Dert çokta ilk başta başlık olarak derdimi mi yazayım???Ben de bir soru sorabilir miyim?
Dert nerede?
Gurbette olanları ne yapacaksınız.
Eşiniz gurbetteyse ve derdiniz varsa konuya yazın böyle tek soruyla ne amaçlıyorsunuz biraz tuhaf oluyor.
Başlığa soruyu yazdınız, konuya da konıyu yazacaksınız. Tekrar aynı soruyu sorma aracınız ne?Dert çokta ilk başta başlık olarak derdimi mi yazayım???
Sormak istediklerim var cevap veren okursa öyle soracam lütfen sizin ki değilse susunBaşlığa soruyu yazdınız, konuya da konıyu yazacaksınız. Tekrar aynı soruyu sorma aracınız ne?
Derdiniz neyse yazın böyle ne amaçlıyorsunuz ki.
Kocası gurbette olan var mı? Ee yani?
Merhaba ilişki açısından sizede zorluk oluyor mu ? Her gidip gelmesinde sanki yeniden tanışıyoruz gbi
Benimkini yolladım gurbeteSormak istediklerim var cevap veren okursa öyle soracam lütfen sizin ki değilse susun
Gurbet yani yanında olmayan demek istedim zorluklarını konuşmak için açtım arkadaşlar ben acayip zorlanıyorum her gidip gelmesi yıkım benim içinSırf bunu sormak için başlık açmışsınız gibi duruyor. Gurbetten kasıt yurtiçi mı yurtdışı mı ya da sorun ne daha açık yazarsanız amacınıza uygun cevaplar alabilirsiniz.
Siz değil miydiniz yedi senedir evli ve vajinismus olup yeni yenen, e tabii ki her gidip gelmesinde yeniden tanışırsınız.Merhaba ilişki açısından sizede zorluk oluyor mu ? Her gidip gelmesinde sanki yeniden tanışıyoruz gbi
Sanane ya buraya da mı salça oldun konumuz bu değil cık aradan!!Siz değil miydiniz yedi senedir evli ve vajinismus olup yeni yenen, e tabii ki her gidip gelmesinde yeniden tanışırsınız.
Üslubunuza dikkat edin. Daha önce hangi konunuza salça olmuşum? Sadece her seferinde yeniden tanışıyor gibi olmanızın sebebinin bu olabileceğini söyledim. Konunuzla alakasız bir yorum değil.Sanane ya buraya da mı salça oldun konumuz bu değil cık aradan!!
Gidebilsem zaten gidemiyorum olmadı kısmet değilmişSizde yanına gidin o zaman
İşine bak kardeşim cık sayfamdan görmek istemiyorm seni yA her yere laf atıyosun sn gitte kendi hayatına bak eleştirdiğin yerden vurulma dikkat et de işine bak!Üslubunuza dikkat edin. Daha önce hangi konunuza salça olmuşum? Sadece her seferinde yeniden tanışıyor gibi olmanızın sebebinin bu olabileceğini söyledim. Konunuzla alakasız bir yorum değil.
Dikkat ederim ama genelde eleştirdiğim, yanlış bulduğum şeyleri yapmam zaten. Mesela yedi senedir ilişkiye giremediğim, gurbette çalışan kocadan şırıngayla hamile kalmaya çalışmam en basitinden. Size hayatta başarılar diliyorum. Tabii mümkünse.İşine bak kardeşim cık sayfamdan görmek istemiyorm seni yA her yere laf atıyosun sn gitte kendi hayatına bak eleştirdiğin yerden vurulma dikkat et de işine bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?