Eşimle aynı burca sahibim ikimizde kovayızBen 21 eşim 22 ocak
Çok benzer yönlerimiz yok eşim sakindir yavaştır bense tam tersi hareketliyimdir sinirliyimdir
Ben fazla düzenliyim eşim dağınık
Eşim çok ilgilidir ben onun kadar değilim hep zıttız sanırımeşim evde vakit geçirmeyi daha çok sever bense gezmeyi çok severim ben ççok duygusalım özel günlere çok fazla önem veririm eşimse öyle bir güne sığdırmayı sevmez aklıma gelenler bunlar
Herkese selam
Ben bir başak burcuyum ve eşim de başak burcu. İkimizin arası 6 gün çok da yakın doğum tarihlerimiz. Birbirimize çok uyum sağlasak da aynı şeylerden hoşlanıp aynı durumlardan rahatsız oluyoruz. Buraya kadar çok güzel ama ikimizinde aynı olumsuz tutumları olması bizi biraz zorluyor. Bir de kadın ile erkeği farklı oluyor başak burcunun. Eşim çok sessiz sakin fazla yorum yapan biri değil bense tam tersi çok açık biriyim içimde ne varsa hemen söylerim. Konuşkanımdır.
Benim merak ettiğim benim gibi eşiyle aynı burcu taşıyıp da ilişkisini uzun süre götürebilen çiftler var mı aramızda?
Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
Eşim benden 2 yaş büyük ama doğum günlerimiz aynı :) Burcumuz balık :) Hayatımızda buna benzer bir çok tesadüf var ve bizim tanışmamıza da bu tesadüfler vesile oldu diyebilirim... Biz 5 senelik bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik ve evlendik :) 11 aylık evliyiz, O benim alnımız yazısı, kadere inanıyorum ve kaderime şükrediyorum :))
Ben de eşim de boğa burcuyuz. Eşimi çooook seviyorum, birbirimize çok benziyoruz. Evde takılmayı seviyoruz, film izlemeyi, sanatsal şeyleri. Tek kötü tarafı birbirimizi çok etkiliyoruz, birimiz depresyona girince ötekini çıkarmak yerine, ikimiz daha beter depresyona giriyoruz. Kavgalar çok şiddetli oluyor ama çok şükür halledemediğimiz birşey olmadı. Boğa-boğa çok müthiş ikili bence.
Aranızda benim gibi Başak-Başak olan bir çift yok mu? Merak ediyorum nasıl anlaşıyorsunuz?
bizim eşimle burçlarımız aynı değil ama şu duygu durumundan etkilenme benim eşimde de çok fazla var. ben çok neşeli isem o da neşeli. ben keyifsizsem o da keyifsiz. ben ona küstüysem o bana dahaçok küskün. ben benim gönlümü almasını beklerken adam daha bi içine kapanıyor taaa ki ben tekrar düzelene dek. çok acı. sonra da bu durumu konuşuruz. elimde değil diyo napalım.Bende bir Boğa ile evliyim işaretlediğim yere takıldım. Şöyle birşey farkettim ki, eşim yüzüme bakar ben neşeliysem o da neşeli davranır, ben gerginsem o da gerilir, yani halet-i ruhiyem hemen ona da sirayet ediyor, acaba Boğaların özelliği mi bu?Diyelim iyi değilim kendi kendime iyi hissedip ona da bulaştırmam lazım yoksa çıkamıyoruz o girdaptan
Herkese selam
Ben bir başak burcuyum ve eşim de başak burcu. İkimizin arası 6 gün çok da yakın doğum tarihlerimiz. Birbirimize çok uyum sağlasak da aynı şeylerden hoşlanıp aynı durumlardan rahatsız oluyoruz. Buraya kadar çok güzel ama ikimizinde aynı olumsuz tutumları olması bizi biraz zorluyor. Bir de kadın ile erkeği farklı oluyor başak burcunun. Eşim çok sessiz sakin fazla yorum yapan biri değil bense tam tersi çok açık biriyim içimde ne varsa hemen söylerim. Konuşkanımdır.
Benim merak ettiğim benim gibi eşiyle aynı burcu taşıyıp da ilişkisini uzun süre götürebilen çiftler var mı aramızda?
Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?