Eşi kahvehane bağımlısı olan var mi? :(

Heidi88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
37
11
18
36
Merhaba arkadaslar 5 yillik evliyim esim kahvehane bağımlısı vazgeciremedim bir türlü kavga ediyorum iyilikle konusuyorum yalvariyorum ağlıyorum yokHergun işten gelir acele yemegini yer hemen kaçar 11 12 gibi anca gelir biraz gec ciksa on kişi arar nerde kaldin diye .Sohbet muhabbet desen sifir o kadar ozeniyorumki esiyle oturup sohbet eden kadınlaraHaftasonları zaten yuzunu goremiyorum ne olur bu hafta disari cikip gezelim diyorum yok ne isin var gezmede kim geziyo otur evinde diyo artik kafayi yemek uzereyim .off cok dertliyim cookk

Kahvehane bağımlısını vazgeçirmek zor valla. Yani babamdan bilirim o da öyledir. Ama annem takmıyor. boşanın diyemem de boşanmicaksanız da görmezden gelmek zorundasınız sanki. Değişmez çünkü.

Evlenirken sarhoştu sanırım?

Adam evlendiğinden habersiz. Gezmekte ne işin var nedir yahu?

Vallahi bir daha düşünün.

Boşan nedir arkadaşlar, başka sorunlarınız varsa evet buda bi negatif sorun olarak yazılır listeye ama sırf bu yüzden bosanilmaz.
Cıngar çıkar, şart koy, psikoloğa götürmeye ikma et,insanların yanında kahveye gitmesini, sizinle gezmemesino ve muhabbet etmemesini söyle o yanindayken kahveye giden erkekler diye yerden yere vur . Ya utanır yada ailesinden babasinin vs lafını dinliyo birinden yardım iste konuşsunlar.
Çünkü bazen erkekler bize her türlü kapatirlar kendilerini.

Ne demek otur gezmek nedir.
Gezmeyen mi var.?sabah oglen aksam hafta sonu bi ciksin bakalim sahillere barlara cafelere restorantlara
Sohbet muhabbet esle keyif askla eğlence. Deli mi ne esiniz kahve mi kaldi bu zamanda.dedem gibi tobee.evli oldugunu hatirlatin

Benim eşim de 2 3 gün bize vakit ayırsa ertesi gün koşarak arkadaşlarıyla içmeye gider. Zaten işinden dolayı biraraya geldiğimiz pek yok.

Bu hafta yine 2 gün akşam erken geldi diye bugün yine dışarda aldı soluğu. Hadi çıkıyo söylediği saatte de gelmiyo. Bi de fazla kaçırmış öğğkkk böğğkk yıktı ortalığı. Tiksiniyorum bazen çoğu zaman acıyorum şu iğrenç haline. Adam gibi arkadaş çevresi edinmeyince böyle pisliğin içinden çıkmıyo işte.. bi de oğlumuz var ve başındaki babaya bak. Muhteşem bi örnek!!!

Boşan nedir arkadaşlar, başka sorunlarınız varsa evet buda bi negatif sorun olarak yazılır listeye ama sırf bu yüzden bosanilmaz.
Cıngar çıkar, şart koy, psikoloğa götürmeye ikma et,insanların yanında kahveye gitmesini, sizinle gezmemesino ve muhabbet etmemesini söyle o yanindayken kahveye giden erkekler diye yerden yere vur . Ya utanır yada ailesinden babasinin vs lafını dinliyo birinden yardım iste konuşsunlar.
Çünkü bazen erkekler bize her türlü kapatirlar kendilerini.
Hadi adami vazgecirdin kahveden. Birde bunu arayan 10 adami var. Cekilecek dert değil vallahi

Back
X