• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi DeSu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle doğru seçim.
tekrardan dünyaya gelsem eşimle olmak isterim
o benim bitanem herşeyim rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin aminn

şükürler olsunki eşimle evlenmişim ve doğru bir evlilik yapmışım ve doğru kişiyi bulmuşummm dünyaya tekrar gelsem yine seninle evlenirdim sevgilim ( seni çok seviyorummm )

ben çok aşık olaraka evlendiğim ama onun geçmiş ilişkisinin gölgesindeydim hep..
hep onun huzursuzluğunu yaşadım..o da bana çok aşıktı..
o yüzden birbuçuk yıl içinde evlendik...
ama nasıl evlendim o düğün sanki benim değildi..
kafamda bir sürü soru işaretleri..anasının sözleri..onun anlattıkları..
ben bi kadını hep hayatımda hissederekmi yaşayacaktım bunu düşünmemişm..zamanla herşey yoluna girer dedim ama olmadı..
ben evlendiğimin birinci haftası gelene cevapsız aramalar,hala deşilen geçmiş sebebiyle
pişmanlık duymaya başladım...
sonra gün be gün daha bi derinleşti o pişmanlık..
kocaman yaralarım oldu,hergün kanayayan...
hep yeni eklemeler..yeni üzüntüler...
meğer ne saf bi insanla ne garip bi evlilik yapmışım diye hayıflanmalar..
hızla verilen kilolar...hergün dökülen binlerce damla gözyaşı..
aynada çökmüş bi yüz...
ve daha 23 yaşında hayattan bıkmış yorulmuş yeniii!!! evli bi kadın..yeni olduğnu bile hissedemeden eskimiş!!!
savunmasız,yalnız,ailesi uzağında..
sonra doktor arayışları..
1 yıl psikolojik tedavi..ilaçlar ve hala kapanmamış ve kapanmayacak yaralar..
ben aşk evliliği yapmıştım ama değilmi? bakarken içim titiremişti...elini tutunca da ellerim..
hatalaıyla,cahilliğiyle neleri götürdü benden..
anladımki bi tekhuzur yetermiş aslında şu hayatı sürdürmeye...
o yüzden evet ben pişmanım..
verdiklerime karşılık aldıklarıma değmedi...
giden huzurum,mutluluğum geri gelmedi..gelmeyecek o ne yapsada..kırılan kalbimin parçaları birleşmeyecek hiç bi zaman..
keşke dedim keşke hayatımda hiç olmamış olsaydı..bi tek huzur kalsaydı yeterdi içimde

Kesinlikle dogru bi evlilik yaptim onu deliler gibi seviyorum ona asigim ben yaaaaaaaaa pismanlik asla!!!!!!!Allah insallah bozmaz AMINNNN:nazar:

iyi ki ilk aşkım olan canım kocamla evlenmişim
ondan daha iyisini ve anlayışlısını bulamazdım heraldee:nazar:Şeniz

13 yasinda ona asik oldum ve 16 yasinda evlendim ilk askim herzaman dua ediyorum iyikide evlenmisim

Allaha şükürler olsun. Eşim benim için gerçekten doğru seçim. iyi ki evlenmişim onunla mutluyum. Ve zaman geçtikçe de bunca yıl onsuz nasıl yaşamışım diye düşünüyorum.

zaman zaman kavgalaramız olur herkes gibi.sonuçta farklı kişlikleriz..
ama şöyle bakıyorum bazen kendimi resmen onun için yaradılmış olarak hissediyorum.
düşünüyorumda sanki ben doğduğumdan beri onunlaydım.
ben o, o benim sanki...
anlatılmaz yaşanır
.........:asigim:

iyiki evlenmişim mutlu olacağımı biliyordum ama bu kadar mutlu olcağımı bilmiyordum şükürler olsun allaha

7 yıllık evliyim iyi kötü günlerimiz oldu kavgalarımız oldu ama herşeye rağmen -çok çabuk sinirlenmesine rağmen- onu çok seviyorum çok iyi yürekli bir insan içi sevgi dolu pek dile getirmesede.sonuçta bende iyiki eşimle evlenmişim diyebiliyorum özelliklede etrafımdaki başka erkekleri görünce bunu daha çok söylüyorum:1rolleyes:

evet iyi ki evlenmişim onunla çıkmaya başladığımızda eşim olacak demiştim içimden öyle oldu eleştiriciliği dışında biraz mükemmelliyetçi süperrrr kocam canımbebişim

Çok büyük sorunlar yaşadık zamanında :delphin:
Fakat şu anda diyorum ki;iyi ki onunla evlenmişim..
Ben bile şaşırıyorum geçmişi düşündükçe.

biz daha çok zor günlerde birlikteydik hep:1hug:evlendikten sonrada destek olmamız gerekiyordu birbirimize ve hala çabalıyoruza.sbazen yorulsamda,kötü hissettiğim zamanlar olsa da ve ona gıcık kaptığım anlar yinede birbirimizi bizden başkası anlamaz ve çekemezdi sanırım eşimi seviyorum:asigim:

evetttt benim eşimde her bayanın isteyebileceği bir eş o benim arkadaşım sevgilim dostum sırdaşım en önemlisi terapistim iyi ki varsın AŞKIIMMMMM

Allaha şükür ki hiç pişman etmedi beni...

eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...

Bir çok kötü huylarından vazgeçsin öyle gelsin karşıma..
o zaman söyliyim eşim doğru seçim diye....
ama hayır değil doğru seçim....:bbo:

Back
X