Eşi sürekli küsüp trip atanlara nacizane bir öneri.

Bazı insanların arada bir tımara ihtiyacı var. Ayarı bozuldukça cinnet geçireceksin. Ben de aynı sizin gibiydim bir cinnet her şeyi çözdü. Arada kalaylayın haddini bilsin

ben de merak ediyorum yerler mi acaba? Hayatimda hic sinir krizi geçirmedim cok sakinim
Ben öfkeliyim ama sinir krizi gelmiyo hiç. Anca bağırıp çağırma. Rol yapamam gülerim gibime geliyo. Anlasılırsa da güzelim planin bütün kredisi 1 defa da biter

'Bir cinnet her seyi halleder' sözü size gelsin o zaman:)
Ne diyim,daim olur insallah...

Bende de var bu sorun ilk başlarda gülüyordum ama artık aşırı derece de sinirimi bozmaya başladı,patlayacagim günü bende bekliyorum şuan sakinim.Cocuk gibi 1saat sarilmasam trip atar,o evdeyken kendimle ilgilensem oje sursem,ders calissam vs. Laf eder.2saat msj atmayim trip atar.bugun de işe geldim daha önce ise geldiğimde her c yazmazdim zaten evden beraber çıkıyoruz.msj attı az önce çalışmaya başladım mi diye bende aradım başladım bilmiyormusun dedim niye haber vermiyosun msj niye atmiyosun iyi ne kapat dedi suratıma kapattı msj attım bende bıktım triplerinden derdin varsa söyle düzgünce msj yaz ısı başlandı mi merak ettim yaz onun cvbida ok gülüyorum ama çok sıkıldım gerçekten çocuk gibi karşımda sağlam bir adam göremiyorum sanki

Valla tebrik ediyorum donsizin hakkindan imansiz gelirmis demek bi zamana kadar siz psipisladiginiz icin oyle davraniyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…