Ozaman soralım bakalım hazır evli çiftimiz varken Boğa nasıllarmış güzel anlaşabiliyorlar mı?Fikrin değişir belki
eşim de ben de aslan burcuyuz ama çok farklıyız örneğin ben sakinim o sinirli ben planlı yaşamayı severim o gelişi güzel ben daha açık görüşlüyüm o daha eski kafalıdırbazen aynı burçtan olduğumuza bile inanamıyorum yine de yaklaşık 10 yıldır evliyiz iyi kötü idare ediyoruz
Eşimle burçlarımız aynı,aslan burcuyuz ikimizde.Eşim bazen ipler kimin eline kalacak,birisi alsın artık eline diyerek takılır.
benim sabrım ve sakinliğim bu evliliğin sürmesinde en önemli faktör diyebilirim canım iki tarafta fevri olursa evlilik yürümez çünküMaaşallah ne güzel uzun süreli bir evliliğiniz varmış işte zaten en önemlisi bu burçlarda bir yere kadar herhalde
Aslan burcu erkekleri iyi aile babası oluyor diye biliyorum doğru mu?
Bizde İkizler-İkizler .
Çok farklıyız.Ben aşırı derecede hareketliyim.Hiperaktif olduğumu bile söyleyenler var.
Hiç yerimde duramam.
Eşimle şakalaşıp dururum.Bazen çok bunalıyor benden
Ama bu huylarımı çok sevdiğini söylüyor.Evde günlerimiz bağrış çağrışla geçer.Deli doluyum.Eşim ise çok sakin.Sanırım aynı huylara sahip olsaydık bu kadar iyi anlaşamazdık.O benim diğer yanım bende onun
Adın gerçekten inci ise benim annemin adı da inci ve o da bir ikizler ne güzel bir tesadüf
Annem de çok hareketlidir gezmeyi çok sever konuşmayı çok sever babamda yengeç burcu ama güzel anlaşıyor onlarda maaşallah 42 senelik evliler keşke bizlerinde o kadar uzun ömürlü evlilikleri olsa
Evet canım benim adımda inciçok güzel bir tesadüf olmuş. Gerçekten aynıyız annenle
ben ve eşimde aslan burcuyuz..
hemen hemen aynı özelliklere sahibiz.. ikimizde jestlerden hoşlanıyoruz, gecenin bi saati bilmem hangi şehre atlayıp kaçacak kadar çılgınız,gülmeyi,eğlenmeyi seviyoruz.. flört havasındayız, birbirimizi de pohpohlamıyor değiliz haniitabi mükemmel uyum sağlayan bu olumlu herşeyin yanında ;olumsuz yönlerde sıkıntı yaratabiliyor.. ilişkinin en başında ikimizinde aşırı gurur yapması sıkıntı olmuştu başlı başına..ama gururumuzdan özveride bulunmaya başlamayı öğrendik ve herşey yoluna girdi..
Beğenmek istiyorum ama beğenemiyorum :84::84::84::84:
Güzel bişey asslında aynı burcu yakalayabilmek aynı özelliklere sahip olabilmek ama ne yazık ki olumsuz özelliklere de sahibiz tabi bu bizi zorlayan bir duruum
doğru söylüyorsun canım.. birde oğlum var.. bir evde 3 aslanız yani..tadından yenmiyoruznasıl aksiyon var görmee
böyle
Şu beğen butonu kalktı kötü oldu beğenemiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?