Erkek İnfertilitesi Eşi Kaan AYDOS da tedavi olup normal yolla hamile kalan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar Yeni üye oldum sırf Kaan hocanın sonucunu belirtmek için hiç tereddüt etmeden kesinlikle muayeneye gidin biraz bekliyor sabrediyorsunuz ama sonuç çok yüksek ihtimalle hocanın dediği gibi oluyor. Bize DNA hasar teşhisi koymuştu ve 6 ay sonra sonuç alırız demişti dediği gibi oldu. Ocak ayında ilk muayene ye gitmiştik mayıs ayında gebe kaldım. Takip şekli düzeni ise kendine hayran bırakıyor iyiki var. Hepinize sabırlı günler dilerim...
Bir de başlangıcta ki sayınız hasarınız kaçtı lütfen hatırlayın

Hayırlı olsun cnm ne mutlu size darısı da bizlere inş:KK66: bizde tedavideyiz bizde dna hasarı cıkmadı spermlerde canlılık az cıktı. Ölü sperm sayımız baya cokmus o yuzden dogal yolla olmuyormus 3 ay tedavi verdi bakalım 2. Ayındayız inş bizde güzel hbr alırz düzelme olmazsa tüp bebek dedi. Siz canlılık testi yani erken yaslanma testi yaptrmısmıydınız? Bu durum düzeliyormu merak ediyorum. Hangi ilaçları kullandınz ve kaan hocanın beslenme önerilerinin hepsne uyabldnzmi
Kaan hocanın verdiği beslenme ve yaşam şekline harfiyen uyduk telefonu cebimizde taşımadık mesela, yatak odasına çalar saat aldık telefonsuz yattık ,yeme içme konusunda herşeyi hocamın dediği gibi yaptık biz rakı balık hastası bir çiftiz ama bıraktık kocam 30 yaşında ve yıllardır sigara içiyordu bıraktı. Bizim canlılık sorunumuz yoktu sanırım bize klomen ile emodex verdi saatli ve düzenli olarak kullandık tedavi şubat 4 de başlamış oldu test sonucunun çıkması ve Kaan hocanın ilaç vermesi ancak o tarihte denk geldi her ay kan tahlili istedi ve ilaca devam etmemizi istedi sonuçta mayıs 12 de güzel haberi aldık. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Biz 5 yılın sonunda bu günlere geldik Kaan aydos vesilesi ile rabbim nasip etti. Benim mesajlarımda sabır dilememin sebebi bu kolay bir yol değil eşim ısırgan otunun tadını beğenmedi burnunu kapattı yine de içti hafta da 3 gün nohut yemeği yedik biz bu gün yemekte ne var sorusunun bir tane cevabı vardı Durum böyle sabırlı günler dilerim...

Hayırlı olsun bende tüm kalbimle önce Allah sonra onun vesile olacagına inanıyorum darısı bize olsun biz ilk görüşmeye bu ay başlıcaz inşallah ancak randevu alabildim ugraşa ugraşa
Ben Eylül ayında aramıştım randevu için ocakta gittik ilk görüşmeye sonra bir daha gitmedik mail yoluyla haberleştik maili atıyorsun 2 hafta sonra cevap geliyor Telaş yapmadan beklemek gerek yani dikerim sizlerde bizim gibi olumlu sonuç alırsınız vakti ve zamanı hayırlısı ile tez zamanda gelsin inşallah.sabırlı günler dilerim...

Kaan hocanın verdiği beslenme ve yaşam şekline harfiyen uyduk telefonu cebimizde taşımadık mesela, yatak odasına çalar saat aldık telefonsuz yattık ,yeme içme konusunda herşeyi hocamın dediği gibi yaptık biz rakı balık hastası bir çiftiz ama bıraktık kocam 30 yaşında ve yıllardır sigara içiyordu bıraktı. Bizim canlılık sorunumuz yoktu sanırım bize klomen ile emodex verdi saatli ve düzenli olarak kullandık tedavi şubat 4 de başlamış oldu test sonucunun çıkması ve Kaan hocanın ilaç vermesi ancak o tarihte denk geldi her ay kan tahlili istedi ve ilaca devam etmemizi istedi sonuçta mayıs 12 de güzel haberi aldık. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Biz 5 yılın sonunda bu günlere geldik Kaan aydos vesilesi ile rabbim nasip etti. Benim mesajlarımda sabır dilememin sebebi bu kolay bir yol değil eşim ısırgan otunun tadını beğenmedi burnunu kapattı yine de içti hafta da 3 gün nohut yemeği yedik biz bu gün yemekte ne var sorusunun bir tane cevabı vardı Durum böyle sabırlı günler dilerim...
Sabrım sonu selamet olmus ne mutlu emeklerinizin karşılıgını almışssınız. Bizde gayret ediyoruz bakalım umutla adetim gelmesin diye gün saymaya basladım bile. İlacın 2. Ayındayız bizim nasibimiz nezmn acaba ;) saglıklı bir hamilelik geçirirsin inş cnm okdr yıl hasretle beklenen mucizen şimdi karnında ne güZel bir duygudur kim bilir. Saglıkla kal;)

