• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi tek oğlan olan bayanlar,yorumlarınızı bekliyorum..

Benim nisanlimda tek erkek cocuk ve evlenince istanbulda ailesinden uzakta yasyacagiz. Daha dogrusu biz tanismadan once bu senenin basinda istanbula standi ve burada tanistik. Benm ailemde burada icim de hep korku var.. nisandan sonra da bu korkyu destekleyecek olaylar gecti basimdan. Her tatilde bizi yanlarina cagirilarsa fzlsn diye korkuyorum bu zamana kadar teyzemlerde dahi kalmamis birisiyim cok cekingenim. Ve bazi olaylardan sonrada ailesinden sogudum acikcasi.. nisanlima korkularimdan bahsettim anca bayramdan bayrama goruruz bizimkileri onda da sadece umarlar bana gel git diyemezler dedi.. bekarken istediim gibi istedigim yerde tasadim evlenince hic karisamazlar dedi.. ama yine de hem forumda okuduklarimdan hemde kv min konustuklarindan korku geldi.. belki annesi oyle gorunmek istedi agirlik koymaya calisti ama bn onlara gire yasamak istemiyorum isin kotu yani ikimiz de ogretmeniz ve iki ay tatilimiz var meslege baslarken en cazip olan yani bu olay yuzunden bogdu.. tatil olur olmaz cikin gelin falan derlerse nisanlim simdiden orada sikildigini soyledi ama wvlenince degisirse diye korkuyorum..

hiç gitmemekte olmaz tabi gider gönülleri yapar sonra hemen tatilinize cıkarsınız..sende bi kac günlügüne eşin için idare edersin .

eşim varken karısmıyor zaten ..eşim işe ky görev basına :)eşime anlatıyorum sabır diyor 2 aylıgına geldikleri için gücendirmeyelim aynı evdeyiz ya evlendigimi bazen unutuyor diyor... bende gün sayıyıyorum artık napıyımmm.

desene canım eşin işe gidince kv nin mesaisi başlıyor :)) benim görümcem gibi o varken ayrı o yokken ayrı.görümcem çok sık gelmediği için ben de senin gibi sabır diyorum ve yüz göz olmamaya çalışıyorum.boşvermeye çalış artık sayılı gün çabuk geçer :))

Nişanlım tek erkek 3 tane de görümcem var :) hepsi bende 12 yaş büyük kayınvalidem 70 yaşında görümce gile gittiğimizde tam eve gitme saatinde eve gitmeyecek miyiz der bende hayır derim zaten gidecek olsam direk oraya giderim dimi ? tek oğlan olduğu için mi neden bilmiyorum çok kıymetidir:)

herkese merhaba, foruma yeni katıldım.
yazmak istediğim ilk konu bu oldu -henüz bir yıllık evli olmama rağmen-eşim tek erkek çocuk ailesinde öyleki ben de tek çocuk olduğum halde en çok onun annesi arıyor, haliyle bu durumdan ötürü çok kere duygusal hezeyanlar yaşıyorum.bu durum daha ne kadar devam edecek bilmiyorum.

herkese merhaba, foruma yeni katıldım.
yazmak istediğim ilk konu bu oldu -henüz bir yıllık evli olmama rağmen-eşim tek erkek çocuk ailesinde öyleki ben de tek çocuk olduğum halde en çok onun annesi arıyor, haliyle bu durumdan ötürü çok kere duygusal hezeyanlar yaşıyorum.bu durum daha ne kadar devam edecek bilmiyorum.

canım o duygu ne zmn gecer bilmiyorum ama bir süre sonra alısırız heralde

canım o duygu ne zmn gecer bilmiyorum ama bir süre sonra alısırız heralde

alışmak istemiyorum, anlasın istiyorum sürekli aranmayacağını.eşime de diyorum bugun annen aradı,bugun de aradı vs ama henüz başaramadım

dün geceyi resmen hayatımdan cıkarmak istiyorum..dün gece ky cok büyük kavga ettik..eli ayagım sinirden titredi..cok agladım oda agladı...cok üzüldüm sonucta oda anne ..anneler aglamasın..:( ama bnmde kalbim cok kırıldı..keske yasanmasaymıs diyorum cünkü ne o ne ben söylenen sözleri unutmucaz eminim..eşime bir kez daha asık oldum..annesinden önce gelip beni teselli etti aglama dedi morali cok bozuldu..ikinizde de suc var dedi..öncelikle benim hatam benim evimde 2 aylıga gelmiş birisine karsın konusmalarına cvp vermemeliydimm... cok sıkıldımmm inan kii kendi evimi düzenimi:(

