- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi ayseayseli
-
Eşim öküz demedin ki, sinirli demiştin ben ona yorum yapmıştım. Hele başkalarının yanında sinirli hareketler yapıyorsa tam öküz.Ne ilgisi var ben hep masumum demedim ki ama sinirleniyor işte. Mesela marketteydik o kasada sıraya girdi ben bişe alıp geliyorum dedim o arada sıra bize gelmiş ödemeyi yapmış ben kasaya gelince ohoo sen nerdesin ya ödemeyi yaptık gibisinden yüksek sesle söylendi mesela çok rahatsız oldum hele toplum içinde benim suçum ne şimdi burda sinirlendirmekle ilgisi yok
Hanımlar dikkat etmek lazım bir atasözü der ki; " Sessiz atın çiftesi pek olur" Benim eşim de çok sakindir, ben de olabildiğince sesimi yükseltmem ona karşı çünkü sessiz ve sabırlı insanın tepkisinden her zaman çok korkarım geri dönüşü olmazAynı benim kocam da öyle. O kadar bağırırım çağırırım yok ya nasıl öyle dayanıyo anlamıyorum :) büyük başarı
Hanımlar dikkat etmek lazım bir atasözü der ki; " Sessiz atın çiftesi pek olur" Benim eşim de çok sakindir, ben de olabildiğince sesimi yükseltmem ona karşı çünkü sessiz ve sabırlı insanın tepkisinden her zaman çok korkarım geri dönüşü olmaz
eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.
bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?
Aynen öyle. Bağıran çağıran ben olunca o suçlu olsa bile ben suçlu oluyorum :)Hanımlar dikkat etmek lazım bir atasözü der ki; " Sessiz atın çiftesi pek olur" Benim eşim de çok sakindir, ben de olabildiğince sesimi yükseltmem ona karşı çünkü sessiz ve sabırlı insanın tepkisinden her zaman çok korkarım geri dönüşü olmaz
Bağırdığı zaman onu dinleme sessiz konusamiyorsan konuşmayalım de geç odaya kavga anında bile olsa bunu yap odaya gelirse evden çık böylelikle vazgececektir ben gecenin bi yarısı evden çıkmıştım sonra arabayla gelip beni almak zorunda kalmıştı artık hicbirsey için sesini yukseltmez hatta kavga bile etmez.
evliliğimizin ilk aylarında böyleydi galiba ne kadar ciddi olduğumu anladı gidebilecegimin farkına varınca kaybetme korkusu galiba denemelisin ama ters tepmez umarim.bir anda ne güzel değişmiş eşiniz. nasıl oldu acaba?ben bunuda deneyeyim ama bir hafta iyiyse ikinci hafta arıza veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?