Eşimin sperm sayısı 50 milyon, morfolojik olarak normal de %4 'tü. Yani sayı değil morfoloji problemimiz vardı. Doktorumuzun önerisiyle eşim 3 ay boyunca "Kırmızı Kore Ginsengi" (günde 3 tane ve mutlaka Kore Ginsengi olacak) "Evicap" ve "Coraspin" kullandı. Ayrıca yine üç ay boyunca Saraçoğlu'nun "keçiboynuzu" kürünü hiç aksatmadan sabah akşam içti. Üçüncü ayın sonunda sperm sayısı 100 milyona, normal morfoloji oranı da %9'a çıktı. Testler Krugger Kriterlerine göre yapıldı. Ancak iki test ayrı labaratuvarlarda yapıldı. Her ikisi de gayet iyiler ama farkın bir kısmı buradan kaynaklanıyor olsa bile yine de işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü tam tüp bebek tedavisine başlayacakken 3. ayın sonunda doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim :) süprizzzzz
Umarım Allah dileyen herkese bu sürprizi yaşatır arkadaşlar. Hamile olduğumu bugün öğrendim ve bu bitkisel tedavilerin yararına gönülden inandığım için hemen paylaşmak istedim sizlerle...
36 yaşındayım Yardımcı olursanız çok sevinirim.25,12,1993 tarihide evlendim çocuk olayını 1,2 yıl pek fazla dikkate almadık 1996 yılında eşimin yaptırdığı sperm tahlili sonucunda durumu öğrendik toplamda 2 milyon sperm var denildi periyodik aralıklarla sperm testi yaptırdık 1999 yılında eşim varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi aksine daha da kötü oldu 2005 yılında yaptırdığımız sperm sonucu Şiddetli oligoastenospermi teşhisi kondu.02,08,2009 tarihinde tüp bebek denedik orada eşimin yaptırdığı sperm test sonucu şöyle,Lam lamel arasında bakıldı.Nadir alanlarda İMMOTİL,çok nadir alanlarda MOTİL sperm görüldü.yazıyor sonuç bu.02,08,2009 tarihinde mastürbasyon yoluyla eşimin verdiği sperm sonucunda ve benden toplanan 5 tane yumurtaya yapılan işlem sonucu 3 tanesinin döllendiğini söylediler transfer yapıldı hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı eşim 2 aydır Klomen ve Evicap kullanıyor 1 haftadır Zinco kullanmaya başladı. 2 aydır keçi boynuzu kürü, ve bir fincana 2 cay kaşığı zencefil ve harnup pekmezi katıyorum sabah ve akşam içiriyorum sperm artar ve hareketlenirmi.
gulem canım sizin değerleriniz nasıldı ki bu ilaç oldukça yükseltti sperm sayınızı?
Teşekkür ederim gulem paylaşımın için...:))Umarım en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir...İnşallah...
gözünüz aydın..
keçi boynuzunu 3 ay boyunca sabah akşam mı içiriyordun ben sadece akşam içiriyorm.inş. bizede faydası 3 ay bitince olur..
Arkadaşlar evicap kaç mg.kullanıyor eşleriniz.yazarmısınız lütfen
canım cok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.ben olsam dr klomen yazsa bile almazdım cunku dediğiniz gibi cinselliği bitiriyor.onun yerinde proxeed arginmax evicap doğal vitamin ilaçları ve keciboynuzu kuru havuc suyu gibi dogal yontemlerede basvurabilirdin.Benim eşim 2 aydır klomen kullanıyor cinselliği bitti. ereksiyon çok zor oluyor cinsel isteği hiç kalmadı. yumurtlama dönemimde benim çabamla 1 saat uğraşarak ereksiyon yapıyorum çok geç boşalıyor umarım bunca zahmete değer. evde iki kadın gibi yaşıyoruz. hafiften gögüsleride belirginleşti. gutar tahlili yaptırdı doktor klomen tirioid kesesinide çalıştırmış t300 hormonun yükselmiş demiş. sperm analizinde sperm eskiden hızlı hareketli yoktu şimdi normal sınırlara ulaşmış diyor kadın doğumcum. sperm normal oldu ama erkek elden gidiyor. hemen hamile kalmalıyım ilacı kesmeliyiz.
Evicapla bir klomende kullanmak mi gerek birde keci boynuzu da yapsak olurmu acabaklomen kullanmadık ama kecıboynuzunun yanında evicapıda kullandık.
ve gercekten ıkısınınde faydasını gorduk.
kecıboynuzunu yaklasık 7-8 ay kullandık yalnız sureklı degıl arada kürü uygulamadıgımız oldu.
evicapı 3 ay kullandık.
hareket oranımız duzeldı,sayımız arttı.
suan hamıleyım.ınsallah darısı tüm bebek ısteyenlere olsun.
Anladim canim hayirlisi olsun.
Bizde hiç sperm yok 0.
micro tese basvurmadan önce bitkisel kür uyguluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?