kavgamızın en son cümlesi... benim oglum o herseyine karısırım öyle bi karısım dedi..anne yapma lütfen benm annemde dahil kimse karısamaz biz birlikte bir yuva kurdukk dedim hala üstüme geliyodu al ozmn oglugunuı cıktıgı yere geri koyda senden hiç ayrılmamıs olsun dedim hıckırarak aglayarak.. keske bu lafı söylemeseydim cok pişman oldum ama inan ki benm üzerime cok gitti.. gene kücügü olarak elini öptüm özür diledim.. o sırada eşimde anne sende de cok kabahat vr dedi oglu öyle diyince yumasadı..

ama ben cok kırıldım.. artık nasıl davranırım ona karsı bilmiyorumm..son 1 ay..

hiç gitmemekte olmaz tabi gider gönülleri yapar sonra hemen tatilinize cıkarsınız..sende bi kac günlügüne eşin için idare edersin .

Hic gitmemek tabii olmaz ama kv nin telefonda uc hafta olursa tatil iki haftasini burada gecirisiniz demesi bni gusundurdu. Dun nisanlimla tartisacaktik bu konu yuzunden az daha. O ben sut kuzusumuyum gel dediklerinde gidecegim falan dedi ama annesi altyan alttan herhalde bana baski kurmaya calisti. Bana anlattigi bazi seyleri soyledim hep farkli seyler cikti. Kv nin eekek kardesinin cocugu olmus onlara yakin bi sehirde teyzesi buyuk anne byuyk baba ordalar kv m de bayrama oraya gdecegiz dedi bndw sasrdim yeni dogum yapmis birine falan hatta belki demem gerekiodu belki ama kv me de dedim. Bana oyle seyler dedi sanki bayramlar oyle gececek yada cumbur cemaat olurlarmis hep gibi.. nusanlima tam boyle olmasada sordum o da sacmalama annem kac senedir gitmez dayima ben bi kere kaldim dedi ama annesi hep oyle yasarlarmis gibi anlatti. Ne yapmaya calistiini anlamiorum ben kendi kizi damadi hep onlarda kaliomus ama bana farkli gostermeye calisio hep.. erkek tarafiyim ben oglumu vermem.. onlar mutlu olsunlarda deyip kenarda hic bisey demeden oturmam.. bunlari dedim nisanlima o da hep ii niyetli dsmistir bilmem ne toz kondurmuo hic.. ne yaparlarsa yapsinlar demem demek.. onlara hic kusmem demekmis.. beni yumysatmaya calisti ama annesine cok kirginim kizginim adini duyunca mideme kramp girio ne yapmam gerekir bilmiorum aramizda tartisma yasandi agizina geleni e yukarda dediklerimi o zaman soyledi.. nisanlima soyle dedi boyle dedi die o zaman demedim zaten kavgaliydik ama hazmedemiorum o dediklerini ben du yanin lafini saydi hakarete varan seyler bile soyledi bnde bole kaldim iki uc bisey dwmeye kalktim saygsizlik yapiomusum oldu sonra.. surekli kendini ovuo ve ben cok mutavaziyim dio ardina dedigi biseyi demedim dio bende inatkastim dedinuz die saygiszlikmis o ne yapayim yalandan nefret ederim ben. Birde bunlari ailem duysâaaaaaa kesin biterdi hep icime attim..

Benim eşim de tek erkek evlat, bi de evli görümcem var. Bize o kadar karışan olmaz. Bu biraz da aile yapısıyla alakalı. Sağolsun eşimin ailesi fazla baskı yapıp da sıkmazlar bizi :10: Baskı yaptıkları zamanda olur, ama o zaman haklı sebepten:1: Bazen çok ihmal ederiz, onlar da tabi haklı olarak görmek istiyorlar :6:

