• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli küsüp trip atanlara nacizane bir öneri.

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşinle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde kamu kurumda çalışıyoruz.ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz.çok büyük sıkıntılar geçirdim .eşim yontulmamış bir odun aile reisliğini tüm idareyi elinde tutmak olduğunu sanan son söz bana aittir diyen bir despot. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda küser günlerce tavır yapar trip atar .sanar ki bizi izleyen ben erkek o kadın. Artık yeter bitsin bu izdirap dediğim bir gün eşim yine bana küs .bir sinir kirizi geçirdim.daha önce bir iki kere daha panik atak olmuştum ama bu çok güçlüydü.lanet olsun seni tanıdığım güne .seni sevdiğim güne lanet olsun ne aşk bıraktın ne sevgi.yaklşama bana dokunma diye büyük bir isyan yaşadım hem kendi içimde hem artık sözlü olarak büyük bir patlama diyebilirim.kendi kendime babamdan annemden özür diledim sizi dinlemedim affedin beni diye.yankış yaptım dedim.hatırladıklarım bunlar.bitti dedim eşime de.ben öldüm eski ben değilim.sen yoksun artık.bu çok korktu ağladı ne yapacağını bilemedi çok seviyorum seni herşeyi düzelteceğim affet beni.yalvavarım iyi ol seni böyle görmeye alışık değilim.aynı benim gibi oldun.nolursan seni çok seviyorum. Diyorumki konuşma insan nefret ettiği insana böyle eziyet eder sen benden nefret ediyorsun. Sen benim ailemsin ben sensiz ne yaparım benim senden önce sevgilim bile olmadı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir bayana bu kadar sıkıntı yaptığını düşünmedim.ağladı yalvardı .kızgınlığım geçmesçdi uzun süre sonra saroldı bana.yattık .nasıl şükrediyor teşekkür ediyor bana .diyorum bu çocuk beni seviyor.görebiliyorum yani.2 hafta geçti ne küsme ne trip bir şeye kızıyor 1 saat geçiyor ne küsme ne trip.konuşuyoruz bitiyor orda.Dünya varmış diyorum .ama korkuyorum bir yandan sonuçta aynı kişi ya ilerde yine böyle olursa diye.nasıl bir insan 180 derece döner anlayamıyorum .adam gitti sevgisini dışarda yaşayan bir adam geldi.şimdi görebiliyorum ben sürekli altan alıp idare etmişim.

Son düzenleme:
Sizin adınıza sevindim ama can çıkar huy çıkmaz demişler. Sadece kendini engellemeyi öğrenmiş bence.
Çocuk bile istemiyorum inanın o istekten bile soğuttu beni.zamanla inanır miyim değiştiğine bilemiyorum.şu an bile inanasın gelmiyor

Ödü patlamış gözü korkmuş bazı insanlar bu dilden anlıyor :sopa:
Gerçekten öyleymiş hep derlerdi sen çok yumuşak ve anlayışlı davranıyorsun çok kaba davranıyor sana diye benim mizacım bu ne yapayım diyorsun.benden canavar yarattı adam 1.5 yılda .

Gerçekten öyleymiş hep derlerdi sen çok yumuşak ve anlayışlı davranıyorsun çok kaba davranıyor sana diye benim mizacım bu ne yapayım diyorsun.benden canavar yarattı adam 1.5 yılda .
İyi olmuş boşver yeri gelince neler yapabileceğini öğrenmiş oldu biraz da onun gözü korksun biraz da o sakin sessiz olsun... İnşallah tekrar etmez hatalarını

Val
Eşinle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde kamu kurumda çalışıyoruz.ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz.çok büyük sıkıntılar geçirdim .eşim yontulmamış bir odun aile reisliğini tüm idareyi elinde tutmak olduğunu sanan son söz bana aittir diyen bir despot. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda küser günlerce tavır yapar trip atar .sanar ki bizi izleyen ben erkek o kadın. Artık yeter bitsin bu izdirap dediğim bir gün eşim yine bana küs .bir sinir kirizi geçirdim.daha önce bir iki kere daha panik atak olmuştum ama bu çok güçlüydü.lanet olsun seni tanıdığım güne .seni sevdiğim güne lanet olsun ne aşk bıraktın ne sevgi.yaklşama bana dokunma diye büyük bir isyan yaşadım hem kendi içimde hem artık sözlü olarak büyük bir patlama diyebilirim.kendi kendime babamdan annemden özür diledim sizi dinlemedim affedin beni diye.yankış yaptım dedim.hatırladıklarım bunlar.bitti dedim eşime de.ben öldüm eski ben değilim.sen yoksun artık.bu çok korktu ağladı ne yapacağını bilemedi çok seviyorum seni herşeyi düzelteceğim affet beni.yalvavarım iyi ol seni böyle görmeye alışık değilim.aynı benim gibi oldun.nolursan seni çok seviyorum. Diyorumki konuşma insan nefret ettiği insana böyle eziyet eder sen benden nefret ediyorsun. Sen benim ailemsin ben sensiz ne yaparım benim senden önce sevgilim bile olmadı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir bayana bu kadar sıkıntı yaptığını düşünmedim.ağladı yalvardı .kızgınlığım geçmesçdi uzun süre sonra saroldı bana.yattık .nasıl şükrediyor teşekkür ediyor bana .diyorum bu çocuk beni seviyor.görebiliyorum yani.2 hafta geçti ne küsme ne trip bir şeye kızıyor 1 saat geçiyor ne küsme ne trip.konuşuyoruz bitiyor orda.Dünya varmış diyorum .ama korkuyorum bir yandan sonuçta aynı kişi ya ilerde yine böyle olursa diye.nasıl bir insan 180 derece döner anlayamıyorum .adam gitti sevgisini dışarda yaşayan bir adam geldi.şimdi görebiliyorum ben sürekli altan alıp idare etmişim.deveyi diken insanı s. Denir ya burda hata yapmışım diyorum.
Valla bravo iyi yapmışsin gözü korkmuş bence bir daha zor eski haline dönmez