Kendimizle kıyaslayarak bi umut arıyorum kusura bakma tekrar rahatsız ettim toplam sayı mı 12 milyon yoksa ml de ki mi?:dua:
Toplam sayı 12 milyondu ml deki 4 milyondu bunun ileri hareketlisi %55 di. Hiç umudunuzu kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim sadece sabır diledim bir de gerçekten inanmak gerekiyor. Ben öğretmenim işimi bıraktım ev hanımı oldum sırf bu konuya eğilmek için. Sabırlı günler dilerim...

Toplam sayı 12 milyondu ml deki 4 milyondu bunun ileri hareketlisi %55 di. Hiç umudunuzu kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim sadece sabır diledim bir de gerçekten inanmak gerekiyor. Ben öğretmenim işimi bıraktım ev hanımı oldum sırf bu konuya eğilmek için. Sabırlı günler dilerim...
İşte şimdi umut oldun bana meslektaşım bizimde toplam sayımız 12 milyon Rabbim bizede evlat nasip etsin ücretsiz izne ayrılıp doya doya büyütcem sağlıkla kucagına alman dileğiyle tşk ederim

Merhaba canm normal yolla mi hamile kaldın
Evet ama kaan aydosla alakası yok onun önerileriyle hamile kaldım geçen yıl düşük oldu 4. Kez ,şimdi öyle normal hamile kaldım yine ama ilac dozlarını artırdı dr kısmet işte hayırlısı

Evet ama kaan aydosla alakası yok onun önerileriyle hamile kaldım geçen yıl düşük oldu 4. Kez ,şimdi öyle normal hamile kaldım yine ama ilac dozlarını artırdı dr kısmet işte hayırlısı
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin insallah

Peki sperm sayınız falan kacti canm
Sperm sayısı bi kez 15 milyon çıktı bi kez 45 , morfoloji %2 olduğu için gitmiştik kaan aydosa ama dna hasarı yok normal yolla hamile kalabilirsin demişti zaten ben 3 kez normal yolla hamile kalmıştım neden düşük oluyor diye gitmiştim. Sorun bulamadık orda. Zaten düşük sebebi paı diye bi genmis

Sperm sayısı bi kez 15 milyon çıktı bi kez 45 , morfoloji %2 olduğu için gitmiştik kaan aydosa ama dna hasarı yok normal yolla hamile kalabilirsin demişti zaten ben 3 kez normal yolla hamile kalmıştım neden düşük oluyor diye gitmiştim. Sorun bulamadık orda. Zaten düşük sebebi paı diye bi genmis
Öncelikle geçmiş olsun canım inşalalh artık düşük yaşamazsın Bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşalalh .

bu gen tedavi edilebiluyor muymus? Bizde pihtilasma ve kromozom anomalisi testi verdik sonuclari daha cikmadi.

bu gen tedavi edilebiluyor muymus? Bizde pihtilasma ve kromozom anomalisi testi verdik sonuclari daha cikmadi.
O genin etkisi kanı pihtilastirmak , ben de şimdi kan sulandırıcı iğne kullaniyorum bi de kortizon inşallah etkisini yok eder de bebeğime kavuşurum. Kimse net konuşmuyor malesef

O genin etkisi kanı pihtilastirmak , ben de şimdi kan sulandırıcı iğne kullaniyorum bi de kortizon inşallah etkisini yok eder de bebeğime kavuşurum. Kimse net konuşmuyor malesef
kan sulandirici ilaclarin belli surelerle dozunun arttirilmasi gerekiyor birde surekli dr kontrolu gerekiyor. Dikkatli olmakta fayda var. En azindan sebebini bulmussunuz Allah sifa versin insallah

kan sulandirici ilaclarin belli surelerle dozunun arttirilmasi gerekiyor birde surekli dr kontrolu gerekiyor. Dikkatli olmakta fayda var. En azindan sebebini bulmussunuz Allah sifa versin insallah
İğneye başladıktan 1 hafta sonra anti faktör xa testi yaptırdık dozu baya yüksek zaten ama test sonucu normal cıkti doktor aynen devam edeceğiz dedi. Hayırlısi bakalim eğer artir derse dr atiririm

Kizlar ne oldu anlatayim
Kaan beyin sekreteri ankarada oturanlar icin bazen bosluklar olusunca yani iptal edenler olusunca aralara burada oturanlari cagiriyorum demisti. Az once beni aradi yarin gelebilir mi esiniz dedi. Bende esime sorayim izin alabilrise gelsin dedim. Aradim esim tamam dedi. Yani yarin muayeneye gidiyoruz Allahima cok sukur. Daha once muayene olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi?.onceden sadece 3 tanespermiyogramimiz var onlari goturecegim.

Back
X