eşi horlayan hatta benimki gibi kükreyen var mı?

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
683
İstanbul
arkadaşlar sizinde benimki gibi eşiniz horluyomu ya onun yüzünden uyuyamıyorum birde yastıga başını koyar koymaz uyur.
sonra bende horultudan uyuyamam birzaman sonra sanki kükrüyo mübarek

benım herifte yorgun oldugu zamanlar horlar
bi tepük attımmıydı susuverir uyanır sora noluo dıe
tabı bn hıc oralı deılım uyuyo numarası : )

abcc güldürdün beni ama aklıma ne geldi biran
aynı şeyi bende yapıyorum hatta oyüzde gülmekten kopuyorum şuan tabi 2 dk sonra o yine devam ediyo kükremeye

yorulsun yorulmasın bizimki herzaman horlamaya müsait bende yatakta döndur sabaha kadar.
ondan önce uyudun uyudun yoksa sabaha kadar tep dur artık

ALLAHA sükür benim herif horlamiyo arada bir horluyo:oklava:
bende sizin gibi depük salliyom ondan sonra bidaha citi cikmiyo:roflol::roflol:

hahaah oyy öluceem yaa hehehe:) zaten karnım arıoo pufff
kız allah canını almasın senınkı yatmadıysa koş yat burda çene çalcaanada
tepinme gece yatakta :))))

abc dogru diyosunda kız bugece rahatım şuan işte çalışıyo bugece arkadaşları tepsin artıkkk.
sende beni güldürdün şekerim

kız horlamayan herif mi warr : )
bi gun bız horlasak yorgunluktan hemen video kameralar çalısır ama
hıhhh gıcık yaratıklar iştee

ayy Allah iiliğinizi versin emii,,,:roflol::roflol: çok güldümm..benim eşimde horluyooo şu an transa geçmiş şekilde horluyoosırnaşık şey,,,sabaha kadar sırt üstü yatmaması içinn itekleyip duruyorumm sırt üstü yatınca bende ipler kopuyoo,,:mymeka: bazen de acıyorumm çok yoruluyo iş yerindee:asigim:

hee yaa
öyle dıyınce yok öbur yanımda yatan herif horluomus karıstırmısım dıcen
veeeeeeeeeee yicen sol gözune yumrugu :))))))))
aman deneme sakın hee
aile katliamı çıkmasınn:)))

kızlar gülmekten karnıma ağrılar girdi burda:)) e kişi kendinden bilirmiş derler aynen bende yaşıyorum bunu.. horlamaya başladığı anda önce yatakta dönmeye başlıyorum ki uyansın ve sussun.. mesele kendi kendine hallolsun kaba kuvvete başvurmayayım.. ancak gel görki her zaman iyilik işe yaramıyo ve bende şöle bi tepik atıyorum:)) bazen işe yarıyo ama maalesef bazen de bi kaç tepik gerekiyo:))
horultusuz geceler diliyorum hepinize:))

buarada bayanlar hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yıl hepimiz için güzel geçsin zaten sizlerle çok güzel başladı benim için

Back
X