Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

aslında fotoğraf koymayacaktım. Furkan andıç çok tanınmadığı için onun fotosunu koyacaktım. sonra koymuşken hepsini koyayım dedim.
Furkan andıça çok benziyor. diğerlerini ben bazı fotoğraflarından benzetiyorum o kadar. 4 ü bir arada değil yani :)
İkiz kardeşi mi -benzerlik anlamında- Furkan Andıç dedin ya da ikiz kardeşi var da Furkan Andıç'a mı çok benziyor dedin.O kadar çok isim var ki kafam uçmuş resmen.

bu dort isimde bana yakısıklı veya cekici gelmiyor o yuzden bana gore kızlar pesinde kosmaz gibi geldi:)) cunku bu tiplerde olan erkekler var ha bi kıvanc desen sakla cıkarma evden derdim:))[/QUOTE
maken ne ola ki hem bu saydıklarının hepsi oyuncu:KK53::KK70:
evet oyuncu. sizinkiler belki kenan imirzalıoğluna, kıvanç tatlıtuğa, Çağatay ulusoya vs vs benziyordur gibisinden manken kelimesini kullandım.

İkiz kardeşi mi -benzerlik anlamında- Furkan Andıç dedin ya da ikiz kardeşi var da Furkan Andıç'a mı çok benziyor dedin.O kadar çok isim var ki kafam uçmuş resmen.

Furkan andıça ikiz kardeşiymiş gibi benziyor demek istedim. en çok ona benziyor.
diğerlerini fotoğraflarından ben bazen ben benzetiyorum. bunda bu kadar dalga geçecek ne var anlamadım.

hamile kalırsam karnıma dokuz ay boyunca ünlülerin fotolarını koycam , sağ tarafa birini sola birini karnımı en yakışıklı ünlülerle dolduracam ya nasip neresi denk gelip benzerse artık :KK70:

hoşlandığım çocuk nejat işler gibi bakıyor, yandan duruşu engin altan düzyatan, gülüsü aras bulut iyinemli, ikiz kardeşide Furkan andıç. gönderğim fotolarını.

bense ortalama güzellikde bir kızım, çok güzel biri değilim. 165 boyum, 60 kilom, kumral beyaz tenli siyah gözlü, eli yüzü düzgün biriyim naziçane tabiriyle. ama huy olarak eksik hiç bir yanım yok. iyi niyetli biriyimdir. üniversite durumlarımızda eşdeğer hatta ben onu ikiye katlarım.

size sorum şu ünlüler kadar yakışıklı eşiniz var, siz çok mu güzelsiniz yani bu tarz erkekler çok güzel birini mi ister yanında. güzellik çok mu önemli...
Öyle yakışıklıya yakışıklı, güzele güzel yok. Josh Holloway'in karısına bakın mesela.

aslında fotoğraf koymayacaktım. Furkan andıç çok tanınmadığı için onun fotosunu koyacaktım. sonra koymuşken hepsini koyayım dedim.
Furkan andıça çok benziyor. diğerlerini ben bazı fotoğraflarından benzetiyorum o kadar. 4 ü bir arada değil yani :)

ben furkan andıç kim bilmem bile at gitsin bana bi bakayım şu çocuğa çok merak ettim :27:

Furkan andıça ikiz kardeşiymiş gibi benziyor demek istedim. en çok ona benziyor.
diğerlerini fotoğraflarından ben bazen ben benzetiyorum. bunda bu kadar dalga geçecek ne var anlamadım.
Haa yanlış anlamışım ben isimlerden ya çok karıştı kafam pardon.4 kişiye benzeten yoktur sevgilisini,ben de benzetmedim hiç ondan olabilir.Ama cidden merak ettim.

Back
X