- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Yapacak bi şey yok
İlişki sıklığı nasıl istekli mi eşin? Bir de ne kadar sürüyor ilişki? Doğumdan sonra erkeklerde isteksizlik oluyormuş3.5 yillik evliyim 5 aylik bir oglum var bugüne kadar ilişki konusunda kendi isteklerimi hic dile getirmedim acikxasi çokta takmıyordum bebek isteğim vardi sadece ama en basindan kocam ne gecelikler ilgi duyar ne fantazi yapar dogumdan sonra kadınlarında orgazm olabilceğini ogrendim ve dile getirdim ama ne bir çaba sarfediyor ne ekstra bisey yspiyor gercekten ne yapacagimi sasirdim hep aynı rutin konustum defalarca ama yok
İsteksizmi yoksa senimi tatmin etmiyo.3.5 yillik evliyim 5 aylik bir oglum var bugüne kadar ilişki konusunda kendi isteklerimi hic dile getirmedim acikxasi çokta takmıyordum bebek isteğim vardi sadece ama en basindan kocam ne gecelikler ilgi duyar ne fantazi yapar dogumdan sonra kadınlarında orgazm olabilceğini ogrendim ve dile getirdim ama ne bir çaba sarfediyor ne ekstra bisey yspiyor gercekten ne yapacagimi sasirdim hep aynı rutin konustum defalarca ama yok
Kendine odakliİsteksizmi yoksa senimi tatmin etmiyo.
Sadece kendi zevkinemi odaklı
Ay aynı gerçekten soğuttu beni yaniOnun tedavisi yok . benim kocamda öyle zevk mi alacan kafası var . o işi yapıyoz işte yeter diyor . gecelik giyşyorum ne gerek var zaten çıkarıyon diyo umrunda bile değil
Beceremiyor galiba bi iki denedi sonra bıraktı ben nasil ogrwtcem kiTepkinizi gösterin. Sizi düşünmüyorsa bir süreliğine reddedin. Ben cansız manken değilim. Beni de mutlu etmen lazım diyin. En azından ilişki sonrasında tatmin etmesini isteyin elle falan
Önsevisme yapmiyo desem daha doğru olur ben söyleyince biraz basladiSiz çaba sarfediyormusunuz orgazm olmak için bide ilişkiniz kısa mı sürüyor uzun mu ön sevişme oluyor mu
Bence orgazm olmak sizin elinizde birazda, erkek ne kadar ugraşsa bile siz birsey yapmazsanız olmazÖnsevisme yapmiyo desem daha doğru olur ben söyleyince biraz basladi
dimi amaAdını dağlara yazdım Öküz diye bir pankart yapsın herkes evine assın.
Odun olmayan mı kalmış.
Ahaha valla ya dogruAdını dağlara yazdım Öküz diye bir pankart yapsın herkes evine assın.
Odun olmayan mı kalmış.
Ne yapmam lazım pekiBence orgazm olmak sizin elinizde birazda, erkek ne kadar ugraşsa bile siz birsey yapmazsanız olmaz
bence düşün, hayel gücünü kullan. bide ilşki sırasında neler olmasını nelerden hoşlandığını söylersen oda ona göre hareket eder. mesela doknması seni etkilerse ondan bekleme, sen söyle bunu yap de.. nasıl ki erkeklerin bi kısmı sert ilişkiden haz alır---bi kısmı diyemiycem çoğu sert ilişkiden yana--- ve haz aldığı için sana sormadan o anda nasıl sert davranıyosa sende nelerden haz aldığını söyle. evlilik tek taraflı değil hayatı paylaşmakla birlikte yatağımızı da paylaşıyoruz,hemde çok beğenerek çeyimize aldığımız karaca engilish home madam coco nun nevresimleriyle. Söyleyin de adam nevresime verdiğimiz paranın hakkını versinNe yapmam lazım peki
Demesine bile gerek yok derse belki yapmaz daha çok yönetimi kendi eline alsın istedığıni yaptırsın yapsınbence düşün, hayel gücünü kullan. bide ilşki sırasında neler olmasını nelerden hoşlandığını söylersen oda ona göre hareket eder. mesela doknması seni etkilerse ondan bekleme, sen söyle bunu yap de.. nasıl ki erkeklerin bi kısmı sert ilişkiden haz alır---bi kısmı diyemiycem çoğu sert ilişkiden yana--- ve haz aldığı için sana sormadan o anda nasıl sert davranıyosa sende nelerden haz aldığını söyle. evlilik tek taraflı değil hayatı paylaşmakla birlikte yatağımızı da paylaşıyoruz,hemde çok beğenerek çeyimize aldığımız karaca engilish home madam coco nun nevresimleriyle. Söyleyin de adam nevresime verdiğimiz paranın hakkını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?