• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşi MENEGON İĞNESİ VURULANLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

MelegimveAskim

cennette meleğim var
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.148
86
358
Ankara
slm kızlar hormonları duzeltme amaclı menegon ıgnesı yaptıran eslerınız varmı?
bırde receteye yazılmıyormu bu iğne yoksa eczadan dırekmı alınıyor_

slm kızlar hormonları duzeltme amaclı menegon ıgnesı yaptıran eslerınız varmı?
bırde receteye yazılmıyormu bu iğne yoksa eczadan dırekmı alınıyor_

canım benim eşimin hormonları gayet iyi olmasına rağmen sperm sayısı çok çok az oluğu için tüp bebek tedavisinde doktor eşime puregon vermişti. hatta eşim yumurta toplama günü örnek verdiğinde embriyolog biraz daha tedavi görseydiniz normal yoldan çocuğunuz olurmuş dedi. ileri hızlı eşimde hiç yoktu normalde embriyolog neredeyse hepsi ileri hızlı demişti. eşiniz azospermi ise devlet karşılıyor. reçetesizde alabilirsiniz.

canım benim eşimin hormonları gayet iyi olmasına rağmen sperm sayısı çok çok az oluğu için tüp bebek tedavisinde doktor eşime puregon vermişti. hatta eşim yumurta toplama günü örnek verdiğinde embriyolog biraz daha tedavi görseydiniz normal yoldan çocuğunuz olurmuş dedi. ileri hızlı eşimde hiç yoktu normalde embriyolog neredeyse hepsi ileri hızlı demişti. eşiniz azospermi ise devlet karşılıyor. reçetesizde alabilirsiniz.

anladım canım saolasın rapor cıkılınca verılıyor dıye duydum kulupte kadın ınfertılesınde kullanan ark var yanı catlatma olarak kullanıyolarmıs rapor la almışlar

Back
X