Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Eşimin akrabaları hep yakışıklı oğlumuzu verdik diyip duruyolar..Onlar keremceme benzetiyo bende okan çabalar mı ne ona ama seviyirum o ayrı :KK53:Bende esmer bodurum napalım mukadderat..

Aklıma annecimin bana anlattıgı bi olay geldi.. Annem 40 yasına inş ocakta girecek.. Bnde 25 şime agustosta nasîpse.. Yası özellikle dedim ki hani demeainler ne şaka ozaöanda okişmi varmıs diye..

Bi gün oturuyorz .. Böle bı kız gectı annemle ben yengem dusucez kıza bakarken.. Madallah cok güseldi ama.. Öle böle hatıelıyorum yaşan olmasın..
Ozaan anneme bende öle güzellk olsa keske anne cok güzel cok söle cok böle söylenmeye basladım..
Neyse annemin dedıklerini yazayım..
Dedı kı kızım sen bilmessin kadir çöpdemir heralde radyo sunuculugu yaptıgı dönmde işte şiirler okurmus.)
İşte kadir çöpdemir diye bi sunucu var.. Sesi o kadar güzel ki bi güzel şiir okuyo bi güzel yazılar okuyo.. Bi güzel kousuyo.. Böle yengemler komsular aralarında diyolarmıs ne yakısıkşıdor bu adam.. Böle sesi varsa kesin inanılmaz bi tiptedir.. Neyse bi gün kadir çöğdemirin tv programına cıkcanı duymusşar pür dikkat onu beklıyoşar ama mahalledekı kadınlar falan :D
Annem siyo ki bi çıktı sahneye bu mu dedim içimden. Yani sesine hayran olduum adam buymuş.. Bekledikleri gii cıkmayınca bu hatunlar gülme krizine girmiş galan.. Sonra annem dedı kı kızım her güzelin bir kusuru vardır lafını az cok bilirsin ama her kusurunda bi güzelliği varmıs dedı..adamdaki sese bak.. Tipe gel misali..

Kardeş sende hoslandıgın cocugu imkansız gibi görüyosun öle olsa bile sakınkendini önmsiz çirkin gibi düşünme..
Güzellik insanı tanıdıkca anlasılır.. Bi kız örürsün kız olduun halde dibin düşer..ama tanıdıkca onun karakteri senin gözerinde yeni bir fizik olusturur..
Yada yolda görsen yüzüne bakmıcan biriyle karsılasır tanısmak zorunda kalırın.. Tanıdıkca onu cok baska görürsün..
Ayrıca bnm kocamı kımseye benzetmesin.. İstememde benzesin kimseye..

hoşlandığım çocuk Furkan Andıça ikizi kadar benziyor.

bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim.

size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
ne kadar yakışıklı erkek varsa çevremde eşleri bir o kadar sade ve gösterişsiz.
kendinizle gurur duymalısınız güzellik budalası bir adamla beraber değilsiniz ve çevrelerinde onca kız varken sizi seçmiş.

Eski sevgilim suan unlu bir dizide oynuyor. Kim oldugunu soyleyemem ama daha benle cikarken falan mankendi. Kizlar ona ayilip bayilabilir ama ben kendisini tanidigim icin, 1 yillik iliskiden sonra hic de icim yanmiyor. Simdiki sevgilim karakter olarak ona bin basar.

Bence siz kendinizi hoşlandığınız çocuğun yanına yakıştırmıyorsunuz. yoksa bi ünlüye benziyo olması onu bu kadar gözünüzde büyütmenizi gerektirmez. Benim kocam hiç bi ünlüye benzemiyor ama bana göre dünyada onun kadar yakışıklı hiç kimse yok :) Napcez şimdi :)

Back
X