Eşi,Sevgilisi,Hoşlandığı Kişi "KOÇ" Olan Bayanlar Buyrunn :)

Aynen bacım Allah bozmasın inş... Hep böyle düşkün olsun herifler bize :teytey::lepi:

aminn :D.. :D... ama kız biraz odun olduu için oldu o soğuma da... demkk ki sizz iyisiniz :D herfler bırakımıyor :icecream:yerimsenibensositososito:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminn :D.. :D... ama kız biraz odun olduu için oldu o soğuma da... demkk ki sizz iyisiniz :D herfler bırakımıyor :icecream:yerimsenibensositososito:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sorma bacım çok işveliyiz galiba biz :roflol:

evet koçlar kesinlikle çok inatçı
15 ay peşimde koştu tamam diyene kadar kaydirigubbakcemile3
sonunda kopardı
şimdi ben 15 ay onu bekliyorum
kadere bak delikafadulden
koçlar iyidir yaa aşkıma toz kondurmam :roflol:

kimsenin hakkı kimseye geçmemiş iştedelikafadulden
süper yaa:jeyyar:

sevgilim koç, çok mantıklı oturaklı bi insandır.. kızması bile mantıklıdır yani abuk sabuk şeyler sölemez.. hırslıdır özellikle mesleki anlamda.. katı görünür ama bana karşı pamukk gibidir hihoyyyt

sevgilim koç, çok mantıklı oturaklı bi insandır.. kızması bile mantıklıdır yani abuk sabuk şeyler sölemez.. hırslıdır özellikle mesleki anlamda.. katı görünür ama bana karşı pamukk gibidir hihoyyyt

Mantık ve hırs konusu uyuyo canım benim sevgilimlede.. hihoyyyt

benim eşim koç,ben oğlak...
bence,çok uyumlu insanlar..
evet inat var ama kırılamayacak inatlardan değil...
anlayışlı,evine ve ailesine bağlı vee dürüst...
sevgiler...

benim eşim koç,ben oğlak...
bence,çok uyumlu insanlar..
evet inat var ama kırılamayacak inatlardan değil...
anlayışlı,evine ve ailesine bağlı vee dürüst...
sevgiler...

Sağol ablacım senden öğreneceğimiz çok şey var desene :lepi:

evet ya, ukala. sengözlerimebaksanab ve her zaman ama her zaman haklı hissediyor kendini ya. öyle bir laf yapıyor ki ağzı, ben bile kendimi hep suçlu hissediyorum. buda onları zeki kılıyor, helal olsun valla.:dilcikar:[/QUOT :teytey:aynen katılıyorum

Yaaa.. Benimkinde çapkınlık eskidenmiş güya benden sonra düzelmiş fisfisfis

koç hiç sevgilim olmadı ama birisi kardeşim olan etrafımdaki koçlardan derlediğim özellikleri sıralayım sizlere

gerçekten ukalalar, hatta ve hatta dünyayı ben yarattım havasındalar :)
mantıksal pek işleri var diyemicem tamamen egolarını tatmin eden şeylerle uğraşmayı seviyorlar
abur cuburu acayip çok seviyorlar ya ağızları hiç boş durmuyo desem yeri, yeterki etraflarında yiyecek bişeyleri olsun, inatçı gibiler ama ııh onların inatları kırılabilir cinsten :)

koç hiç sevgilim olmadı ama birisi kardeşim olan etrafımdaki koçlardan derlediğim özellikleri sıralayım sizlere

gerçekten ukalalar, hatta ve hatta dünyayı ben yarattım havasındalar :)
mantıksal pek işleri var diyemicem tamamen egolarını tatmin eden şeylerle uğraşmayı seviyorlar
abur cuburu acayip çok seviyorlar ya ağızları hiç boş durmuyo desem yeri, yeterki etraflarında yiyecek bişeyleri olsun, inatçı gibiler ama ııh onların inatları kırılabilir cinsten :)

Başka Başkaaaa kaydirigubbakcemile3

Back
X