisiyoruz ama oğlumun çok yordugu zamanlar iyice bunaliyorum eskiden en azından ben mutfağı toplayan kadar babası oynatiyodu birazda ben dinleniyordum

Canım benim eşimde sabah 6 da gidip gece 11 de geliyor. Yeri geliyo 12yi buluyor. Hayat gerçekten çok zor. Mecbur çalışacak. İşsiz olmasından evde huzursuzluk olmasından bin kat iyidir.

O kadar saat çalışmak eşin için daha zordur emin ol.
Sen en azından evdesin.
Geçinmek çok zor mecbur katlanacaksın.

Sabretmeye calisiyoruz ama oğlumun çok yordugu zamanlar iyice bunaliyorum eskiden en azından ben mutfağı toplayan kadar babası oynatiyodu birazda ben dinleniyordum
Adam gecelere kadar calisiyor ustune o kadar yol cekiyor. Siz dinlenmenin derdinde misiniz hayret vallahi

11 de evden cıkıyor ise 12 -12.30 arası işte oluyordur madem gecici sabır göstermeniz gerek sonuçta sizin için geleceğiniz için çalışıyor.

Bizim izin günümüz bile yok ve kızım yaşını geçti hasta oldu yalnizdim aşısı oldu yalnizdim kendim hastalandim yalnizdim...yapacak bişey yok yani ..çoğu zaman bu durum canımı çok siksada sonuç degismeyecek

Ben haftada bir gün görüyorum bu aralar.
Şükür et.
Bebeğimle işsiz kocamla mutsuzum demek ki daha kötü her gün geliyor ama çok çalıştığı için geç geliyor demek mi?

Back
X