Erkek İnfertilitesi Eşi Promen-k kullanıp olumlu sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Faydası olur mutlaka. Kür olarak sabah aç karnına ve gece yatmadan önce keçiboynuzu özü içirdim, sabah ve akşam aç karnına zeytinyağda bekletilmiş kuru incir yedirdim. İnciri sabah zeytinyağına koyuyodum akşam yiyodu, sonra akşam koyuyodum onu da sabah yiyodu. Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce çakşır kökü suyu içirdim. Bunlar canım. İşte bunlara ek olarak günde bir promen k içti, fındık, kabak çekirdeği ve muz yedirmeye çalıştım bol bol
Bnim eşimde ameliyat olcak caksır köku suyunu nekadar bi caybardagının 4te biri mi içirdınız yoksa

Bnim eşimde ameliyat olcak caksır köku suyunu nekadar bi caybardagının 4te biri mi içirdınız yoksa
Evet çay bardağının 4 te biri kadarına hazır çakşır suyu koyup üzerini içme suyuyla tamamladım. Sabah akşam aç karnına içirdim canım

Bitkisel takviye ne kullandınz?
Sabahları zeytinyağında bekletimis incir prolaktin yüksek değilse kullanılır
Maranki macunu
Cobancoketten ve ısırgan. Otu karistrdm öğlen arası çay yapıldı
Aksam. Taze sıkılmış havuç suyu gun arası ceviz kuruuzm

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı yasaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı yasaktır.
Çok güzel bi haber tebrikler. Başka bi yan ürün kullandınız mi? Ve değer kaçtı kullanmaya başladığınızda. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♡

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar Merhaba bebekleriniz sağlıcakla gelsin öncelikle 🙏
Kullandığınız ilaç ve kürler ne kadar zaman sonra etkisini gösterdi acaba öğrenebilir miyim?
Promen-k nın 2.kutusu bitmeden güzel haberi aldık biz çok şükür canım. Kürler de aynen öyle yaklaşık 3 ay gibi bi süre de etkisini görmüş olduk. Allah razı olsun canım, Allahım bir an önce isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏

Promen-k nın 2.kutusu bitmeden güzel haberi aldık biz çok şükür canım. Kürler de aynen öyle yaklaşık 3 ay gibi bi süre de etkisini görmüş olduk. Allah razı olsun canım, Allahım bir an önce isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏
Amiin hamilesiniz dualarınızda beni de unutmayın lütfennn 🙏

Vitamin desteklerinin içeriklerini paylaşmak istedim karşılaştırma açısından yararı olur. Kullananlardan şimdiye kadar bunları duydum
Promen K:
2286192

Ocean Daily One Energy:
2286194

Neofortil:
2286196

Proxeed Plus:
2286197

Merhaba hangi kürleri yaptınız bizde de varıkosel vardı sızde de mi

Çok güzel bi haber tebrikler. Başka bi yan ürün kullandınız mi? Ve değer kaçtı kullanmaya başladığınızda. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♡
Hayır eşim kullanmadı. Hatta varikosel ameliyatı olacaktı gün alacaktık ki hamdolsun gerek kalmadı. Bende o sırada folik asite başlamıştım sadece. Aşılama tedavisi için hazırlık yapıyorduk. Doktorumuz son kez yumurtlama takibinde ilişki önereyim yine olmazsa aşılama yaparız sizin için aşılama erken dedi. Allah ondan razı olsun.

Back
X