Hic gitmemek tabii olmaz ama kv nin telefonda uc hafta olursa tatil iki haftasini burada gecirisiniz demesi bni gusundurdu. Dun nisanlimla tartisacaktik bu konu yuzunden az daha. O ben sut kuzusumuyum gel dediklerinde gidecegim falan dedi ama annesi altyan alttan herhalde bana baski kurmaya calisti. Bana anlattigi bazi seyleri soyledim hep farkli seyler cikti. Kv nin eekek kardesinin cocugu olmus onlara yakin bi sehirde teyzesi buyuk anne byuyk baba ordalar kv m de bayrama oraya gdecegiz dedi bndw sasrdim yeni dogum yapmis birine falan hatta belki demem gerekiodu belki ama kv me de dedim. Bana oyle seyler dedi sanki bayramlar oyle gececek yada cumbur cemaat olurlarmis hep gibi.. nusanlima tam boyle olmasada sordum o da sacmalama annem kac senedir gitmez dayima ben bi kere kaldim dedi ama annesi hep oyle yasarlarmis gibi anlatti. Ne yapmaya calistiini anlamiorum ben kendi kizi damadi hep onlarda kaliomus ama bana farkli gostermeye calisio hep.. erkek tarafiyim ben oglumu vermem.. onlar mutlu olsunlarda deyip kenarda hic bisey demeden oturmam.. bunlari dedim nisanlima o da hep ii niyetli dsmistir bilmem ne toz kondurmuo hic.. ne yaparlarsa yapsinlar demem demek.. onlara hic kusmem demekmis.. beni yumysatmaya calisti ama annesine cok kirginim kizginim adini duyunca mideme kramp girio ne yapmam gerekir bilmiorum aramizda tartisma yasandi agizina geleni e yukarda dediklerimi o zaman soyledi.. nisanlima soyle dedi boyle dedi die o zaman demedim zaten kavgaliydik ama hazmedemiorum o dediklerini ben du yanin lafini saydi hakarete varan seyler bile soyledi bnde bole kaldim iki uc bisey dwmeye kalktim saygsizlik yapiomusum oldu sonra.. surekli kendini ovuo ve ben cok mutavaziyim dio ardina dedigi biseyi demedim dio bende inatkastim dedinuz die saygiszlikmis o ne yapayim yalandan nefret ederim ben. Birde bunlari ailem duysâaaaaaa kesin biterdi hep icime attim..

off off bu cektigimiz ne:( ya ben cvp verdimde pişman oldum ..ama dedikleri hala kulagımda dedigin gibi mide me kramplar giriyor..sen cvp vermemekle iyi yapmıssın büyük sonucta.. ama ne zmna kadar daynabilirsin bilmem..düsüne kavgadan sonra odada hersey ona haram olsun filan dedi ne kadar kötü oldum.. sanki cok emegi varda üzerimde.. bende aileme anlatmadım.. gurbetlık böyle birsey..aklı kalır diye.. hem üstesinden gelebilirim.. sende gelebilirsin bence.. nişanlına sımsıkı tutun.. bnce yeri geldiginde dur anne diyecek.. simdi orta yolu bulmak istiyor.. cocuga da fazla bunaltma ben cok yaptım annesine cvp verimiyodum eşime söyleniyodumm.. ama erken farkettim hatamı..

Benim eşim de tek erkek evlat, bi de evli görümcem var. Bize o kadar karışan olmaz. Bu biraz da aile yapısıyla alakalı. Sağolsun eşimin ailesi fazla baskı yapıp da sıkmazlar bizi :10: Baskı yaptıkları zamanda olur, ama o zaman haklı sebepten:1: Bazen çok ihmal ederiz, onlar da tabi haklı olarak görmek istiyorlar :6:

bir zmnlar bizde öyleydik... hatta cok seviyodum gel gör kii aynı evi paylasınca olanlar oldu .. sanslısın..

dün geceyi resmen hayatımdan cıkarmak istiyorum..dün gece ky cok büyük kavga ettik..eli ayagım sinirden titredi..cok agladım oda agladı...cok üzüldüm sonucta oda anne ..anneler aglamasın..:( ama bnmde kalbim cok kırıldı..keske yasanmasaymıs diyorum cünkü ne o ne ben söylenen sözleri unutmucaz eminim..eşime bir kez daha asık oldum..annesinden önce gelip beni teselli etti aglama dedi morali cok bozuldu..ikinizde de suc var dedi..öncelikle benim hatam benim evimde 2 aylıga gelmiş birisine karsın konusmalarına cvp vermemeliydimm... cok sıkıldımmm inan kii kendi evimi düzenimi:(

