eşi hipoganadizm olanlar buraya lütfen

merhaba benım esımde hıpo hastası 6 aylık iğne tedavısı verdı doktorumuz ama pregnly iğneyı bulamıyoruz hala tedavıye baslaymadık .
esım tek taraflı testıs inmesi nedenıyle bu hastak olusmus arastırmalarıma gore iğne tedavısınden 6. aydan sonra sperm olusmaya basladığı tabı bazen bunun 3-4 sene bıle surebıleceğını seklınde sızın nasıl arkadaslar siz de bıaz anlatabılır mısını...

merhaba benım esımde hıpo hastası 6 aylık iğne tedavısı verdı doktorumuz ama pregnly iğneyı bulamıyoruz hala tedavıye baslaymadık .
esım tek taraflı testıs inmesi nedenıyle bu hastak olusmus arastırmalarıma gore iğne tedavısınden 6. aydan sonra sperm olusmaya basladığı tabı bazen bunun 3-4 sene bıle surebıleceğını seklınde sızın nasıl arkadaslar siz de bıaz anlatabılır mısını...

slm canım bizde 3 ay prignly 3 ayda monegon kullandı bu hafta kontrole gitceğiz inşallah herşey yolunda gider allah hepimizin yardımcısı olsun

slm canım bizde 3 ay prignly 3 ayda monegon kullandı bu hafta kontrole gitceğiz inşallah herşey yolunda gider allah hepimizin yardımcısı olsun

canım bol sanslar dualarım sizinle...
esinde bu hastalık neden olusmus ?
bir çok sebebi var benim ki tek taraflı inmemis testis ten dolayı olusmus beyınden hormonların salgılanmaması sonucu olusuyor bu iğneler hormonları harekete geçirip sperm olusmasını sağlıyor ama 6 ay kısa bir sure 1 sene sonra tabi bu kisiden kisiiye değısiyor sperm çıkısı sağlanabiliyor diye okuyorum ama mikro tese ile bulunma sansı biraz daha fazla ...

Merhaba arkadaşlar benim eşimdede inmemiş testise baglı testosteron hormonu az salgılanıyor. Peki eşleriniz hormon alıyorlarmı sustanon ignesi gibi?

Back
X