• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi kendisine deli divane asik olan var mi?

sarmis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
68
61
3
35
Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.

ne desem bilemedim
seni güya övüyor ama o arada da yerle bir ediyor
seven, aşık olan insanın gözü zaten başkasını görmez bana göre
sonradan olur mu bilemem bunu
bence ona buna değilde şu arkadaş bulma programına takılmalısınız
sadakat aşktan daha önemli sanki sizin ilişkinizde gibi geldi bana

hep derim cok kucuk yasta baslayan iliskilerde erkrklerin gozu disariya kayiyor
naparsiniz bilmiyorum ama zor bir durum
Ben bunu asla kabul etmezdim. Hep derdim ki iyiki kucuk yasta tanimisim. Hayatindaki ilk insan benim. Yoksa cok kiskanirdim diye. Keske benden once iliskileri olsaydi da gormeseydim bu hallerini.

E esiniz zaten sizden başks birine bakmadığını gösteren bir eylemde bulunmuş. Söylediği şey tatmin etmedi mi sizi? Dediğiniz gibiyde aşk bittiyse, geri getirmenin bir yolu yok bence. Sevgi varsa sadakatte vardır. Sevginin aşktan eksik bir yanı yok yani.

ne desem bilemedim
seni güya övüyor ama o arada da yerle bir ediyor
seven, aşık olan insanın gözü zaten başkasını görmez bana göre
sonradan olur mu bilemem bunu
bence ona buna değilde şu arkadaş bulma programına takılmalısınız
sadakat aşktan daha önemli sanki sizin ilişkinizde gibi geldi bana
Gordugum gunden beri aklimdan biran olsun cikmiyor o program. Bana diyor ki bugun geldiginden beri bi garipsin. Ben sehirdisina cikmistim birgun. O zaman indirmis. Ama ne yapabilirim bilmiyorum.

E esiniz zaten sizden başks birine bakmadığını gösteren bir eylemde bulunmuş. Söylediği şey tatmin etmedi mi sizi? Dediğiniz gibiyde aşk bittiyse, geri getirmenin bir yolu yok bence. Sevgi varsa sadakatte vardır. Sevginin aşktan eksik bir yanı yok yani.
Sadakat yok bence. Oyle olsa neden indirsin o programi.

Çok uzun yıllara dayanan bir ilişkiniz var alışkanlığa dönmüş artık.
Benim eşim bana çok aşık olarak evlendi yıllarca peşimde koştu ama evde her dakika sana aşığım ölüyorum bitiyorum demiyor tabiki.
Hareketlerinden, davranışlarından anlaşılıyor.

Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Eksik olan ne inanki bilmiyorum. Ben ne yaparsam yapiyim yaranamiyorum. Bunu apacik goruyorum maalesef.
Diyorum ya sen elinden gelini yap gerisini bırak . Bazıları böyle yaranılmıyor

Bunun senlik bir durum olduğuna inanmıyorum ve arkadaşın da dediği gibi erkekler küçük yaşta başlayan ilişkilerden bir Zaman sonra sıkılıyor gibi.Kimi gördüysem aynı durumla karşı karşıyalar hatta dün aşkları lisede başlayıp şuan üniversite son sınıfa giden bir kız tanıdığım da ,abla ne yapsam olmuyor artık seviyor tamam ama bazen de umrunda degilim böyle degildi eskiden,demeye başladı.Kendiniz de düzelteceğiniz birşey yok.Patavatsız oluyorlar böyle ne dediklerini bilmiyorlar erkekler.

Gordugum gunden beri aklimdan biran olsun cikmiyor o program. Bana diyor ki bugun geldiginden beri bi garipsin. Ben sehirdisina cikmistim birgun. O zaman indirmis. Ama ne yapabilirim bilmiyorum.
evet bence de çıkmamalı
programı bilmiyorum ama arkadaş bulma programı deyince nedense hiç erkek arkadaşı bulmak için indirdiğini düşünmüyorum
bence o düşünsün eşime kendimi nasıl affettiririm diye
sormadınız mı ona?

Çok uzun yıllara dayanan bir ilişkiniz var alışkanlığa dönmüş artık.
Benim eşim bana çok aşık olarak evlendi yıllarca peşimde koştu ama evde her dakika sana aşığım ölüyorum bitiyorum demiyor tabiki.
Hareketlerinden, davranışlarından anlaşılıyor.
Oyle desin demiyorum ben de. Aramiz iyi normalde hicbir sikintimiz yok. Ekstra bi beklenti icinde degilim asla. En son iki uc sene once cicek almisti mesela bana. Dile getirmem bile. Ama ben gorebiliyorum. Esimin gozu baskalarina kayiyor. Yolda goruyorum. Sosyal medyada goruyorum. Baslarda cok olay cikardim. Hicbirsey elde edemeyince vazgectim. Ama canim yaniyor gordukce. Bosanmaktan baska bir caresi yok mu bunun.

evet bence de çıkmamalı
programı bilmiyorum ama arkadaş bulma programı deyince nedense hiç erkek arkadaşı bulmak için indirdiğini düşünmüyorum
bence o düşünsün eşime kendimi nasıl affettiririm diye
sormadınız mı ona?
Hayir sormadim. Ben kendime yedirip konusunu acamadim. Cunku biliyorum ki yapacagi varsa gizli gizli yapacak. O programda erkekler kadin kadinlar da erkek ariyorlar. Rezil bir program. Yatak arkadasi deyim siz anlayin.

Keşke bu soruyu sormasaydiniz belki de moraliniz daha çok bozulacak

annem kötü beni sevmiyor diye konu açanlara ah benim annem bizi çok sever

kocam bana ilgi göstermiyor diye konu açanlara ay benimki her gün çiçekle gelir

kaynanam çok fesat diye konu açanlara ya canım biz anne kız gibiyiz

vs vs yazarları gördü bu gözler :)

şimdi sizin bu konu kocislere övgüye dönüşebilir ve daha da üzülebilirsiniz

aşk bir yerden sonra elbette sevgiye dönüşüyor fakat sizin kocanız eş bulma sitesine üye olmuş işte sorun burada

Söylediği söz bana garip/kötü gelmedi.

Uygulamayı bilmiyorum ama sırf nedir diye meraktan indirmiş olamaz mı? Benim eşim de mesleği gereği popüler uygulamaların hepsini indirir inceler. Sırf telefonunda uygulama gördüm diye ben de celallenmem.

Back
X