• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi DeSu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşş. benim seçtiğim insanda dogru bir seçimdir benim için ve umuyorum ki bende onun için dogru bir seçim olurum rabbim hayal kırıklıgına kimseyi uğratmasın.

hayatımın en doğru en iyi insanını tanıdıma inanıyorummm işalla hep çle olur değişmez evlennce

eşim hayatımdaki en doğru seçim.10 senedir bu seçimimden dolayı hiç üzülmedim.inşallah bundan sonrada öyle olurum.

canim kocam iyiki karsilastik evlendik dunyanin en iyi en merhametli insanidir pamuk gibidir kalbi evine kizimiza bana baglidir birlikte cok egleniriz fazla arkadasim bile yoktur cunku en iyi arkadasim odur gecen gun bana oglum bu araba super dizelmis dedi ayni zamanda ben onun erkek arkadasiyim :))))

:utangac:hayatımda werdiğim en doğru karar eşimle ewlenmek oldu. bi daha dünyaya gelsem yine eşimi isterim doğrusu. eşimi çoook ama çooook sewiyorum.:asigim::asigim:

bana göre dosdoğru bir seçim...
eğri ve doğrularıyla...
herşeyiyle...

aslında beni seçen eşim oldu,benim de onu seçmememi sağladı 10 yıllık arkadaşlığımız içerisinde...
bu yüzden ona minnetarım aslında...

benim içinde en doğru karar hatta hayatımda verdiğim en doğru karar oldu iyiki evlenmişim onunla

kesinlikle 20 yıldır hiç pişman olmadım allah kimseyi pişmanda etmesin herkes mutlu olsun aminnn

bende doğru seçim diyenlerdenim....
Allahıma şükür hiç pişman olmadım olmamda inşallah..
Allah onu çocuklarım ve benim başımdan eksik etmesin...

12 yıldır hiç keşke demedim eşim ve evliliğim adına.
Evet hayattaki en doğru seçimim benim o...........

Hayatını bana adamış ve beni mutlu etmek için didinen bir insan eşim...:asigim::nazar:

Elbette doğru bir karar verdim...:hooray::hooray:

Evlilik kurumundan daha iyisi olacağına inanmıyorum...:CüvCüv:

Çok şükür şimdiye kadar hiç keşke demedim.
İnşallah bundan sonra da demem. :Saruboceq:

ewet arkadaşlar benim eşimde dogru seçim dünyaya yine gelsem onunla yine evlenirim allah herkesin gönlüne göre versin....

Hayatımda verdiğim en doğru kara eşimle evlenmek oldu.....Şeniz
Ona deliler gibi aşığım çok seviyorum...:asigim:
Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor:1hug:
Allah ım bizi hiç ayırmasın ve hep böyle davam etsin:nazar::nazar:

tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim allah herkese benimki gibi eş nasip etsin

kesinlikle ömrümde verdiğim en güzel karar allah pişman etmesin...

Suan icin konusuyorum : Evet cok dogru bir secim yapmisim ama hayat bana neler getirir yasatir bilemem tabiki...

Simdiki zaman icin konusmam gerekiyorsa : Evet belkide hayatimdaki en dogru secim diyebilirim...

bende doğru seçim yağmışım diyorum eger bu yasıma kadar bekar olsaydım yine onunla evlenirdim

allah herkesi mutlu etsin..nazarlardan saklasınnn

Back
X