eşi kıskanç hanımlar buraya...

2 yıllık evliyiz eşim çok kıskanç bu huyunu köreltmek sizce mümkün mü?yardımlarınızı bekliyorum...

Konu başlığını görünce aaa bizimi anlatıyor ne dedim Benim eşimde çok kıskançtır ama eskiye göre bazı huyları geçti. Annem bu çok normal herkeste olur dedi. Babamda öyleymiş şimdi hiçbirşeyine karışmaz. Hiç karışmamasıda o kadar kötü ki

sanırım aynı zamanda evlenmişiz seninle suan 4 aylık bebeğim var biraz duzeliyo gıbı ama yıne de soruları, herşeye karışması yoruyo beni, napım bılmıyorum bu huy harıcınde eşim dort dortluk

sanırım aynı zamanda evlenmişiz seninle suan 4 aylık bebeğim var biraz duzeliyo gıbı ama yıne de soruları, herşeye karışması yoruyo beni, napım bılmıyorum bu huy harıcınde eşim dort dortluk

Allah bağışlasın o bebeciği benim yerime öp Benimde 1 yaşında bir oğlum var teyzesi. Benim eşimde perdelerin güneşliğini açma, çamaşırları dışarı asma derdi. Bu yaz çamaşır asabiliyorum ve güneşliği açabiliyorum ama hala dışarda sağa sola bakma yasağımız ve birde hiç arkadaşım yok 7/24 evde bir ben birde oğlum

karakterin bir parçası gibi bu özellik, hastalıklı olanlar için ise yani "aşırı" ancak terapi çözüm diye düşünüyorum. çünkü kıskanmaması için her dediğini yapsanız bile yaranamazsınız ve çözemezsiniz yenileri gelir. karşı çıkıp karakterinizi ve kararlarınızı savunsanız da şiddetli kavgalar baş gösterir. ne o kendince doğrularından vazgeçer, ne siz adım adım karakterinizi feda etmek istersiniz. bazen hiçbir şey yapmanıza bile gerek yoktur saçma güleceğiniz şeyleri mevzu haline getirip ciddi bir şekilde size saldırabilir. bunlar hastalıklı ve altında öz güvenden tutun, kendine değer vermemeye kadar giden bir kapıya açılıyor. hele bir de giyimine, bakımına dikkat eden sosyal bir kadınsanız ne yapsanız suç ne yapsanız kabahat olur ve bir süre sonra kendinizi kafeste gibi mutsuz hissedersiniz. olay çıkmasın diye dediklerini yaptıkça yok olduğunuzu bir hiç olduğunuzu hissedersiniz. suyuna gitmeyin, düzeltebileceğinize de inanmayın. gerçekten yardım alması gerekiyor.

biz toplumca kıskanmayı çok aşk belirtisi olarak kabul edip yürüyüp gidiyoruz ama fazlası zarar. kimisi kıskanıyorsa çok aşık diyor seviniyor. kimisi kıskanmazsa sevmiyor diyor. erkekler de "erkek adam kıskanır" diyerek bu huylarını besliyor ve koskoca kadına müdaheleyi hakmış gibi görmeye başlıyor.

senin miniği de ben öpüyorum..benımkı de balkona camasır asma dıyemıo ama gelip yanıma caktırmadan etrafı kolacan ediyo:)apartmana gırerken kımle karsılastın, iş yerınde kımle konustun,a pantolon dar olmus, rujun fazla olmus,çarsıya cıktıgımda hangı magazalara gıttın ılgılenen erkek mıydı gıbı gıbıııı napcaz nasıl duzelir yaaa

Sende ona aynı muameleyi yap, ben öyle yapıyorum baskıyı hissedince anlıyor gülüyor ya zamanla düzelir eşim bana hep der "sana güvenmediğimden değil erkeklere güvenmiyorum" der şimdi şöyle düşünelim bir kadın eşinizle yakından ilgilense kıskanırız kadının az biraz ne düşündüğünü anlarız demi. Yani bazen tamam diyorum erkeklerle konuşurken çok az konuşuyorum. Eskiden çok baskı yapıyordu ama şimdi çok iyi zamanla geçiyor

evet klasık sey aynısını benımkı de dıo sana guvenım sonsuz erkeklere guvenmıyorum dıyo:)baskı yolunu da denedım nerdeydın naptın fılan hesap soruyorum hosuna gıdıo kıskanıyorum dıye

aşırı kıskançlık yüzünden nişanlımla ayrıldık ve daha cok yenii üstelik çokta seviyorum deli gibi baglıyım ona ama kıskançlık yüzünden bana karşı cok saygısızlaştı böyle bir evlilk ne kadar doğru olabilirdi ki

O pantolonu mu giyeceksin? Üzerine uzun hırka giy! Kiminle msjlaştın? Neden gözüne kalem sürdün? Neden dışarı çıkmadan dön çektin Kaş aldın? Neden parfüm sıktın? Neden bunu giydin? O yoldan geçmiyceksin! Yürürken sağa sola bakma arabada camdan dışarı bakma kırmızı ışıkta! Neden 15 dk geçiktin? O perdeyi kapat! Çamaşırı dışarı asma! Onu nerden tanıyorsun bunu nerden biliyosun? Vs vs.. Bitmiyordu bunlar.. Şimdi sadece pantolon üzerine bişey giymezsem ya da fazladan makyaj yaparsam sorun.. Artık ben kızıyorum tülleri bile düzgün kapatmıyor bazen:) zamanla tanıdıkta güven arttıkça bunlar azalıyor.. Ki ben zaten dikkat ederim hareketime giyimime ama o bunu anlayana kadar çok sıkıntı çektirdi bana.. Şimdi iyiyiz bu konuşa şükür :)

çoluk çocuga karışanca azalıyor
benimki artık balkona çıkma güneşligi açma pardesüsüz çıkma(asla çıkmam zaten)
bi yere gidecek olsam beraber gideriz
bunada şükür ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…