merhaba canlar.
öğrenmek istediğim biz eşimle çocuk istiyoruz geçen ay sperm sayımı yaptırdık hareketlilik %55 çıktı.merak ettiğim bunun altında sonuç alıp yine de doğal yollarla bebiş sahibi olanlar var mı?lütfen sonuçlarla beraber yazarsanız çok sevinirim.
canım sana ilaç verdimi peki bana folidoce verdi.kullanıyorum geçen ay 18 nde başladım yeni hucre oluşumuna yardımcı oluomuş.bide bu ovulasyon testleri var ya bu ay onu deneyeceğim yarın alıp.bakalım kısmet inşallah olur bu ay.
canım sana ilaç verdimi peki bana folidoce verdi.kullanıyorum geçen ay 18 nde başladım yeni hucre oluşumuna yardımcı oluomuş.bide bu ovulasyon testleri var ya bu ay onu deneyeceğim yarın alıp.bakalım kısmet inşallah olur bu ay.
evet hızlı ileri hareketlilik %55 dio ama işte bnde şu ovulasyon testinden alcam yarın.bide onu deneyeyim diorum o sayede hamile kalanlar var çevremde ama
4 aydr.ikinci evliliğin ilkinden Bi lzm var çok şükür 4 yasında.şmdi hem eşim babalığı tatsın hem ben tekrar anneliği hemde kızımın kardeşi olsun istiyorum :)
4 aydr.ikinci evliliğin ilkinden Bi lzm var çok şükür 4 yasında.şmdi hem eşim babalığı tatsın hem ben tekrar anneliği hemde kızımın kardeşi olsun istiyorum :)