- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi kelebekmenekse
Eşimin akrabaları hep yakışıklı oğlumuzu verdik diyip duruyolar..Onlar keremceme benzetiyo bende okan çabalar mı ne ona ama seviyirum o ayrı
Bende esmer bodurum napalım mukadderat..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi baksaydin, bi yerlerinde bi lima'lik filan olabilir, enseye filan dikkat..![]()
Haaaaa oyleee....Yok kız izini kaybettim
Hahaha gerçekten kaybettim yani mecaz değil![]()
ne kadar yakışıklı erkek varsa çevremde eşleri bir o kadar sade ve gösterişsiz.hoşlandığım çocuk Furkan Andıça ikizi kadar benziyor.
bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim.
size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
soruyosun yaşı ne oluyoKac yasinda bu cocuk?
evet bende tebrik ederimTesekkur ettım boyle herkezlr daha rahat anlasabılıyorum sanırım
aynen canim :)Olmuyor lima olsaydi en azindan bir acuna benzryeni bulurdum ama yok
Hem lima da kimmis ben herkesten guzelim hih lima bana benzesin![]()
Kac yasinda bu cocuk?
Bir kerede adam gibi birşey sorsana ,nedir bu yaş takıntısı sendeki?
Dalgamı geçiyorsun sen burada..
Yani resmen sinir oluyo hayir soruyor cevap aliyor aldigin cevaba yorum yap bir de yorum yetenegini gorelim dimi ama artik kip yakindir
Yani resmen sinir oluyo hayir soruyor cevap aliyor aldigin cevaba yorum yap bir de yorum yetenegini gorelim dimi ama artik kip yakindir
Amacına ulaşmış ama enlerde kaç kategoriye aday gösterilmişsoruyosun yaşı ne oluyo
sonrasında yorum yok bişey yok
27 yaşındasın sanırım ama burda bu yaşta derdin hala dikkat çekmek gibi zipzip
baya sıktın artık!!!