Erkek İnfertilitesi Eşi Kaan AYDOS da tedavi olup normal yolla hamile kalan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben van dayım vana en yakın genetik test yapan il hangisi bilginiz var mı doktor testleri tekrarlayın 3 ay sonra demişti ankara uzak kalıyor bize kışın daha da zor gitmesi
sadece genetık test yapan yerlerı arastırın bılmıyorum ama ankaraya gıtmıstık bızde.

Merhaba sonucu ne kadar surede cikti bizden dna hasar paneli istedi kaan bey 20.25 gunde cikiyormus
Bize de 1 aydan çıkar sonuç dediler , sizde sorun neydi ? Bana kaan bey gelen herkesi teste gönderiyor gibi gelmeye başladı o kadar hastasını gordum farklı bişey yaptığını görmedim ilginç.

Bize de 1 aydan çıkar sonuç dediler , sizde sorun neydi ? Bana kaan bey gelen herkesi teste gönderiyor gibi gelmeye başladı o kadar hastasını gordum farklı bişey yaptığını görmedim ilginç.
sizden dna hasar paneli neden istedi yeni mi.çıktı bu bizde tedavi olduk 6ayda doğal yollar olur demişti ama olmadı geçen yıl.haklısınız genel konuşuyor muayenede 1 kez muayene ediyor varikosel varmı ypkmu diye sonra mesajlarla devam tedaviye

Merhaba canım daha önce mayıs aşılama grubunda tanışmıştık o zaman negaripti sonucum siz neler yaptınız tedaviye başladınız mi

Merhaba canım daha önce mayıs aşılama grubunda tanışmıştık o zaman negaripti sonucum siz neler yaptınız tedaviye başladınız mi
Ben o zamandan beri bir rahim filmi ,bir rahim genişletme ameliyatı oldum şimdi de kaan aydosa gittik sonuç bekliyoruz bakalım senin hamileliğin hayırlı olsun darısı başıma :dua:

sizden dna hasar paneli neden istedi yeni mi.çıktı bu bizde tedavi olduk 6ayda doğal yollar olur demişti ama olmadı geçen yıl.haklısınız genel konuşuyor muayenede 1 kez muayene ediyor varikosel varmı ypkmu diye sonra mesajlarla devam tedaviye
Benim tekrarlayan gebelik kayıplarım oldu 2 yıldır da hamile kalamıyorum hiçbir testte negatif bişey çıkmayınca kaan aydosa gidelim dedik morfoloji %2 ama doktorlar önemsemiyor ,o da direk dna hasar paneli istedi ucuz bişey de değil ticarete dönmüş gibime geldi açıkçası

Benim tekrarlayan gebelik kayıplarım oldu 2 yıldır da hamile kalamıyorum hiçbir testte negatif bişey çıkmayınca kaan aydosa gidelim dedik morfoloji %2 ama doktorlar önemsemiyor ,o da direk dna hasar paneli istedi ucuz bişey de değil ticarete dönmüş gibime geldi açıkçası
aynen öyle geçn yılda dna hasar ve enfeksiyon semen analizi istemişti değerler normal.çıkınca emodex 3 ay kullanın dedi bi kutısu 150 lira ilacında testlere verilen paraları söylemiyorum bile nohut ısırgan çayı keçiboynuzu tozo tüketin demişti telefondan uzak durun kırmızı et yasakdı. Herkese genel söylüyor gibi geldi banada. Artık yazışmıyoruz . 6 ayımız doldu çoktan .sağlıklı sperm olması yeterliymş gebe kalmak için benimde kadın doğumcuya görünmem gerektiğini yazmıştı .istersenz tüp bebek ve aşılamaya geçebilirsiniz demişti en son ki mesajında

Temmuzda tüp bebek yaptık negatif sonuçlandı 21 ekimde eşim Kaan hocaya gitti morfoloji yüzde 2 sayı 150 milyon ileri hız 12 hasar yüzde 43 çıktı ve spermlerde erken yaşlanma çıktı 10 kasım da hocanın verdiği ilaçlara ve benim hazırladığım bi macuna başladı eşim 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok gebelik iyi gidiyor doktorum çok umitlenme eşinin değerleri ortada kimyasal olabilir bebek gorunmeyebilir yada kalp atışı duymayabilir dedi ama hepsi de görüldü inşallah bi sıkıntı olmaz bundan sonra bide biz hamile kaldığım ay adetime bir hafta kala bir kere ilişki oldu o ilişkide hamile kaldım geç çatlamış yumurtam o ay da ara vermiştik bebek konusuna martta tüp bebek yaptiracaktim

