- 21 Eylül 2015
- 53
- 48
- 3
- Konu Sahibi bonibon34bonibon
-
inşallah ameliyatlık bi durum olmazda Allahın izniyle emre beyle bi görüşüp muayene olmayı düşünüyoruzGeçmiş olsun canım testi kez mi yaptınız yoksa tekrarladınız mı? Önce ameliyatla sperm aranıyor sanırım bu vakalarda,bulunursa tüp bebekle dölleme yapıp transfer ediyorlar.
arkadaşlar sonucunuzun 0 çıkması durumunda ne yaptınız nelerden geçtiniz
Kür,İlaç,Dr,Hastane
bilginize yardımlarınıza tavsiyelerinize ihtiyacım var özelden burdan hertürlü yazılarınızı bekliyorum
arkadaşlar sonucunuzun 0 çıkması durumunda ne yaptınız nelerden geçtiniz
Kür,İlaç,Dr,Hastane
bilginize yardımlarınıza tavsiyelerinize ihtiyacım var özelden burdan hertürlü yazılarınızı bekliyorum
Allahım en hayırlısıyla nasibiyle kucağına ve kucaklarımıza vermeyi nasip etsin inşallahCanim benim esimdede cikti.. hatta o kadar azdiki test yapilamadi bile
tüp bebek yaptirdik.. cok sukur positif sonucla döndun yuvamiza..
Nahit ata bey doktorumdu..
manisada grand medical hospital..
tavsye ederim..
bizim burdaki doktorlar olumsuz konusurken...nahit ata bey oyle bi konustuki hayata kusmusken .. tekrar dan kendimizi toparladik..
Allahım en hayırlısıyla nasibiyle kucağına ve kucaklarımıza vermeyi nasip etsin inşallah
şuan da başladık dr araştırmalarına tavsiyeleri yorumları okuyup değerlendiriyorum hep İstanbul dayım canım ben
bugün kan testi verdik sonucu alınca belli olcak herşey ona göre tedavi yöntemine geçicezAmin canim aminnn insAllah <3
Sizde positief olun insAllah rabbim nasip edecektir ..
tüp bebek felan mi yoksa normal tedavimi??
bugün kan testi verdik sonucu alınca belli olcak herşey ona göre tedavi yöntemine geçicez
inşallah canım dua larımızı eksik etmeyelim birbirimizdenHayirlisi olsun insAllah..
mantıklı aslında kendi bazlarında söz edip dile getirme ihtimalleri olabilirSizlere bir tavsiyede bulunayım eğer eşinize sperm testi yapılcaksa tüp bebek merkezlerinde yaptırmayın.
Tedaviyi tüp bebek merkezindeki dr istiyor olsa bile dışarıdaki bağımsız bir labarotuvarda yaptırın.
Nedeni ise olayın başka bir boyutta olması.Dışarıda kruger morfoljisi örneğin 5-6 ise tüp bebek merkezlerinde hep 0(sıfır) çıkıyor.Yada sperm sayısı 5-6 milyonsa burda 1 milyon çıkıyor.Dediğim gibi tercih sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?