- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi AloeeVeraa
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah rabbim sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsinRica ederim canım. Allahım en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah rabbim sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsinRica ederim canım. Allahım en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün![]()
Amiin canım amiinAllah razı olsun canım hepimizin inşallah rabbim sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bnim eşimde ameliyat olcak caksır köku suyunu nekadar bi caybardagının 4te biri mi içirdınız yoksaFaydası olur mutlaka. Kür olarak sabah aç karnına ve gece yatmadan önce keçiboynuzu özü içirdim, sabah ve akşam aç karnına zeytinyağda bekletilmiş kuru incir yedirdim. İnciri sabah zeytinyağına koyuyodum akşam yiyodu, sonra akşam koyuyodum onu da sabah yiyodu. Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce çakşır kökü suyu içirdim. Bunlar canım. İşte bunlara ek olarak günde bir promen k içti, fındık, kabak çekirdeği ve muz yedirmeye çalıştım bol bol
Evet çay bardağının 4 te biri kadarına hazır çakşır suyu koyup üzerini içme suyuyla tamamladım. Sabah akşam aç karnına içirdim canımBnim eşimde ameliyat olcak caksır köku suyunu nekadar bi caybardagının 4te biri mi içirdınız yoksa
TesekkurederimEvet çay bardağının 4 te biri kadarına hazır çakşır suyu koyup üzerini içme suyuyla tamamladım. Sabah akşam aç karnına içirdim canım
Bitkisel takviye ne kullandınz?Canm valla benm eşim promen k ve sperra adlı ilaçları kullandı tabi yanında bitkisel takviye kullandı sayı 15 miLyon oldu harekt herzmn 0 iken 0.5olmus bu sekilde
Sabahları zeytinyağında bekletimis incir prolaktin yüksek değilse kullanılırBitkisel takviye ne kullandınz?
Çok güzel bi haber tebrikler. Başka bi yan ürün kullandınız mi? Ve değer kaçtı kullanmaya başladığınızda. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♡
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı yasaktır.
Maşallah canım çok güzel etki etmiş size. İnşallah bebişine de kavuşursun en kısa zamanda
Hanımlar Merhaba bebekleriniz sağlıcakla gelsin öncelikleİnşallah canm hepimiz insallah ama aralıkta tuo bebek yapcagiz
Promen-k nın 2.kutusu bitmeden güzel haberi aldık biz çok şükür canım. Kürler de aynen öyle yaklaşık 3 ay gibi bi süre de etkisini görmüş olduk. Allah razı olsun canım, Allahım bir an önce isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuHanımlar Merhaba bebekleriniz sağlıcakla gelsin öncelikle
Kullandığınız ilaç ve kürler ne kadar zaman sonra etkisini gösterdi acaba öğrenebilir miyim?
Amiin hamilesiniz dualarınızda beni de unutmayın lütfennnPromen-k nın 2.kutusu bitmeden güzel haberi aldık biz çok şükür canım. Kürler de aynen öyle yaklaşık 3 ay gibi bi süre de etkisini görmüş olduk. Allah razı olsun canım, Allahım bir an önce isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu![]()
Merhaba hangi kürleri yaptınız bizde de varıkosel vardı sızde de miPromen-k nın 2.kutusu bitmeden güzel haberi aldık biz çok şükür canım. Kürler de aynen öyle yaklaşık 3 ay gibi bi süre de etkisini görmüş olduk. Allah razı olsun canım, Allahım bir an önce isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu![]()
Daha öncede sormuşum Rabbim kucagınıza almayı nasıp etsınEvet çay bardağının 4 te biri kadarına hazır çakşır suyu koyup üzerini içme suyuyla tamamladım. Sabah akşam aç karnına içirdim canım
İnan hep dualarımdasınız canım, Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAmiin hamilesiniz dualarınızda beni de unutmayın lütfennn![]()
Önemli değil canım. Varikosel vardı ameliyat olduk hemen, onun faydası da çok olmuştur. 2.5 ayda sonuç aldık çok şükürDaha öncede sormuşum Rabbim kucagınıza almayı nasıp etsın
Allah razı olsun canım sana da bebeğinin canına da can katsınİnan hep dualarımdasınız canım, Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
Amiin canım Allah senden de razı olsunAllah razı olsun canım sana da bebeğinin canına da can katsın![]()
Hayır eşim kullanmadı. Hatta varikosel ameliyatı olacaktı gün alacaktık ki hamdolsun gerek kalmadı. Bende o sırada folik asite başlamıştım sadece. Aşılama tedavisi için hazırlık yapıyorduk. Doktorumuz son kez yumurtlama takibinde ilişki önereyim yine olmazsa aşılama yaparız sizin için aşılama erken dedi. Allah ondan razı olsun.Çok güzel bi haber tebrikler. Başka bi yan ürün kullandınız mi? Ve değer kaçtı kullanmaya başladığınızda. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♡