Bukadar polemğie gerek yok.Bak bende sana son kez yazıyorum sürekli bi eleştirme ve küçük görme büyük konuşma halindesin benim durumumla ilgili amaç ne ?????? Tanımam etmem seni ??? Artık son radde oldu bende !!! Sen 3 günde yendin ben bi sürü sıkıntı cektim 7 sene sen ne biliyorsun da yargılıyorsun???? Orda haddin olmadan bi dünya laf ettin! Yine kapattım benim açtığım konuları takip ederek rencide ederek burda hepsini tek tek bnim yüzüme vuruyorsun ne kadar doğru bu????? Son kez diyorum bi DHA benim konularıma lütfen yorum yapma !! İstemiyorm …!!! O Engin bilgilerini kendine sakla !!
sizi en son kardeşinizi evlendirmek isterken görmüştüm bir konuda.ondan başka da tanımamAmannn kuzum insanlar hiç anlamıyor heryerden vuruyorlar burda artık derdimi anlatmaya korkar oldum vala saol kuzum ilgin için
Öyle yaptım tam bilmiyorm uygulamayı yeni farkedip yaptımBukadar polemğie gerek yok.
Görmezden gel uygulamasıyla arkadaşı engeller yorumlarını görmezsiniz.
Bu şekilde çıkış yapmanıza gerek yok.
Allah razı olsun kk dert yazalım dedik moralimiz bozuldu allah herkesin gönlüne göre versinAllah kolaylık versin ..Yaşamayan bilemez.Bende adayım ..Belki başka bir bölümde eşi ile ayrı yaşayanlar platformu açarız..Fazlaca yorumlara sinirlenmişsiniz.Bu insanları da anlamıyorum !!!Hoşuna gitmediyse başlık yorum yazma arkadaş!!!!Kk onaylamış ,yayınlayabilirsin demiş size Neeee!!Geçmiş mesajlardan dem vurmalar ayıp yani !!!İnsanın damarına damarına bu kadar da basılmaz ki !!!!
Yaşamayan BİLemez size göre öyle iyi günlerSiz onun yanına yerleşemiyorsunuz, o sizin yanınıza yerleşemiyor. Bu evlilik hep böyle uzakta mi geçecek? Bunun adı evlilik bile değil gerçi
Yok anlamaya çalıştım, birbirinizin yanına yerleşme ihtimali var mı? İlerisi içinYaşamayan BİLemez size göre öyle iyi günler
Evt bu sene inş halledeceğiz geçici vize alacak bna hiç değilse ben yanına gelene kadar alacak inşYok anlamaya çalıştım, birbirinizin yanına yerleşme ihtimali var mı? İlerisi için
Hangi ülkede eşiniz, çok uzak mı?Evt bu sene inş halledeceğiz geçici vize alacak bna hiç değilse ben yanına gelene kadar alacak inş
Var.Yok mu eşi gurbette olan?
Hangi ülkede eşiniz, çok uzak mı?
Konunun ilk iki sayfasını okudum ve son sayfasını
Dalga geçmeseniz de olur herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var ..Konunun ilk iki sayfasını okudum ve son sayfasını
Hahaha halen aynı sorular devam ediyor
Esin gurbette mi
Eşi gurbette olan varmı???
Üyeler
Ne yapicam uzakta olanı
Derdini yaz
Neden bir şey yazmadın
Bir arpa boyu yol yok
Ben sorunuza net cevap verdim, bana niye beğenmedim attınız? Kırgınım dostlarım.Dalga geçmeseniz de olur herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var ..
Tamam var ama nerde derdin yazmayınca nerden bilelim nedir derdinDalga geçmeseniz de olur herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var ..
Hepsini okursan anlarsın az çok ne demek istedim yada konu neden bu kadar uzadığını..Niye beğenmedin konu sahibi yanlış mi dedim
Aynen öyle değil mi
Konun varda açıklaması varda ben mi görmüyorum bide beğenmedim yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?