daglarr arkadaşım öncelikle senin soruna cevap vereyim:çakşır otunu mersinde yetiştiği için direk oradan bir arkadaşımdan istedim..o yolladı..sarı,kısa kısa saman gibi bir görüntüsü var..1 bardak su kaynatıp 2 çay kaşığı atıyorum içine..5 dak.bekletip süzüp içiriyorum eşime..hatta bugün test yaptıracak eşim..bakalım inşallah işe yaramıştır.
sorgunlu66 arkadaşım senin soruna gelince:ben keçiboynuzunu 2 bardak çıkacak şekilde akşam hazırlıyorum.1 bardağını o gün yatmadan,diğerini de sabah işe giderken içiriyorum...
tüp bebek yapmak ebeveyn adaylarına ne kadara mal oluyor acaba çok mu pahalı?
tşk ederim inşallah Allah her isteyene bir bebek nasip etsin a.s.
eşim klomen kullandı..fayda etmedi..zaten çokta ilaç taraftarı değiliz..evicap bir dönem kullandı,ama şuan e vitaminini, de doğal yollardan alıyoruz..hergün taze havuç suyu içiriyorum..keçi boynuzunu düzenli olarak kullanıyor..sabahları aç karnına zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor,birde saraçoğlunun sitesinden sipariş ettiğimiz özel bir kür var..bunlar sayesinde 2 yıldan sonra ilk kez geçen ay kimyasal da olsa bir gebelik oluştu..2 ay önce de varikosel ameliyatı oldu..ama ameliyatın etkisi ortaya çıkmadan hamile kaldım..yani bu kullandığımız ürünlerden olduğuna inanıyoruz..özellikle de saraçoğlundan aldığımız kürden şüpheleniyoruz..çünkü diğerlerini aylardır kullanıyor..sonuçta test yaptırmadık henüz ama gelişme var demekki..sabırla ve düzenli olarak kullanmak lazım..umarım sizde sonuç alırsınız..
slmmm arkadaslar eşimde sperm azlığı vardııı..
kür kullandı ve klomende kullanda
3 ay sonra hamiş kaldımm allaha şükürr
şimdi 2. yi istiyoruzzzz
allah izin ederse
çinko hapını doktora sormadan kullanıyoruz sorun olurmu acaba ?[/QUOT
çinkonun fazlası vücuttan atılıyor,yani zararı yok diye biliyorum..yinede bi hekime danışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?