Eşi kahvehane bağımlısı olan var mi? :(

Heidi88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
37
11
18
36
Merhaba arkadaslar 5 yillik evliyim esim kahvehane bağımlısı vazgeciremedim bir türlü kavga ediyorum iyilikle konusuyorum yalvariyorum ağlıyorum yokHergun işten gelir acele yemegini yer hemen kaçar 11 12 gibi anca gelir biraz gec ciksa on kişi arar nerde kaldin diye .Sohbet muhabbet desen sifir o kadar ozeniyorumki esiyle oturup sohbet eden kadınlaraHaftasonları zaten yuzunu goremiyorum ne olur bu hafta disari cikip gezelim diyorum yok ne isin var gezmede kim geziyo otur evinde diyo artik kafayi yemek uzereyim .off cok dertliyim cookk

Merhaba arkadaslar 5 yillik evliyim esim kahvehane bağımlısı vazgeciremedim bir türlü kavga ediyorum iyilikle konusuyorum yalvariyorum ağlıyorum yokHergun işten gelir acele yemegini yer hemen kaçar 11 12 gibi anca gelir biraz gec ciksa on kişi arar nerde kaldin diye .Sohbet muhabbet desen sifir o kadar ozeniyorumki esiyle oturup sohbet eden kadınlaraHaftasonları zaten yuzunu goremiyorum ne olur bu hafta disari cikip gezelim diyorum yok ne isin var gezmede kim geziyo otur evinde diyo artik kafayi yemek uzereyim .off cok dertliyim cookk

yani babalarımızın gittiği kahvehane mi, okey taşı dizilen, hayır soruyorum böyle bi konuya yorum yapmıştım, yok starbucks tarzı bir caffee shop demişti arkadaş

Nerede yaşıyorsunuz?
İlçe veya köy mü?
Ben kahveye gidip de vazgeçen pek görmedim
Ama ne anlıyorlar onuda anlamış değilim
Hadi git ama hergun hergun ne yani?
Vazgeçmesi için kendisi istemesi lazım

burhan altıntopun kahvehane bağımlılığı ile ilgili bi bölümü var onu yolla ona, yani sorunuzu basitleştir, belki saçmaladığını anlar

ne konuşuyorlar o kahvede anlamıyorum birde kadınlar bir araya gelince dedikodu yapıyor diyorlar haftada 1-2 mazur görülür de her akşam her akşam nedir arkadaş

Ben cozum bulamadim umarim sen bulursun :(

12 yildir tum planlarim onsuz hic dahil olmak istemedi hep guclu oldum tum yuku sırtladim yoruldum simdi şu gün bırakmis olsa dahi bende hic birsey icin heves kalmadı

Bizim komsumuzun eşi öyle malesef. Kac defa bosanma asamasina geldiler adam karim duzelsin evde olurum dedi kadin duzeldi halen ayni ikide cocugu var 3 4 senedir boyleymis ilk evlendiklerinden beri..
Benim esimde hep kahvedeydi evlenmeden bi evlendik ilk gunden ben tavrimi koydum simdi Allaha sukur hic gitmiyo desem yeri var 1 2 haftaya bi bazen ugrar 1 saat durur gelir..
Bence esinle ciddi anlamda konus sıkıldım artik de boyle gitmez falan gibi gözünü korkut.. ama nedense biseye yaricani sanmiyorum bu kahve hastalik olmus onlarda

Back
X