Val

Valla bravo iyi yapmışsin gözü korkmuş bence bir daha zor eski haline dönmez
Böyle mi diyorsunuz. İnanamıyorum hala aynı adam sonuçta korkuyorum inananın. Can çıkar huy çıkmaz sonuçta .ama insan değişebilen ve gelişebilen bir canlı da aynı zamanda

Sen sesini çıkarmadığın sürece oda bu nasılsa bişey demiyo diye bildiğini okumuş. Hakedene hakettiği gibi davranmayı öğrenmeliyiz. İşlerine geldiğinde nasılsa değişiyolar bak. Tavrını hiç değiştirme bundan sonra ne istediğini açık açık konuş, sevmediğin huyunu al karşına söyle uyar. Ne düşündüğünü bilsin oda

Çocuk bile istemiyorum inanın o istekten bile soğuttu beni.zamanla inanır miyim değiştiğine bilemiyorum.şu an bile inanasın gelmiyor
Zaten iki tarafta kötü yönlerini biraz törpülemek zorunda evliliğin devam etmesi için. Değişirmi diye düşünmeyin bence anın tadını çıkarın.

hepsinde aynı etkiyi verir mi bilemedim.
tebrik ederim en azından kendiniz için bir çözüm bulmussunuz.umarım geçici değildir.
yazmadan geçemeyeceğim son yazdığınız cümle hiç hoş değil.bence insana güzel konuşan güzel anlatan lazim.anlamadigi noktada da bırakmak lazım.
böyle tabirler kullanmayın lütfen bir kadin olarak son derece rahatsız etti beni..
mutluluklar dilerim

Böyle mi diyorsunuz. İnanamıyorum hala aynı adam sonuçta korkuyorum inananın. Can çıkar huy çıkmaz sonuçta .ama insan değişebilen ve gelişebilen bir canlı da aynı zamanda
Hiç bişey olmaz gene dener ama korkar çünkü bu kadar büyük tepki ile karsilasmamistir o yüzden ama sen genede dikkat et zaten erkeklere çok tuz vermeye gelmiyor galiba biraz mesafe koymak lazım arada uzak durmak lazım ben daha 1.5 yıllık evliyim deneme yanılma yavaş yavaş :kahve::21:

hepsinde aynı etkiyi verir mi bilemedim.
tebrik ederim en azından kendiniz için bir çözüm bulmussunuz.umarım geçici değildir.
yazmadan geçemeyeceğim son yazdığınız cümle hiç hoş değil.bence insana güzel konuşan güzel anlatan lazim.anlamadigi noktada da bırakmak lazım.
böyle tabirler kullanmayın lütfen bir kadin olarak son derece rahatsız etti beni..
mutluluklar dilerim
Haklısınız.benide rahatsız etti şimdi. çok kullanıldı çevremde bana öneri verilirken onda etkilendim sanırım.siliyorum hemen.

Hiç bişey olmaz gene dener ama korkar çünkü bu kadar büyük tepki ile karsilasmamistir o yüzden ama sen genede dikkat et zaten erkeklere çok tuz vermeye gelmiyor galiba biraz mesafe koymak lazım arada uzak durmak lazım ben daha 1.5 yıllık evliyim deneme yanılma yavaş yavaş :kahve::21:
İlk aylardaki suskunluklarım içeme atmalarım zaten yok artık rahatsızlıklarımı ifade ediyorum sesimi yükseltmeden sakince parlıyor kızıyor küsüyor trip atıyor kendini haklı görüyordu sürekli.deneme yanılma dediğiniz gibi

