Eşi ile aynı burcu taşıyanlar

Benim eşim 29 Ağustos ben 4 eylül aramız çok az. illk onun doğum gününün kutlanması benim biraz sinirime dokunuyor. O doğum günlerini sevmez bense severim mutlaka kutlama yapılsın isterim. Onun ki ilk olunca hep güzel kutlanıyor ama benimki biraz gümbürtüye gidiyor
Hemen hemen aynı özellikteyiz ikimizde evi seviyoruz kalabalık gürültülü yerleri pek sevmiyoruz. Gece hayatımız yok. Eşimde titiz bende titizim. Evde düzene önem veriyoruz. Ben hatta biraz takıntılıyım. Eşim itiraf etmese de onun da takıntıları var Eşim kolay kolay sinirlenmez tepkilerini göstermez bense tam tersiyim ben çabuk sinirlenirim. Bu konuda biraz farklıyız. O çok konuşmayı sevmiyor. Ben bi de bu huyuna sinir oluyorum. Ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatırım. O zar zor bir cümle kurar. Bi de başak erkekleri kadınları gibi olmuyormuş farklılık gösteriyorlar. Bir de çocuğumuz başak olursa artık evde 3 başak tadından yenmez

Ozaman soralım bakalım hazır evli çiftimiz varken Boğa nasıllarmış güzel anlaşabiliyorlar mı? Fikrin değişir belki

eşim boğa burcu evime bana sadık bir insan ve mutluyum aslında eşim okdr romantik değildir ama bazen hıc beklenmedık andakı süprizleri benı mutlu edıyor bende aslan burcuyum aslında teorilere göre hıc anlasamayız ama gel gelelım bız bırbırımız olmadan bır yere adım bıle atamıyoruz ya ıkımız gezıyoruz ya hıc.. eşim boğa oldugu ıcın sanslıyım ama aynı burcta olmak ıstemezdım cunku aynı seylerde zıtlasıp konuların uzaması kötü olurdu genelde ben sinirliyken o neşe verır o sinirliykende ben ayara göre şerbet verıyoruz kısaca ve mutluyuz 2. yıl bitti evlılıgımızde ve 5 yıl flört dönemimiz oldu hıc bır kavgada ayrılmadan tam 7 yıl hep berbaer olduk işte böle erkek boğa ve aslan birleşimi ve bıraz ÖZVERİİİ

Son düzenleme:
Aranızda benim gibi Başak-Başak olan bir çift yok mu? Merak ediyorum nasıl anlaşıyorsunuz?

eşim de ben de aslan burcuyuz ama çok farklıyız örneğin ben sakinim o sinirli ben planlı yaşamayı severim o gelişi güzel ben daha açık görüşlüyüm o daha eski kafalıdır bazen aynı burçtan olduğumuza bile inanamıyorumyine de yaklaşık 10 yıldır evliyiz iyi kötü idare ediyoruz

Eşimle burçlarımız aynı,aslan burcuyuz ikimizde.Eşim bazen ipler kimin eline kalacak,birisi alsın artık eline diyerek takılır.

Maaşallah ne güzel uzun süreli bir evliliğiniz varmış işte zaten en önemlisi bu burçlarda bir yere kadar herhalde

Maaşallah ne güzel uzun süreli bir evliliğiniz varmış işte zaten en önemlisi bu burçlarda bir yere kadar herhalde
benim sabrım ve sakinliğim bu evliliğin sürmesinde en önemli faktör diyebilirim canım iki tarafta fevri olursa evlilik yürümez çünkü
Aslan burcu erkekleri iyi aile babası oluyor diye biliyorum doğru mu?

diğer aslan burcu erkekleri bilmiyorum ama eşim için bunu diyebilirim evine çocuklarına bağlıdır düşkündür

Eşimle aynı burca sahibim ikimizde kovayız Ben 21 eşim 22 ocak
Çok benzer yönlerimiz yok eşim sakindir yavaştır bense tam tersi hareketliyimdir sinirliyimdir
Ben fazla düzenliyim eşim dağınık
Eşim çok ilgilidir ben onun kadar değilim hep zıttız sanırımeşim evde vakit geçirmeyi daha çok sever bense gezmeyi çok severim ben ççok duygusalım özel günlere çok fazla önem veririm eşimse öyle bir güne sığdırmayı sevmez aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
Bizde İkizler-İkizler .

Çok farklıyız.Ben aşırı derecede hareketliyim.Hiperaktif olduğumu bile söyleyenler var.
Hiç yerimde duramam.
Eşimle şakalaşıp dururum.Bazen çok bunalıyor benden
Ama bu huylarımı çok sevdiğini söylüyor.Evde günlerimiz bağrış çağrışla geçer.Deli doluyum.Eşim ise çok sakin.Sanırım aynı huylara sahip olsaydık bu kadar iyi anlaşamazdık.O benim diğer yanım bende onun

Adın gerçekten inci ise benim annemin adı da inci ve o da bir ikizler ne güzel bir tesadüf
Annem de çok hareketlidir gezmeyi çok sever konuşmayı çok sever babamda yengeç burcu ama güzel anlaşıyor onlarda maaşallah 42 senelik evliler keşke bizlerinde o kadar uzun ömürlü evlilikleri olsa

Evet canım benim adımda inci çok güzel bir tesadüf olmuş. Gerçekten aynıyız annenle

ben ve eşimde aslan burcuyuz..
hemen hemen aynı özelliklere sahibiz.. ikimizde jestlerden hoşlanıyoruz, gecenin bi saati bilmem hangi şehre atlayıp kaçacak kadar çılgınız,gülmeyi,eğlenmeyi seviyoruz.. flört havasındayız, birbirimizi de pohpohlamıyor değiliz haniitabi mükemmel uyum sağlayan bu olumlu herşeyin yanında ;olumsuz yönlerde sıkıntı yaratabiliyor.. ilişkinin en başında ikimizinde aşırı gurur yapması sıkıntı olmuştu başlı başına..ama gururumuzdan özveride bulunmaya başlamayı öğrendik ve herşey yoluna girdi..

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel bişey asslında aynı burcu yakalayabilmek aynı özelliklere sahip olabilmek ama ne yazık ki olumsuz özelliklere de sahibiz tabi bu bizi zorlayan bir duruum

bizde ikizleriz ama alakamız yok. hatta zıt karakterler olduğumuz bile söylenebilir ama çok iyi anlaşıyoruz ne bilem

Güzel bişey asslında aynı burcu yakalayabilmek aynı özelliklere sahip olabilmek ama ne yazık ki olumsuz özelliklere de sahibiz tabi bu bizi zorlayan bir duruum

doğru söylüyorsun canım.. birde oğlum var.. bir evde 3 aslanız yani..tadından yenmiyoruz nasıl aksiyon var görmee
böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…