aynen öyle geçn yılda dna hasar ve enfeksiyon semen analizi istemişti değerler normal.çıkınca emodex 3 ay kullanın dedi bi kutısu 150 lira ilacında testlere verilen paraları söylemiyorum bile nohut ısırgan çayı keçiboynuzu tozo tüketin demişti telefondan uzak durun kırmızı et yasakdı. Herkese genel söylüyor gibi geldi banada. Artık yazışmıyoruz . 6 ayımız doldu çoktan .sağlıklı sperm olması yeterliymş gebe kalmak için benimde kadın doğumcuya görünmem gerektiğini yazmıştı .istersenz tüp bebek ve aşılamaya geçebilirsiniz demişti en son ki mesajında
Birebir aynı şeyleri soyledi bana da valla iyi reklam yapmış herkes paşa paşa gidiyo acaba farklı bişey söyler mi diye. Keşke özel bi ilgi hissedebilseydim

Temmuzda tüp bebek yaptık negatif sonuçlandı 21 ekimde eşim Kaan hocaya gitti morfoloji yüzde 2 sayı 150 milyon ileri hız 12 hasar yüzde 43 çıktı ve spermlerde erken yaşlanma çıktı 10 kasım da hocanın verdiği ilaçlara ve benim hazırladığım bi macuna başladı eşim 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok gebelik iyi gidiyor doktorum çok umitlenme eşinin değerleri ortada kimyasal olabilir bebek gorunmeyebilir yada kalp atışı duymayabilir dedi ama hepsi de görüldü inşallah bi sıkıntı olmaz bundan sonra bide biz hamile kaldığım ay adetime bir hafta kala bir kere ilişki oldu o ilişkide hamile kaldım geç çatlamış yumurtam o ay da ara vermiştik bebek konusuna martta tüp bebek yaptiracaktim
Çok güzel kaan aydos faydalı oldu diyosun inşallah bize de şifa olur

Birebir aynı şeyleri soyledi bana da valla iyi reklam yapmış herkes paşa paşa gidiyo acaba farklı bişey söyler mi diye. Keşke özel bi ilgi hissedebilseydim
belki biz elektrik alamadık hocadan hissedemdik inşallah giden arkadaşlar fayda görür.Allahın izniyle Hepimiz hayırlısıyla alırız evlatlarımızı tez vakitte inşallah.

Evet test istiyor daha sonra maillesiliyor birdaha cagirmiyor pek diye biliyorum cok iyi dediler sonuclar icin ama ben tek tupumun tikali oldugu öğrendim artk hicbir tedavi gormuyorum oluruma biraktim

Dna hasar paneli testinin spermiyogram sonucu geldi kızlar kaan beye hemen göndermeli miyim yoksa diğer testler de tamamlanınca hepbirlikte mi gondermeliyim.
Spermiyogram moralimi bozdu yaklaşık 4 aydır yeme icmesine dikkat ediyor esim morfoloji aynı gelmiş yine %2 dna hasarı az gelse bari.
Bi de havuç konusunda 1 haftayı tamamladık ama tuvalet sorunu başladı eşim de söylenmeye başladı , ortalama 7 havuçun 3 nü direk yese 4 unun suyunu içse nasıl olur sizce posası bağırsaklarını bozdu sanırım.

Dna hasar paneli testinin spermiyogram sonucu geldi kızlar kaan beye hemen göndermeli miyim yoksa diğer testler de tamamlanınca hepbirlikte mi gondermeliyim.
Spermiyogram moralimi bozdu yaklaşık 4 aydır yeme icmesine dikkat ediyor esim morfoloji aynı gelmiş yine %2 dna hasarı az gelse bari.
Bi de havuç konusunda 1 haftayı tamamladık ama tuvalet sorunu başladı eşim de söylenmeye başladı , ortalama 7 havuçun 3 nü direk yese 4 unun suyunu içse nasıl olur sizce posası bağırsaklarını bozdu sanırım.
Tüm testleri birlikte gönderirsen daha iyi olur daha doğru yorumlar doktor

Kızlar merhaba, uzun zamandır bu sayfaları takip ediyorum. Şimdiye kadar birşey yazmak kısmet olmamıştı. Şimdi bizim durumumuzda olanlara umut olması için yazıyorum. İnşallah Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip eder.