kavgamızın en son cümlesi... benim oglum o herseyine karısırım öyle bi karısım dedi..anne yapma lütfen benm annemde dahil kimse karısamaz biz birlikte bir yuva kurdukk dedim hala üstüme geliyodu al ozmn oglugunuı cıktıgı yere geri koyda senden hiç ayrılmamıs olsun dedim hıckırarak aglayarak.. keske bu lafı söylemeseydim cok pişman oldum ama inan ki benm üzerime cok gitti.. gene kücügü olarak elini öptüm özür diledim.. o sırada eşimde anne sende de cok kabahat vr dedi oglu öyle diyince yumasadı..

ama ben cok kırıldım.. artık nasıl davranırım ona karsı bilmiyorumm..son 1 ay..

Gecmis olsun canim benim gecip gidio ama bu kirginlik inxanin icinde kalio dimi benim daha nisanliyken basima geldi buna benzeri once dunya laf saydi bi iki de bn kendimi savundum sadece saygisizlik yapacak tek bi kelime bile kullanmadom sonra agladim bi baktim telefonda bak agladin dayanamam falan demeye basladk borden degisti. Aksamlna da kizkardesini numarasini vermek icin aradi annemli falan konustu ama bem kirildim bi haftayi gecti icimde ki o kirginlik buyudu resmen unutamiorum kandl gelio aramam lazim ama inan icimden hic gelmio.. sogudum resmen.. o kadar laftan sonra nasil eskisi gibi olabilip ben yapamiorumm...

off off bu cektigimiz ne:( ya ben cvp verdimde pişman oldum ..ama dedikleri hala kulagımda dedigin gibi mide me kramplar giriyor..sen cvp vermemekle iyi yapmıssın büyük sonucta.. ama ne zmna kadar daynabilirsin bilmem..düsüne kavgadan sonra odada hersey ona haram olsun filan dedi ne kadar kötü oldum.. sanki cok emegi varda üzerimde.. bende aileme anlatmadım.. gurbetlık böyle birsey..aklı kalır diye.. hem üstesinden gelebilirim.. sende gelebilirsin bence.. nişanlına sımsıkı tutun.. bnce yeri geldiginde dur anne diyecek.. simdi orta yolu bulmak istiyor.. cocuga da fazla bunaltma ben cok yaptım annesine cvp verimiyodum eşime söyleniyodumm.. ama erken farkettim hatamı..

Yok o cevabini annesine de kiz kardesine vermo buyuk ihtimal ama hayatta soylemez bana sadece ne ailemi sana ezdirirm ne seni aileme dedi ama p unutulmuo hep korku batrdi bana icimdebuyutup buyutp ona ilerde boyle olursa ne soyle olursa ne olur die ona sariorum dun aksam artik daraldim yasamadan goremeyiz die isyan etti.. ama wlimde degil ne uapayi . Korkuorum ya cok sorun yasarsak die.. dun en sonunda sadece ben dedim onlara o zaman bundan sonra kmse bana purmelal bun ypti soyle etti die gelmesin yaptyse bi bildii vardir dedim dedi.. olyde nerden patladi ben facede karikatur paylastim kv ile ilgili ama bizimle uzaktan uakindan alkasi olmayzn bi konuydu gormcem gtmis annesine demis bilmemne bpyle buyudu onceden birikmis ne varsa onunla patladi sonra nisalim karikaturu gosterms herseyden sonra annesi de aa bu muymus komikmis bisey yokmus demis ama o kalp kirildi iste duzelmio.. herseyden cok ilerde esim korur mu beni ezerler mi hep ondan korkuyorum..

Gecmis olsun canim benim gecip gidio ama bu kirginlik inxanin icinde kalio dimi benim daha nisanliyken basima geldi buna benzeri once dunya laf saydi bi iki de bn kendimi savundum sadece saygisizlik yapacak tek bi kelime bile kullanmadom sonra agladim bi baktim telefonda bak agladin dayanamam falan demeye basladk borden degisti. Aksamlna da kizkardesini numarasini vermek icin aradi annemli falan konustu ama bem kirildim bi haftayi gecti icimde ki o kirginlik buyudu resmen unutamiorum kandl gelio aramam lazim ama inan icimden hic gelmio.. sogudum resmen.. o kadar laftan sonra nasil eskisi gibi olabilip ben yapamiorumm...

içinden gelmiyosa arama.. gerekli oldgunda da formaliteden ara .. amecbur deilsin sevmeye sadece onunla yasamaya alıs..inan suan bile gözyaslarımı tutamıyorum.. kırgınlık nedir cok iyi biliyorum.. kayınvalidende rahatmıs biraz.. konusmamazlık olmaz nede olsa büyügün .. al işte anne kız olmak varken kyden yüzünden ky-gelin ilişkisi oldu..bosver evlenip uzagına yerleşceksin zaten.. herseyi sevdgin adam için yap biraz idare et..

Yok o cevabini annesine de kiz kardesine vermo buyuk ihtimal ama hayatta soylemez bana sadece ne ailemi sana ezdirirm ne seni aileme dedi ama p unutulmuo hep korku batrdi bana icimdebuyutup buyutp ona ilerde boyle olursa ne soyle olursa ne olur die ona sariorum dun aksam artik daraldim yasamadan goremeyiz die isyan etti.. ama wlimde degil ne uapayi . Korkuorum ya cok sorun yasarsak die.. dun en sonunda sadece ben dedim onlara o zaman bundan sonra kmse bana purmelal bun ypti soyle etti die gelmesin yaptyse bi bildii vardir dedim dedi.. olyde nerden patladi ben facede karikatur paylastim kv ile ilgili ama bizimle uzaktan uakindan alkasi olmayzn bi konuydu gormcem gtmis annesine demis bilmemne bpyle buyudu onceden birikmis ne varsa onunla patladi sonra nisalim karikaturu gosterms herseyden sonra annesi de aa bu muymus komikmis bisey yokmus demis ama o kalp kirildi iste duzelmio.. herseyden cok ilerde esim korur mu beni ezerler mi hep ondan korkuyorum..

bnmde eşim öyle dedi.. hatta nişanlıyken bende dedim.. eger haklı oldgum yerde bni ky karsı savunmazsan sana hakkımı helal etmem demiştim bende de aynı korku vardıı.. ama inan eşim ezdirmedi dün aksam.. öyle dediyse sözünü tutar korkma..

bnmde eşim öyle dedi.. hatta nişanlıyken bende dedim.. eger haklı oldgum yerde bni ky karsı savunmazsan sana hakkımı helal etmem demiştim bende de aynı korku vardıı.. ama inan eşim ezdirmedi dün aksam.. öyle dediyse sözünü tutar korkma..

İnsanin cok zoruna gdio ben cok seviodum nisan oncesine kadar bi suru hayal bile kuruodum ama o dedikleri beni cok kirdi ve bu dengeszligi beni korkuttu ne yapmak istediini bile cozemiorum.. ama bi daha oyle biaey olursa bunu kaldirbilecegimi dusunmuorum bundan sonra asla eskisi gibi olamam gercekte hic sevemem bunu nisanlima demiorum ama benden eskisi gibi olamami hemen bekleme dedim kirildi bana bende neler olmamis gibi davraniorum buyumuz annem benm falan dedi seninkilerle olsa ben olmamis gibi olurum bende bi suru sey yasadim dedi basta benm ailem hic istemdei onu ama bi gun saygsizlik yapmadi babam gel dedi geldi git dedi gitti.. bana bi kere laf etmedi, ben ara dedim aradi benm ailme karsi cok saygili ben onun gibi olamiorum ne bilim bu sozler arkamdan denmis olsatdi belki bu kadar olmazdim yuzume karsi direk saydi saydi unutamiorum iste icime oturdu o laflar bir saate yakin konustul kirk kirkbes dkasi onun laf saymasi ve teli kapatirken ki buyu bie U donusu sardim kaldim mecbur kandilde aryaagim onceden cnm sikilsa ne yapiosun die arardim simdi kandil gelsin bayram gelsin istemiorum... bazen annesi acaba korktu mu diorum onu da hakli olduu yer mi var acaba diorum ne bilim evlwnince benm aileme yakin olacagiz okulumza cpk yakin oturuo acaba ondan mi cekinio bir oglum vardi onlara mi kaptracagim korkusu mu var acaba bi suru acabam var iste... simdi butun korkular birlssti ratiller bayramlar bize ne kadar gelirler.. yaa iki ay sende kv bunalmadin mi ben bi iki hafta gelirse daralirim gibi gelio.. icime afakanlar basio.. esimin babasi calisio o nisan icin bile bi gun geldi ama kv birakip brakipgelir mi hep korku hep.. bu oleyler olmasaydi belki gelsin die ben cagiridim israr ederdim ne guzel die dusunurdum gezdirelim bilmemne ama simdi dusuncesi bile korkunc gelio.. bunlari dusunup dusunup nisanlima sariorum varya annesini swvmesi bile batio artik cok sacma bi dusunce annesi kardesi tabii sevecek ben de olsam o tatrissa sevmekten vaz mi gecerim gecmem annem o benim ama boyle annesiyle ilgili bisey anltinca midem kalkio kramp grio tuhaf oluprum artik..

