eşi horlayan hatta benimki gibi kükreyen var mı?

arkadaşlar sizinde benimki gibi eşiniz horluyomu ya onun yüzünden uyuyamıyorum birde yastıga başını koyar koymaz uyur.
sonra bende horultudan uyuyamam birzaman sonra sanki kükrüyo mübarek

benim eşimde çok yorulduğu zaman horlar....
eger o horultu sesinde uyuyamıyorsam,onu dürtükleyip horlama uyuyamıyorum derim...
o zamanda keser horlamayı valla...:lepi:

aynen canımcım ya melsef oyle
ev dublex alt kattan bıle duyuluyo mubarek :delphin:
burnundan amelıyat olucak bu sene ınsallah
ama ben alıstım artık horlamassa bı garıplıkmı var dıye seslenıyorum bıle :roflol:
ıyımısın dıyorum:roflol:

walla benimki hem horluyor hemde çok deli yatıyor ama onu uyurken izlemekde çok güzel ve ben onsuz yatamam

kızlar ben bi keresinde kaydetmiştim horlama sesini resmen bir aslan kükrüyor sanki çok komik yaa kendisine dinlettim çok gülmüştü hatta kendi telefonuna kaydetmişti benim komik kocamm:)))

kızlar gülmekten karnıma ağrılar girdi burda:)) e kişi kendinden bilirmiş derler aynen bende yaşıyorum bunu.. horlamaya başladığı anda önce yatakta dönmeye başlıyorum ki uyansın ve sussun.. mesele kendi kendine hallolsun kaba kuvvete başvurmayayım.. ancak gel görki her zaman iyilik işe yaramıyo ve bende şöle bi tepik atıyorum:)) bazen işe yarıyo ama maalesef bazen de bi kaç tepik gerekiyo:))
horultusuz geceler diliyorum hepinize:))

bende aynılarını yapıyorum,ama tepik farketmeden atıyomuşum ,snorless diye bir ilaç aldık doğal bitkisel bir ilaçmış,ama çok işe yaradığını söyleyemem,bildğim kadarıyla ameliyatı varmış ama :kahve:

sormayin ya benimde kocam horlama deyil mubarek kora konseri veriyor ben uyandiririm ama ben arkami donmeden ayni yerden devam hic karistirmazda konseri

benim eşimde çok horlar ama horlamasının sebebi burnundaki yamuk kemik bir tarafı tamamen tıkalı sadece bir tarafla nefes alıyor ameliyat olması gerek bu nedenle çok horlar hatta bazen uyanıkken uyumaya dalmak üzereyken bile horlar uyarırırım biliyorum uyanığım der sağ tarafına doğru yatınca horlaması geçiyor şükür gece mutlaka horlamasına uyanırım onuda uyandırırım sağ tarafına doğru yatar

ben cok güzel yöntem buldum vıdeoya aldım yaklasık yarım saat horladı durmadan. şimdi horladıgındada acıyorum vıdeoyu kalkıyo yuh ya nasıl horluyo mubarek dıyo gülüyoruz benım söylememe gerek kalmıyo:):):)

yastığının kenarından hafif dürt hemen keser kükremeyi.
bi yerde okumuştum eşleriniz horluyorsa yastığın köşesinden dürtün diyordu

eşiniz fazla kilolu filan mı acaba ? benim babam baya kiloluydu sonra zayıflıyınca rahat ettik valla çünkü kükrüyordu resmen :roflol: artık eskisi kadar diil..yastığın,o gün yorgun olup olmamasının da çok etkisi oluyo tabii bir de..kaydirigubbakcemile5

kızlar bende bir kere horlamışım.:utangac:....ve kardeşim benim telefonuma kaydetmiş.:oklava:...aynı ayı inlemesi gibi:roflol:....tabı benden ancak küçük ayı olur....sonra bunu anneme ve babama dinletmişti......babam ne bu diye sormuştu..:1shok:..

bu konuda baya muzdarip olan varmış,kızlar arkadaşımdan duymuştum onun eşide horlarmış güldürgüldür sanki gök gürlüyor gibi derdi şimdi bi çözüm bulmuş eczaneden kulaklarını tıkıcak bişey almış yatmadan onları takıyorum diyor ancak öyle uyuyabiliyormuş,haberiniz olsun belki denersiniz

eşim kilolu falan degil ama onunda burnunda kemik var bir gün dalacam kemik memik ameliyata gerek kalmıcak yaniii

Ayy basliga cok guldum:roflol::roflol::roflol::roflol:

Maalesef benim esiminde burnundan rahatsizligi var o yuzden biraz horlar:ecrin_bebek:ama olsun horlamamaya calisiyor ama ne yapsin elinde digilyerimseniben

yeterki uyumak isteyeyim.değil horlama,yanımda davul çalsa umurumda olmaz gene uyurum:teytey:
eşim hayret eder bu huyuma.-tatlicadiarzu-ve bu şekilde olmama rağmen ufacık bir tıkta uyanırım.alarm çalar çalmaz ayaktayım meselakaydirigubbakcemile2

evet sanki içine küçük bi ayı kaçmış gibi canım kocacım benim.. odada uyumasına rağmen kükremeden ben diğer odadan tv yi seyredemem. ama daha beteri dayısı. bazen üst kattaki kayınvalideme yatıya kalır. horlamasından ben aşağıda uyuyamam

ay horlamazmı kükrüyor ama bende
gece bir dirsek bi depik darbesi sallıyorum Çok üzgünüm çoook
ne oluyor diyo uyanıyor :1shok:bende uyuyomuş numarası yapıyorum
ne bağırıyosunda uyandırıyorsun beni diye ben ona kızıyorum :jeyyar::jeyyar:
test edilip onaylandı deneyin işe yarıyor :jeyyar::jeyyar:

benim babamda çok horlar
allah sabır versin anneme
öyle ki yatak odasının kapısının önünden geçerken
duyabilirsiniz sesini..

badem gözlümden önce uyudum uyudum
yoksa uykusuz bir gece :roflol:

Back