Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...
ee cevremızden duyuyoruz war walahı, keske evlenmesydım dıyenm vr
hatta 1 kız arkadasım evlendı 1 yıl sonra ayrıldı. ewlendıkten sonra adam cok degstı kaynanam degıstı demıstı kız.. böle bılmıyorum tam içeriğini ama bunları söyledı cewreye.
çok şükürki geç buldugum ama hayatımda yaptıgım endogru seçimim eşim oldu onu çok seviyorum çokiyi çok anlayışlı çok fedakar dürüst sevgi dolu beni hergün güldürmeyi başarabiliyo br şekilde canım eşim
insallah bende bitanem icin dogru secim yapmisim diyenlerden olurum..
simdilik öyle gözüküyor, gözümde esi benzeri yok, ama evlilik farkli oluyormus, bakacaz..
ıyıkı onunla evlenmısım onada derım zten sen benım omrume omur kattın dıye gercekten bın defada dunyaya gelsem gene kocamı bulur gene onunla evlenırdım o benım herseyım oldu KARA BOCUGUM KARIN SENI COK SEVIYO IYIKI VARSIN BITANEMM....ŞenizŞeniz
10 numara yaaaa oo bitane allahıma şükür ki böyle bir kocam var
arada huysuzlaşır ama çekilmiyecek gibi değil.oda nazar boncuğu olsun
seviiimmm kocamı ben yaaa zaten 1 haftadır yok iş için şehir dışında burnumda tütüyor
neyseki gelecek bu akşam
ne yalan söliyim benim nazımıda kahrımıda benim adamdan başkası çekemezdi .eşimle evlenmek yaptığım en iyi şeylerden birisi .....kaydirigubbakcemile son kararım .:lepi:
Kesinlikle, zaten kocam olması gerektiğine onu ilk gördüğümde karar vermiştim. Kendimi çok takdir ediyorum çok..
Şükürler olsun Rabbim'e onu karşıma çıkardığı için..