eşi tek cocuk olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
esi tek cocuk olan bayanlar sizce bu avantaj mı dezavantaj mıa.s.a.s.:nazar:

Avantajıda var , dezavantajıda

Önce iyilerini söyleyeyim

Eltin , görümcen vs. olmaz ( araso kötü olanlar için)

Dezavantajı

Çocuğunuz olursa dayısı , halası olmaz

Eşiniz ailenin tek çocuğu olduğu için kaynananız rahatsız edebilir

dezavantaj bence canım benım esım tek cocuk
kesınlıkle kardesı olsun ısterdım

bu konuya kader olarak bakın bence, benim 2 amcam, 3 halam var,inanın varlıkları ile yoklukları bir, kendimi bildiğim ilk günden beri, o yüzden kimse çocuğunun amcası v.s yok diye üzülmesin,vardır bi hayır,kimsede çocuğu tek çocuk diye üzülmesin, ne psikolojik vakalar var bir bilseniz, tek şey Allahım hakkımızda hayırlısını ver diye dua etmek

eşim 3 kardeş en küçüğü evin,
ama gel gör kii tek çocukmuş gibi ayrı tutulur,
sanırım en küçük olmasından kaynaklanıyor,
kayınvalideme göre dünya eşimin etrafında dönüyor:delphin:

eşimde tek çocuk bende.. bi yönden avantaj bi yöndn dezavantj

Sanırım avantajı; evlenmeden önce bir çok alınması gereken şeyler temin edilir, evinizin eksizsiz olma ihtimali çok yüksektir.
Ayrıca maddi anlamda ev yada araba açısından aile hiçbir şeyi esirgemez çünkü zaten tektir. en azından çevremdeki tek çocuklar böyle.

Dezavantaşı; aileniz gözü sürekli üzerindedir, çocuklarına olması gerektiklerinden daha düşkünlerdir, ellerini üzerlerinden çekmeleri gerektiği kadar çekemezler, evlendikten sonra bile..

Ha bir de yapı meselesidir gerçi ama kanımca tek çocuk olanlar biraz daha tembel,işinin başkaları tarafından yapılmış olmasına alışık tipler olabilirler, yani biraz şımartılmış olabilirler.

avantajdan çok dezavantaj olurdu sanırım.azcık şımarık oluyorlar sanki.anaları pek bir düşüyor üstlerine.bulunmaz hint kumaşı misali.gerçi üçü beşide aynı erkek anaları için ya neyse.şakkıdı

avantajı görümce elti vs gibi sorunlar yaşamıyorsunuz oğlu tek olduğu için sizde tek gelinisiniz her istediğiniz yapılıyor çünkü baska yapılacak birisi yok evim herşeyiyle çok güzel çünkü herşeyin en iyisi oluyor bende tek çocuk olduğum için annemler araba kayınvalidemler ev eşya aldı. bilezik altın konusundada aynı şekilde mesela herşey size takılıyor dezavantajı benim ailem bana çok düşüyor eşimin ailesi eşime.. gereğinden fazla bişeylere karışıyorlar ama bizim ailelerimz anlayışlı davrandı konuştuk bizimde bir yuvamız ewimiz olduğunu bukadar karışmamaları gerektiğini uygun bir dille anlattık anladılar şuan problem yok ama genede keşke diyorum şöyle benim yaşıtım görümcem falan olsaydı canım sıkıldığında gidip otursaydım.. bayramlarda herkes kardeşlerine gidiyor bizim iki taraftada olmadığı için oturup kalıyoruz :(

Sanırım avantajı; evlenmeden önce bir çok alınması gereken şeyler temin edilir, evinizin eksizsiz olma ihtimali çok yüksektir.
Ayrıca maddi anlamda ev yada araba açısından aile hiçbir şeyi esirgemez çünkü zaten tektir. en azından çevremdeki tek çocuklar böyle.

Dezavantaşı; aileniz gözü sürekli üzerindedir, çocuklarına olması gerektiklerinden daha düşkünlerdir, ellerini üzerlerinden çekmeleri gerektiği kadar çekemezler, evlendikten sonra bile..

Ha bir de yapı meselesidir gerçi ama kanımca tek çocuk olanlar biraz daha tembel,işinin başkaları tarafından yapılmış olmasına alışık tipler olabilirler, yani biraz şımartılmış olabilirler.

Çok güzel özetlemişsin. son 2 cünlene 1000 ve katlarını ekle :18:

benim eşim iki kardeş ama eşimin babası vefat ettiği için tek erkekte eşim oldugu için tek çocuk muamelesi görüyoruz ama para lazım oldugu zaman veya bi ihtiyaçları oldugu zaman aksi durumda görümcem tek çocuk oluyo ben çözemedim bu işi

eşim aynı anne ve babadan tek çocuk
babasının şimdiki eliliğinden bir kız kardeşi var 14 yaşında ve bizden uzakta yaşıyor
avantajı varmı bilmiyorum ama
dezavantajı annein tek çocuk olduğu için fazlaca üztüne düşmesi
ve ileriki zamanda yaşlılığında bizimle beraber yaşamasının kesin olduğu
kardeşleri olsaydı bakımı paylaşılabilirdi sorumluluk sadece bizde olmazdı
sürekli dibimizde olmazdı birazda gençlik meraklısı olduğu için burnumuzun dibinden ayrılmıyor:ssz:

Back
X