Evet eşi ailenin tek erkeği olan yada birde görümcesi olan bayanlar,sizinde kv ve kp ile sürekli bir arada olma zorunluluğunuz,kendi hayatınızı yaşayamamanız,aşırı müdahalelerle karşılaşmanız,hep yanlarında olmanızı istemeleri,baskılar,cehaletler,sapkınlıklar,saplantılar...bu tarz problemler yaşıyormusunuz yoksa sorun bendemi benmi büyütüyorum anlayamıyorum,paylaşabilrmisiniz..
Benim de eşim tek oğlan Allah'a şükür pek sorun yaşamıyorum bu konuda. Bir de görümcem var.
Annemle kayınvalidemin yaşadığı şehire gidince bi gün onlarda kalıyorsak bigün kendi annemlerde kalırız. Yada kaç gün kalacaksak ikiye böleriz :) Herşeyimize karışma durumları yoktur pek. Zaten onlar başka yerde biz başka yerdeyiz ve iyi ki öyleyiz arada görüştüğümüz için kıymetimizi biliyoruz birbirimizin :) 2 mesafelik yerdeyiz ama her zaman gelin demezler kayınvalidem aslında oğlunu hep görmek ister :) ama siz ne zaman gelebilirseniz o zaman gelin kendinize göre ayarlayın der. Zaten yeni evliyiz burası sıcak olduğu için gelmek istemiyorlar. Sürekli gelin diye davet ediyorum ama sıcaklar geçsin öyle diyo kayınvalidem.
Kayınvalidemle 3-4 günde bir konuşuruz. Eşimi de hep işteyken arar pek akşamları aramaz rahatsız etmek istemediği için sanırım. Eşim pek ailesini aramıyor aslında sürekli arasa onlarda arar yani aramasını bekler kayınvalidem ama oğlu öyle olmadığından kadın napsın ona uyuyor işte.

Birazda eşlerin bu konuda katkısı çok bence mesela eşim herşeye ailesini karıştırmaz, sürekli onlara fikir danışmaz ikimiz karar veririz çoğu şeye.
Son düzenleme: