Erkek İnfertilitesi Eşi Keçiboynuzu Evicap Klomen Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cevabın için teşekkür ederim.kararsız kalmıştım cesaretlendirdin sağol.o şekilde deneyim bakalım.inşallah faydası olur.bende soğan suyu içiyorum inşallah bu ay gelir bebiş:))

arkadaşlar tedaviye başladım bende herşey normal eşimde hareketli sper sayısı yüzde 30 çıktı ilk önce ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi 3 ay sonra gerekirse aşılama ya ilaç tedavisi nasıl oluyor ne gibi yol izleniyor bilen varmı...

merhaba , ben siteye dün üye oldum 9 aylık evliyim dün doktordan sonuçları aldık eşimin 15 milyon canlı spermi var ama hiç hareketliliği yokmuş evicap ve klomen verdi bunun yanısıra bende keçiboynuzu kürü arada veriyordum ama eşim tadının çok iğrenç olduğunu söylüyor ilaçları 3 ay içecek ve tekrar test yaptıracağız olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi

tüp bebek yapmak ebeveyn adaylarına ne kadara mal oluyor acaba çok mu pahalı ?

merhaba canım bildiğim kadarıyla 3000tl ve 3500tl civarında.forumda tüp bebek özel bölüm var oradada sorularına cevap alabirsin.allah şifa versin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.bana daaaaaa(

tşk ederim inşallah Allah her isteyene bir bebek nasip etsin a.s.

selam canım oncelıkle gecmıs olsun bence tup bebek ıcın acele etme...esıne bal fındık cevız karısımı yedır ayrıca havuc suyu ıcır ıyı gelıcektır sıgara ıcıosa bıraksın allhın ıznıylen ıyılesır..acıl sıfalar

bu kürü nerden aldın hangi siteden , bizde almak istiyoruz.ay bütün çareleri arıyom.

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra 5.ayımız bugün test yaptırdık değerler 2 katı artmış evicap kullandık l-arginin aldık ama o daha yeni sayılmaz yani evicapın çok yararı oldu keçi boynuzu kürü uyguladık ama çok düzenli yapmadık malesef

slmmm arkadaslar eşimde sperm azlığı vardııı..
kür kullandı ve klomende kullanda
3 ay sonra hamiş kaldımm allaha şükürr
şimdi 2. yi istiyoruzzzz
allah izin ederse

benimde eşimde sayı azlığı vardı evicap kullandı keçiboynuzunu kaynattım günde 2 kere içti ve her sabah aç karnına bir çay bardağı çakşır suyu içti sayı iki katına çıktı..ama benden kaynaklı yumurta sorunu olduğu için tüp bebekte tutmadı..

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.
canım yeni genelge ne yapacağız bilmiyorum ama bir an önce bir şeyler yapalım en önemlisi ben bu işlerden hiç anlamıyorum topik açalım diyorum topik açack bit tek arkadaşımız bile çıkmadı

BU YAZIYI SıZLERE DAHA ÖNCEDE YAZDIM DÜN BıR TÜP BEBEK TOPLANTISINA GıTTıM ORADAKı DR SÖZ ETTı EĞER BU GENELGE KABUL EDıLıRSE (DR EN KISA ZAMANDA HAYTA GEÇEK DıYOR ) TÜP BEBEK TEDAVıLERıNDE GEBE KALMA OARANLARI %50 DÜŞER DıYOR ARKADAŞLAR BU KONYDA TOPıK AÇALIM DıYORUM VE BıRŞEYLER YAPALIM BEN KONU AÇMAYI BıLMıYORUM

Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.36 yaşındayım 17 yıllık evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor.tüp bebek denedik 02 08 2009 tarihinde hamilelik oluştu lakin 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı sorun eşimin sperminin düşük olması.eşim 2000 yılında varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi 2005 yılında yapılan sperm testinde sonuç Şiddetli oligoastenospermi teşhisi konuldu.2009 yılında tüp bebek yaptırdığımızda eşim normal mastürbasyon yoluyla verdiği sperm testinin sonucu şöyle ,LAM LAMEL ARASINDA BAKILDI NADİR ALANLARDA İMMOTİL,ÇOK NADİR ALANLARDA MOTİL SPERM GÖRÜLDÜ yazıyor başkada yazan bir şey yok ama mastürbasyon yoluyla verdigi spermden alınan canlı spermlerle benden alınan 5 tane yumurtaya işlem yapıldı 3 tanesi tutmuş ve 3 ünüde transfer ettiler gebelik oluştu dedim ya 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.Şimdi ögrenmek istediğim nadir İMMOTİL,çok nadir MOTİL sperm görüldü ne demek.Doktorun tavsiyesi olmadan ZİNCO kullanmaya başladık bu gün çinko eksikliği olablirmi düşüncesiyle dogru bir davranışmı.Doktor tavsiyesi ilede 2 aydır KLONEN,EVİCAP,kullanıyoruz ve 1 aydır keçi boynuzu kürü kullanıyoruz,bunun yanında sabah ve akşam yatarken keçi boynuzu pekmezine zencefil katıp içiriyorum agır gelirmi:Biliyorum uzun yazdım okuyan arkadaşım sıkılacaktır lakin kime nereye yazdımsa bir türlü cevap alamadım.Yardımlarınıza ihtiyacım var yardım edin lütfen.şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…