2 senelik evliyken çocuk sahibi olmak istedik. 4 ay denedikten sonra eşim muayene oldu. Geçen sene Mayıs ayında sol tarafta grade 2 varikosel teşhisi konuldu. Spermiyogramda sperm sayısı 2milyondu, hız parametreleri sınırlarda idi ve sperm sayısı yetersizliğinden Kruger morfoloji ölçümü yapılamıyordu. Doktorumuz (Medicana Ankara- Bedrettin Seçkin) varikoselin ortadan kalkmasının önemli olduğunu, nihayetinde tüp bebek yapacak olsak bile varikosel ortadan kalkınca sperm kalitesi artacağı için şansımızın yükseleceğini söyledi. Ameliyattan 6 aydan sonra sperm parametrelerinde iyileşme olacağını söyledi. Eşim Haziran ayında mikrocerrahi ile varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra ilk kontrolümüz vardı. Spermiyogram daha geriye gitmişti. Sperm sayımız 1 milyondu. Doktorumuz 6 ayı beklememiz gerektiğini söyledi. Ben de bu arada Kaan aydos'tan randevu aldım. Randevu da üç ay sonra olduğu için 6 ayımızın dolduğu zamana denk geliyordu. Bu 6 ay içinde herhangi bir bitkisel tedavi uygulamadık. Bedrettin hoca bizim isteğimiz üzerine OmepaQ10 isimli antioksidan ı önermişti, aldık ama eşim bir aylık kutusu bile bitirmedi.

Ocak ayında Kaan hocaya muayeneye gitmeden önce eşim tekrar spermiyogram verdi. Sperm sayısı 7 milyona çıkmıştı. Kaan hocaya muayeneye gittik. Bizden sperm DNA hasar paneli istedi. İstediği tahlillerin hepsinin sonuçları olumluydu. Sperm sayısı 14 milyon, DNA hasarı 12 seviyelerinde. Kaan hoca normal yolla 6 ay daha denememizi söyledi. Ve eşime sabah akşam kullanması için Emodex verdi. 2 ay kullanıp Nisan ayında yeniden spermiyogram yaptırıp gönderecektik. Aslında sonuçların bu kadar olumlu çıkması beni daha çok tedirgin etmişti, demekki arkada görünmeyen sebepler var diye düşünmeye başladım. Bu arada yine bu forumlardan Ankara'da tüp bebek için merkez tavsiyelerini hatmettim.

Eşim Emodex'e başladıktan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Geçen hafta kesemizi gördük. Nasip olursa haftaya kalp atışlarımızı dinlemeye gideceğiz.

Umarım Allah herkese gönlündekini verir. İyi akşamlar.

Arkadaşlar Yeni üye oldum sırf Kaan hocanın sonucunu belirtmek için hiç tereddüt etmeden kesinlikle muayeneye gidin biraz bekliyor sabrediyorsunuz ama sonuç çok yüksek ihtimalle hocanın dediği gibi oluyor. Bize DNA hasar teşhisi koymuştu ve 6 ay sonra sonuç alırız demişti dediği gibi oldu. Ocak ayında ilk muayene ye gitmiştik mayıs ayında gebe kaldım. Takip şekli düzeni ise kendine hayran bırakıyor iyiki var. Hepinize sabırlı günler dilerim...

Arkadaşlar Yeni üye oldum sırf Kaan hocanın sonucunu belirtmek için hiç tereddüt etmeden kesinlikle muayeneye gidin biraz bekliyor sabrediyorsunuz ama sonuç çok yüksek ihtimalle hocanın dediği gibi oluyor. Bize DNA hasar teşhisi koymuştu ve 6 ay sonra sonuç alırız demişti dediği gibi oldu. Ocak ayında ilk muayene ye gitmiştik mayıs ayında gebe kaldım. Takip şekli düzeni ise kendine hayran bırakıyor iyiki var. Hepinize sabırlı günler dilerim...
Hayırlı olsun cnm ne mutlu size darısı da bizlere inş;) bizde tedavideyiz bizde dna hasarı cıkmadı spermlerde canlılık az cıktı. Ölü sperm sayımız baya cokmus o yuzden dogal yolla olmuyormus 3 ay tedavi verdi bakalım 2. Ayındayız inş bizde güzel hbr alırz düzelme olmazsa tüp bebek dedi. Siz canlılık testi yani erken yaslanma testi yaptrmısmıydınız? Bu durum düzeliyormu merak ediyorum. Hangi ilaçları kullandınz ve kaan hocanın beslenme önerilerinin hepsne uyabldnzmi

Hayırlı olsun bende tüm kalbimle önce Allah sonra onun vesile olacagına inanıyorum darısı bize olsun biz ilk görüşmeye bu ay başlıcaz inşallah ancak randevu alabildim ugraşa ugraşa

Back
X