kızlar benim eşime doktor varikosel var demiş renkli doppler çektirmesini istemiş ama bu renkli doppler nasıl çekiliyor yani bişey içiriyorlar mı falan hiçbir bilgimiz yok çektiren varsa kısaca anlatabilir mi gitmeden önce bir hazırlık yapmaya gerek varmı?
kızlar benim eşime doktor varikosel var demiş renkli doppler çektirmesini istemiş ama bu renkli doppler nasıl çekiliyor yani bişey içiriyorlar mı falan hiçbir bilgimiz yok çektiren varsa kısaca anlatabilir mi gitmeden önce bir hazırlık yapmaya gerek varmı?
evet canım çektirdik doktor yatırmış eşimi bişey sürmüş sadece o kadar yani elle muayene ettiğinde var demişti başka bir doktor ama bu doktor çok şükür varikosel yok demiş doktor sonuçlara bakarak ama kist varmış o da önemli değil demiş herkeste olabilirmiş spermiyogram istemiş daha vermedik bakalım onun sonuçlarına göre konuşalım demiş daha önceki spermiyogram verdiğimizde morfoloji %2 çıkmıştı ama diğer sayılarımız iyi olduğu için doktor herşey çok normal demişti inşallah bebişimiz bekletmeden gelir bize
cnm hani hamilelerin karnına bişi sürüp bi cihazla bebişe bakıyolaar ya,aynı onun gibi,yumurtalıkların üzerinde bi cihaz gezdiriryor varikosel olup olmadığını anlıyor.önce sper testi yapılması gerek,sonra bu işlem yapılıyo,eğer varikosel çıkarsada hemen ameliyata alıyorlar...
cnm hani hamilelerin karnına bişi sürüp bi cihazla bebişe bakıyolaar ya,aynı onun gibi,yumurtalıkların üzerinde bi cihaz gezdiriryor varikosel olup olmadığını anlıyor.önce sper testi yapılması gerek,sonra bu işlem yapılıyo,eğer varikosel çıkarsada hemen ameliyata alıyorlar...
yatarak doppler çekmişler ama sonuç kağıdını okudum ben ayakta ve yatarak yapılan doppler çekiminde varikosel tespit edilmemiş yazıyor yani sonuç yanlış değildir değil mi ben yinede emin olamıyorum ya elle muayenede varikosel çıkıpta dopplerde çıkmayan varmı?