Eşi ile aynı burcu taşıyanlar

Masumiyet

Ece'nin Annesi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
4.228
524
363
Herkese selam
Ben bir başak burcuyum ve eşim de başak burcu. İkimizin arası 6 gün çok da yakın doğum tarihlerimiz. Birbirimize çok uyum sağlasak da aynı şeylerden hoşlanıp aynı durumlardan rahatsız oluyoruz. Buraya kadar çok güzel ama ikimizinde aynı olumsuz tutumları olması bizi biraz zorluyor. Bir de kadın ile erkeği farklı oluyor başak burcunun. Eşim çok sessiz sakin fazla yorum yapan biri değil bense tam tersi çok açık biriyim içimde ne varsa hemen söylerim. Konuşkanımdır.
Benim merak ettiğim benim gibi eşiyle aynı burcu taşıyıp da ilişkisini uzun süre götürebilen çiftler var mı aramızda?
Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum

Harika bir baslik tebrik ederim:)
Bakalim ayni burctan olan arkadaslar kimlermis...

Teşekkür ederim
Bende böyle bir topik arıyordum aslında bulamayınca kendim oluşturdum
Sizler nasıl memnun musunuz eşlerinizle aynı burcu taşımaktan? Öncelikle onu öğrenelim

bende eşimde boğa burcu :)

Güzelmiş
Doğum günlerinin birbirimizinkine yakın olmasına ben biraz bozuluyorum. Bir de benim eşimin doğum günü benden önce dolasıyla ilk heyecan onda yaşanıyor benim ki birazcık gümbürtüye gidiyor

Evet haklisin canim soralim sahi iki Boga anlasabiliyor musunuz simarik 27 evi arenaya çevirmiyorsunuz degil mi

Arkadaşımız gitmiş herhalde online gözükmüyor. Yarın görürse belki yanıtlar artık napalım :44:

Ben de, eşim de boğa burcu.

Ben çok memnunum Allah'a şükür. Şuana kadar beni anlayabilen tek insan o oldu. Ona göre de, onu anlayan bir tek benmişim.

Ben yemek yemeyi severim. Eşim de sever.

Ben sinema-tv-tiyatro-piknik gibi şeyleri severim. eşim de sever.

Ben mümkün olduğunca evde vakit geçirmeye çalışırım yani evimi severim. Eşim de öyle.

O kadar çok ortak yönümüz var ki. Yalnız ikimiz de tembel, depresifiz. Bu gibi durumlarda, iyi durumda olan kötü olanın elinden tutmaya çalışır.

Boğa burcuna ev erkeği, sadık, aşk erkeği derlerdi.. Öyle gerçekten.

sevgilimle ikimiz de aslanız
birbirimizi yediğimiz çok oluyo
ikimizde de fena gurur
üstünlük sağlamaya çalışıyoruz..

Ben ve eşim TERAZİ burcuyuz..
eşim ekim 10 ben 20..
ikimizde feci inadız..
inatçılığımız öldürecek bizi
erkeği kadınıda fark ediyor ama bunun yükseleni varr sonraa..
ben sinirliyim eşim daha sakin:44:

eşimle aynı gün doğmuşuz ve ikimizde aslan burcuyuz.

burcumuz özelliği olarak ikimizde gururluyuz. dışarıya taviz vermeyiz ama aramızda eşim bana karşı taviz verir. bende onu pohpohlarım, şımartırım. o zaman her dediğimi yapar. aynı şeylere kızarız aynı şeyleri severiz. aynı anda sinir olunca kavga ederiz. lüks düşkünü olduğumuzdan bazen fazla harcama yaparız, birbirimizi frenlemeye çalışırız. kendimizi sevdiğimiz için ikimizde şık bakımlıyızdır. çocuğumuzunda bizimle aynı gün doğmasını isterdim.

Ben de esim de yay burcuyuz
hem de ayni yil ayni ay ayni gun
ikimiz de inatciyiz
esim bana gore biraz sakin, ben hem panigim hem sinirliyim
ikimiz de evde vakit gecirmeyi severiz
cok kavgamiz olmustur ama allaha sukur birlikteyiz
bilgisayarla cok vakit gecirmese mukemmel baba, cok iyi estir.
Onu ilk gunku gibi seviyorum

Henüz evli değilim ama bende nişanlımla aynı burçtanım.Üstelik doğum günlerimizde aynı gün
ikimizde Yengeçiz
4 yıl olacak tanışalı neredeyse kavga ettiğimizi hatırlamam çok nadir tartışırız o da hemen barışırız
Ben çok sakinim ama o çok sinirli birinin diğerini biraz tolere etmesi gerekiyor maalesef

bizde eşimle aynı burçtanız AKREP...

aynı anda aynı şeyleri düşündüğümüz,aynı şeyleri yaptığımız çok oluyo.aynı burçlar geçinemez derler özellikle akrepler için ama alakası yok.benim kızacağım şeye o da kızar,onun kızacağı şeye bende kızarım.ilk zamanlar kıskançlık çok oldu ama aştık çok şükür.iii ki evlenmişim 3 yılı geçti evliliğimiz şimdi ikimizin parçası oğluşumuzu bekliyoruz...

bendeee kocis adayimda ikizlerizzz 5 yildir müthis anlasip gidiyoruz maasallah

aramizda 2 gün var ve 4 yil o benden büyük...

ilk tanismamizda bizi cok sasirtmisti bu durum sürekli ayni anda ayni seyleri söylüyorduk mesela oturdugumuz bir yerde bir ayakabiya yorum yapiyorduk ayni anda falan filan veya askima ben ay askim bugün bulusmasak desem oda bende icimden geciriyordum ama nasil söyleyecegimi bilemedim derdi hani sürekli ayni seyleri düsünürdük o benim ben onun aynasiyim....

ikimizde cabuk öfkelenir cabuk sakinlesiriz bu yüzden hic bir kavgamiz 2-3 saatten fazla sürmemistir:79:

düsüncelerimiz hayata bakis acimiz ayni...ama yinede karakter olarak farkliyiz ben deli doluyum o ise toplum icinde daha agir basli daha cok saygi gören birisi

cok mutluyum ikizimleee kalbimin burcumun hayatimin ikizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…