- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
- Konu Sahibi ayseayseli
-
erkek düsmanina feminist deniyoda kadin dusmanina ne deniyodu acaba? yada siz erkek misiniz ? dunde bi konuda yorumuzu okudm da hep kadinlarda sucu buluyosunz acikcasi sinir oldum ! adam fevri biryms bellki ota b..ka herseye kiziyo sinirleniyo boyle yorum yapmak yerine daha yapici konussanz daha iyi olur yada hic yapmayin en iyisi.. zira sinirli bi erkek oturmana kalkmana herseyine sinirlenir zaten basimda oldgndan biliyrm ..Sinirlendirme.
erkek düsmanina feminist deniyoda kadin dusmanina ne deniyodu acaba? yada siz erkek misiniz ? dunde bi konuda yorumuzu okudm da hep kadinlarda sucu buluyosunz acikcasi sinir oldum ! adam fevri biryms bellki ota b..ka herseye kiziyo sinirleniyo boyle yorum yapmak yerine daha yapici konussanz daha iyi olur yada hic yapmayin en iyisi.. zira sinirli bi erkek oturmana kalkmana herseyine sinirlenir zaten basimda oldgndan biliyrm ..
eşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.
bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?
çok doğru söylüyorsunuz. benim eşimde böyleydi. hayatımızda bir iki değişiklik yaptık.şimdi canavara bağladı.
anladigim kadariyla psikolijisi.bozuk sikintili birisnz .. o yuzden hic ugrasamiycam iyi gecelerErkek değilim ama sırf kadınım diye "kocasını idare etmeyi beceremeyen aptal kadınlar"ı savunamayacağım, sorry. Erkekler basit düz varlıklardır, idare etmesi çok kolaydır, ama zeki kadınlar için böyle tabiiiii.
Benimki de yay canım aynı babam da yay geçmez bunlar böyleeşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.
bu huy geçer mi azalır mı ya da eşi böyle olanlar nasıl davranıyorsunuz onu öyle mi kabul ettiniz. eşim yay burcu bu arada alakası var mı bilmiyorum?
Gecmez bacim... benim esimde oyle ama ben iyi sinirlendiririm onu, onun sonucunda bagirir :) karakterini bil ona gore davran bence birbirinizi tölere etmelisiniz bazi konularda esinde bu yonden zayifsa idare et bence... allah daha kotusunden korusuneşim biraz fevri biri yani bir anda sinirlenip sonra pişman olabiliyor. nasıl davranacağımı bilmiyorum. hakaret falan değil ama sesini yükseltiyor sonra elimde değil diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?