canım benim sen gene dedigin gibi kandilde bayramda ara..nişanlına da yüklenme inan oda arada derede kalıyor.. ddedgin gibi onun annesi ve kardesi..cok güzel empati kuruyosun.. derin bi nefes al.. düsünme artık.. bazı anneler gercekten ogullarını paylasmak istemiyor.. ama gecicek alısacaklar... sen simdiden bunları düsününp içini sıkma dügününü evliligi düsün o günleri kıymetli degerlendir..
zaten cok samimi olmak zorunda degilsin kii.. kendine cok güzel bir yuva kur..

bn eşime ilk önce senin annenin babanın basımın üstunde yeri var diyerek actım kapılarımı.. yatak odama girip bir sey aramasına bile ses cıkarmadım yüzümü düsürmedim.. eşimle basbasa oturup bir flim bile izleyemiyoruz gene sustm gene sustum..sayılı günler sabır diyorum sende ilerde sevdgin için gün sayarsın.. belki 2 hafta zor dayancaksınn ama nişanlın la gecirecegin mutlu günler için katlanırsın..

herseyi sevdgin adam için yap söle düsün onu ararsam o mutlu olcak gönlü kırılmayacak die motive et kendini...

Canim benim anladigim kadariyla cok engin yurekli birisin bundan sonra senin icin hayat umdugun gibi olur yaptigin fedakarliklar karsilik bulur insallah.- tavsiyelerini dinleyecegim cok iyi geldi hep olumsuz dusunyrum hem kendime hem nisanlima yukleniorum bu yuzden ayrilmayi bile dusundum ama nisanlim taraftar olmadi cpk kavga ettik ama hep bole basit nednelerden .. bizi bize kimse birakmiolar p buradayken okuldayken hersey ne kadar gzel oluo sadece biz varken.. insallah sonumuz guzel olur allah hepimize hayirlisini versin..

Benim eşimde tek erkek.Ama ailesi hiç karışmadı hayatımıza.Çok anlayışlılar. Ben eve zorla davet ediyordum, rahatsız etmeyelim kızım diyorlardı. O derece. Ama eşimi büyütürken çok poh pohlamışlar. Herkese hükmetmek istiyor. Annesine babasına bile. Kadıncağız yanında sesini bile çıkaramıyor, kaldıki kayınvalidem bana zorluk çıkarsın.
Kayınvalidemi ve eşimin ailesini severim ama çok terbiyesiz bir evlatları var. Onlara bile saygısı yok. Önce kendime üzülüyorum böyle bir eş seçtiğim için, sonrada kendi aileme böyle bir damatları olduğu için ve eşimin ailesine böyle bir evlatları olduğu için.
Bir sürü sorun yaşıyoruz şu an.

Bence önemli olan tek erkek, iki erkek felan değil. Önemli olan o ailenin nasıl olduğu ve evlatlarını nasıl yetiştirdikleri.

Son düzenleme:
Bence önemli olan tek erkek, iki erkek felan değil. Önemli olan o ailenin nasıl olduğu ve evlatlarını nasıl yetiştirdikleri. ne kadar da dogru sölemişsin.. bnm eşimde de var azcık ama o kadar göze batmıyo ky hep oglum ne derse dogrudur kelimesini cok kullanıyo bu yuzden sımarıklıgı var ama nerde durcagını ıyı biliyor..

artık kaderimiz mi bu bilmiyorum ama sanada allah yardımcımsın olsun..hersey gönlünce olur insallah eşin düzelir...

Back
X