Eşinle 1.5 yıldır evliyiz ikimizde kamu kurumda çalışıyoruz.ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz.çok büyük sıkıntılar geçirdim .eşim yontulmamış bir odun aile reisliğini tüm idareyi elinde tutmak olduğunu sanan son söz bana aittir diyen bir despot. Hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda küser günlerce tavır yapar trip atar .sanar ki bizi izleyen ben erkek o kadın. Artık yeter bitsin bu izdirap dediğim bir gün eşim yine bana küs .bir sinir kirizi geçirdim.daha önce bir iki kere daha panik atak olmuştum ama bu çok güçlüydü.lanet olsun seni tanıdığım güne .seni sevdiğim güne lanet olsun ne aşk bıraktın ne sevgi.yaklşama bana dokunma diye büyük bir isyan yaşadım hem kendi içimde hem artık sözlü olarak büyük bir patlama diyebilirim.kendi kendime babamdan annemden özür diledim sizi dinlemedim affedin beni diye.yankış yaptım dedim.hatırladıklarım bunlar.bitti dedim eşime de.ben öldüm eski ben değilim.sen yoksun artık.bu çok korktu ağladı ne yapacağını bilemedi çok seviyorum seni herşeyi düzelteceğim affet beni.yalvavarım iyi ol seni böyle görmeye alışık değilim.aynı benim gibi oldun.nolursan seni çok seviyorum. Diyorumki konuşma insan nefret ettiği insana böyle eziyet eder sen benden nefret ediyorsun. Sen benim ailemsin ben sensiz ne yaparım benim senden önce sevgilim bile olmadı nasıl davranacağımı bilmiyorum bir bayana bu kadar sıkıntı yaptığını düşünmedim.ağladı yalvardı .kızgınlığım geçmesçdi uzun süre sonra saroldı bana.yattık .nasıl şükrediyor teşekkür ediyor bana .diyorum bu çocuk beni seviyor.görebiliyorum yani.2 hafta geçti ne küsme ne trip bir şeye kızıyor 1 saat geçiyor ne küsme ne trip.konuşuyoruz bitiyor orda.Dünya varmış diyorum .ama korkuyorum bir yandan sonuçta aynı kişi ya ilerde yine böyle olursa diye.nasıl bir insan 180 derece döner anlayamıyorum .adam gitti sevgisini dışarda yaşayan bir adam geldi.şimdi görebiliyorum ben sürekli altan alıp idare etmişim.
Benimkide aynı böyleydi küsmeler tripler ben çok üzülüyordum baktım başa çıkamıyorum umursamadım hiç baktı ilgi göremiyo bir iki derken birdaha yapamıyor dedim senlemi ugrascam ya aynı sen gibi tepkiler koydum gün geçtikte düzeldi, eger kaale alırsan bu tipleri çekilmiyolar gerçekten kadın kim anlamıyorsun :63:

Kusmeyip surat asanlara napmali? Onlar da biliyorlar haksiz olduklarını. Bizden büyük bi hareket görünce konusuyorlar. Hem kaybetmek istemiyorlar hem böyle yapiyorlar. Bunlara trip te atamiyosun senden once basliyorlar surata. Ilk aylarda 15 gun konusmamisti sonra istedigi seyi kabul ettim. Yanlisi orda yaptim ben galiba:110: kusmesi gitti suratı kaldi simdi. Sorunca beni anlamiyorsun bozuluyorum ondan negatiflesiyorum diyo

Kusmeyip surat asanlara napmali? Onlar da biliyorlar haksiz olduklarını. Bizden büyük bi hareket görünce konusuyorlar. Hem kaybetmek istemiyorlar hem böyle yapiyorlar. Bunlara trip te atamiyosun senden once basliyorlar surata. Ilk aylarda 15 gun konusmamisti sonra istedigi seyi kabul ettim. Yanlisi orda yaptim ben galiba:110: kusmesi gitti suratı kaldi simdi. Sorunca beni anlamiyorsun bozuluyorum ondan negatiflesiyorum diyo
Surat yapsın trip yapsın umursama hiç sen üstüne gittikçe sordukça sorguladikça daha çok yapar başka şeylerle ilgilen anlamamış gibi davran bişey yokmuş gibi düzelir merak etme bir yapar iki yapar baktı umursayan yok yapamaz, istediğini yap ister surat ister trip ne yaparsan yap de bak şaşıracak :63:

Surat yapsın trip yapsın umursama hiç sen üstüne gittikçe sordukça sorguladikça daha çok yapar başka şeylerle ilgilen anlamamış gibi davran bişey yokmuş gibi düzelir merak etme bir yapar iki yapar baktı umursayan yok yapamaz
Umursamiyorum ki. Cok uzadigi zaman birkac kere konusmaya calismisimdir en fazla. Evdeki yemek ütü rutinini bozmuyordum. Bazen ben kusuyorum gidip kendim barisiyorum. Gecen gidip konusmak istedigimde konusmak istemiyorum cevabi aldim ayri kalalim biraz kafa dinleyelim dedim. Sen dur ben giderim dedi 1 gun ayei kaldik. Birkac gun sonra küser gibi oldum vazgec su huyundan gecenki gibi olacak dedi. Halbuki kendi surat asti yemek gecikti diye.

Ama o surat asiyorsa dusmuyorum üstüne kendi kendimize düzeliyoruz.

valla o kadar karışık yazmışsınız ki kim kime ne demiş anlamak için baya bi yordum kendimi. lütfen biraz imla biraz düzgün türkçe... dikkat edelim.

sevindim sizin adınıza. siz dik durursanız eski haline dönmez dönemez

Back
X