eşi horlayan hatta benimki gibi kükreyen var mı?

holramak mıı :1shok: geceleri aslan sürüsüyle yatıyoruum okadar diyeyim sizeee senağlama

yatağa girergirmez uyuyan insanlara öyle imreniyorumki
eşim horluyo o yetmiyo bbirde hemen uyuyamam öyle yatar yatmaz ayyy düşünün artık gerisini

sözlümde çoğu zaman horlar ses arada bir kesilir bende bişiy mi oldu acaba die merak ederim..:)

ben rahatsız olmuyorum ya horlasın:)

erca demekki sen alışmıssın
ben yanımda biri horlıyınca mümkündegil uyuyamıyorum
nuarada burnundan kemik aldıran falan varmı aranızda kocası veya kendisi cvplarsanız sevinirim

:1shok: ahanda tam benlik bi topik.........:roflol:

eşimi bilmiyorum ama bu sabah kahvaltıda,yine bi karış suratla günaydın dedi bana ....:mymeka:

dediğide şu:hangi insan evladı uyurken senin kadar ses çıkarabiliyodur acaba......:kızgın:

sanıyorum ameliyat olmam yakın horlamaktan......:roflol:sırnaşık şey

ah be canım benimki de aynen acayip horluyor hatta dediğin gibi kükrüyor.. iki dürtüyorum, sonra tekrar devam..

Ah kızlar ah. Benimkide kükreyenlerden. Kabul etmez üstelik horladığını. Halbuki geceleri safarideyiz adeta. Dürtüyorum ama saniyesine tekrar başlıyor. Bazen koşuyorum yatağa aman ondan önce uyuyayım da duymayım diye bu sefer panikten uyayamıyorum.

erca demekki sen alışmıssın
ben yanımda biri horlıyınca mümkündegil uyuyamıyorum
nuarada burnundan kemik aldıran falan varmı aranızda kocası veya kendisi cvplarsanız sevinirim

gecelri çalışıp gündüz uyur bazen bize gelir hiç rahatsız olmam:asigim: evine gidincede uyuyuncaya kadar telefonda konuşuruzki horultu sesleri gelmeye başlar arada melodik bile horluyoo:)

horlama yastıkları var sanırım rahatsız olanlar denesin.

ben sesinden rahatsız olmuyorum da o horlarken boğazları kuruyo uyanıp en az iki üç kere su içiyo uykusu bölünüyo ona üzülüyorum.

bugün ona üzülürsün yarında bizgibi dert yanarsın gerçi eşim yanımda olsunda aman horlasada olur yani o varken güvende hissediyorum kendimi

ya gun gectikce iyicene azitti bu adam yuzunden uyuyamiyorum zate gec yatanlardanim sabaha kadarda horlamadan yatamiyom.itiyom durtuyom yok anacim bi sey kar ettigi yok.cok komik bisey oldu dun ben tekmeliyom oda bi yandan horluyor bi eliylede yorganimi ustume cekip duzeltiyor usumeyim diye.

Benimkisi horlamaz ama felaket sayıklar bu olay askerden sonra başlamış sıkıntılı bir askerlik geçirdiğini biliyorum güneydoğu malumunuz (İnsanları bu duruma getiren PKK ya lanet olsun birşey demiyorum )ama bana hiç bahsetmez konusunu bile açtırmaz .Hele hele uyurken bir yakalıyım ,başlıyorum sohbete döktürüyor aylin özlem aslı ahmet mehmet ne varsa döküyor tabi bende uyanınca döküyorum kurtlarımı :oklava::jeyyar:: Bide çok deli yatıyor annesi doğduğu günden beri gecede 4 sefer üstünü örtemeye kalkar 30 yaşına gelmesine rağmen annelik işte .horlama konusuna gelince burun eti amelyatı olmuş benimkisi zamanında annesi zamanında çok horladığını söylemişti allahtan şimdi iyi

Son düzenleme:
horlar,sayıklar,konuşur ufff çok zor ya..deli oluyorum valla dürtüyorum 2 dk.geçmez yine başlar.dediğin gibi kükrer...

Çoookkk kötü horluyor.
Yastığa başını koyduktan en fazla 5 dk sonra horultular başlarrr çok sinir olurum bende..

ayyy horlamak derken benim 4 yaşında oglumda konuşuyo uyurken ama okadar tatlı gözüküyoki yiyesi geliyo insanın

Back
X